Blader door producten Hitachi per categorie:

Waarom Hitachi

  • Japanse innovatie - Hitachi gereedschappen worden vervaardigd in de meest moderne fabrieken in Japan
  • Merk voor professionals - Hitachi biedt gereedschap voor professionals, waarvoor de technische parameters belangrijk zijn
  • Betrouwbaarheid - Elektrisch gereedschap van Hitachi is geschikt voor extreme werkzaamheden
  • Veiligheid en klanttevredenheid - Hitachi biedt kwaliteitproducten en uitbreiding van de garantie

Best verkocht Hitachi

We presenteren het best verkochte merk gereedschap Hitachi. Dit zijn gereedschappen die het meest gekocht zijn door gebruikers die een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs combineren. Een groot aantal klanten bevelen deze producten aan en dit garandeert dan een juiste keuze.
Beoordeling:

Hitachi DH26PC combihamer voor boren, hamerboren en beitelen

Bekijk produkt

Accu schroefboormachine Hitachi DS18DJL WK met een maximum aandraaimoment van 53 Nm.

Bekijk produkt

Aanbevolen categorie Hitachi

Artikelen over gereedschap Hitachi

We publiceren een serie artikelen gewijd aan het merk Hitachi. Lees meer over de eigenschappen van het gereedschap, bekijk de technische gegevens van de experts Hitachi, bekijk demonstraties van het gereedschap Hitachi, we beschrijven de parameters en laten de mogelijkheden zien, evenals een deskundig advies over het merk.

Nieuw Hitachi

Het nieuwste gereedschap Hitachi aanbod Rotopino.nl. Blijf op de hoogte van nieuwe modellen van gereedschap en technologische oplossingen. U leert over alle innovaties en nieuwe producten die op de markt komen. Baanbrekende oplossingen van het merk Hitachi. Zie uitgebreide productportfolio van de nieuwste producten.

Accu klopboor-/schroefmachine DV18DBL2WP Hitachi voor boren, schroeven,klopboren. Het was uitgerust met een moderne borstelloze motor, en efficiënte lithium-ion batterij. Is uitgerust met een toerentalregelaar, variabel draaimoment, LED en een lange zij-handgreep. De tool wordt geleverd in een systeem koffer.

Bekijk produkt

Geschiedenis Hitachi

Sinds de oprichting in 1910 heeft Hitachi gehandeld vanuit een bedrijfsfilosofie die eruit bestaat met behulp van technologie een bijdrage te leveren aan de maatschappij. De Hitachi Group is werkzaam in verschillende sectoren, van sociale infrastructuur tot consumentenelektronica, materialen, logistiek en dienstverlening. Hitachi werkt door middel van continue innovatie, proactief mee om te voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij en van zijn klanten.

Beoordelingen over gereedschap Hitachi

Gebruikers van gereedschappen zijn blij met de ervaringen die geschreven zijn over gereedschappen. Leer wat de voors en tegens zijn van specifieke gereedschappen. Blader door de laatste adviezen en zij zullen u zeker helpen bij het maken van de juiste keuze.

Voor deze prijs is het moeilijk om een beter apparaat te vinden. Ligt zeer goed in de handen. Maar het heeft problemen met hard beton en staal. Kan links / rechts draaien. Voor normaal werk en niet te zwaar werk geschikt.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Rolf
Beoordeling:

Ik ben dik tevreden met dit toestel, en wordt nu aangeboden voor een speciale prijs, ik heb er nog een besteld voor mijn zoon. Ga zo door jongens van Rotopino.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
harvy
Beoordeling:

Dit is een beitel hamer met een beitel zeer goed systeem. Als het gaat om de motor en de kracht, Hitachi is ongeëvenaard. Heb deze nog niet gesloopt. Vond deze wel duur, was effen schrikken.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Sloper Jan
Beoordeling:

Goede merchandise tegen een goede prijs. De koffer ziet er erg mooi uit en zorgt voor comfortabel vervoer en beschemt de goederen tegen beschadiging.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Tobi
Beoordeling:

Ik kocht deze bij rotopino Oorlog, want het was de goedkoopste. De levering kwam heel snel, was goed verpakt en de machine is geweldig. Ik ben echt tevreden. Groet Hein.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Hein
Beoordeling:

Comfortabel, rustig, licht en draagbaar. De sloophamer heeft alles wat ik nodig heb. De prijs lijkt hoog te zijn, maar de goederen die u wilt gebruiken zijn voor de komende jaren, dus het is de moeite waard.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
SVEN
Beoordeling:

Heb deze slagboormachine nu bijna 2 jaar en ze heeft me nog nooit in de steek gelaten. Zelfs het boren in beton of andere hardere materialen is geen punt. Voor een slagboormachine is het gewicht relatief laag waardoor de handzaamheid wordt verhoogd. Enig nadeel waar je weleens mee komt te zitten is dat de monteerbare boorkop weleens vast blijft zitten maar ieder heeft daar wel een manier voor om voor te zijn. Sammenvattend ideale machine voor elke klus.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Jan-Hein
Beoordeling:

Goedendag allen, Ik dach ik zal ook ff mijn aankoop promoten. De DH26PC is een super apparaat. Deze Combihamer is zo multifunctie dankzij de beitel/bik functie. Vanaf heden heb ik slechts 1 apparaat nodig voor mijn werkzaamheden. Het vermogen wat zeer hoog is komt goed tot zijn recht ongeacht de belasting. De SDS+ opname in de zogeheten quickclick ( zo noemen wij het ) zorgt voor probleemloos wisselen van inzetstukken. Het enige wat ik hoef te doen is het inzetstuk erin te schuiven en klaar is klara ...... Heb de DH26PC al aanbevolen aan men broers , die gaan er binnenkort ook aan Oh ja .... mannetjes van Rotopino.NL , TOP SERVICE, !!!!

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Janus
Beoordeling:

Gereedschap accessoires Hitachi

Accessoires Hitachi zijn al jaren populair. Boren, beitels, slijpschijfjes zijn vaak absolute kaskrakers. De sleutel tot succes is in dit geval een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. In ons aanbod vindt u de beste apparatuur en accessoires te koop. Zie wat we te bieden hebben.

Tuingereedschap Hitachi

Producent Hitachi heeft naast een breed aanbod van elektrisch gereedschap ook tuingereedschap in zijn assortiment. Ze genieten een grote populariteit onder de gebruikers. Ze onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk het aanbod voor huis en tuin.

Gereedschap Hitachi

Al het gereedschap van Hitachi is beschikbaar in onze winkel. U kan een categorie selecteren van het gereedschap van wat u zoekt.
323offerte van71.00EUR naar883.00EUR

Energie voorziening: netstroom Type gereedschap opname: SDS-Plus Slagstop functie: Nee Slagenergie: 3,4 J Vermogen: 850 W Borstelloze motor: Nee

203 incl. 21% BTW = 35,23 €
Verzending langer dan 12 dagen

Energie voorziening: netstroom Type gereedschap opname: SDS-Plus Slagstop functie: Nee Slagenergie: 3,2 J Vermogen: 830 W Borstelloze motor: Nee

176 incl. 21% BTW = 30,55 €
Verzending langer dan 12 dagen

Energie voorziening: netstroom Type gereedschap opname: SDS-Plus Slagstop functie: Nee Slagenergie: 2,4 J Vermogen: 730 W Borstelloze motor: Nee

161 incl. 21% BTW = 27,94 €
Verzending langer dan 12 dagen

Energie voorziening: netstroom Type gereedschap opname: SDS-Plus Slagstop functie: Ja Slagenergie: 2,4 J Vermogen: 730 W Borstelloze motor: Nee

181 incl. 21% BTW = 31,41 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type voeding: accu Shredderfunctie: Nee Blaasfunctie: Ja Zuigfunctie: Nee Gewicht: 3,8 kg

590 incl. 21% BTW = 102,40 €
Verzending langer dan 12 dagen

Energie voorziening: netstroom Type gereedschap opname: SDS-Plus Slagstop functie: Ja Slagenergie: 3,2 J Vermogen: 830 W Borstelloze motor: Nee

163 incl. 21% BTW = 28,29 €
Op voorraad >10 st.Verzending vandaag om 14:00

Diameter zaagblad: 216 mm Vermogen: 1050 W Gewicht: 113 kg Zaagdiepte bij 90°: 75 mm Zaaglengte bij 90°: 312 mm Zaaglengte bij 45°: 118 mm

561 incl. 21% BTW = 97,36 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type spanning: netstroom Zaagbewegingen: 2800 1/min Vermogen: 1010 W Slaghoogte: 29 mm Gewicht: 3,3 kg

316 incl. 21% BTW = 54,84 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type spanning: luchtdruk Type nagel: niet ondersteund Max. druk: 8,5 bar Werklengye: 90 mm Gewicht: 3 kg

883 incl. 21% BTW = 153,25 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type spanning: accu Voltage: 7,2 V Werklengye: 90 mm Gewicht: 3,5 kg

614 incl. 21% BTW = 106,56 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type: SDS-Max Doel: Voor beton Boren: Enkel Diameter ø: 40 mm Totale lengte: 720 mm Verpakking: Een maat

165 incl. 21% BTW = 28,64 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type: SDS-Max Doel: Voor beton Boren: Enkel Diameter ø: 45 mm Totale lengte: 570 mm Verpakking: Een maat

169 incl. 21% BTW = 29,33 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type: SDS-Max Doel: Voor beton Boren: Enkel Diameter ø: 45 mm Totale lengte: 920 mm Verpakking: Een maat

222 incl. 21% BTW = 38,53 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type: SDS-Max Doel: Voor beton Boren: Enkel Diameter ø: 25 mm Totale lengte: 1320 mm Verpakking: Een maat

182 incl. 21% BTW = 31,59 €
Verzending langer dan 12 dagen

Type: SDS-Max Doel: Voor beton Boren: Enkel Diameter ø: 26 mm Totale lengte: 520 mm Verpakking: Een maat

71 incl. 21% BTW = 12,32 €
Verzending langer dan 12 dagen
Pagina 1 Van 22