Gegraveerde kaarsen

Het idee om kerstkaarsen zelf creëren....

Kerstballen

Gezellige versiering voor elke kerstboom !!!

Kerstservetring

Servetringen die u zelf heeft gedecoreerd zijn gegarandeerd een blikvanger op elke feestelijk gedekte kersttafel, vooral als ze gedecoreerd zijn met glinstersterren of in rood en wit zoals snoepstaven. Met de juiste gereedschappen kunt u in een paar stappen iets maken dat past bij uw persoonlijke stijl en wat subtiel de aandacht zal trekken naar de servetten op de feesttafel. Vrolijk Kerstfeest iedereen!

Kerstkrans

Kerst is om de hoek. Tijd om de kerstversiering van de zolder te halen en te gaan bedenken hoe u uw vier wanden het best kunt decoreren voor het feestseizoen. Kerstkransen zijn altijd een goed idee. Deze zien er goed uit op de voordeur en rondom huis. Wij laten u zien hoe u een feestelijke kerstdecoratie kunt maken in korte tijd en in een paar eenvoudige stappen met het juiste gereedschap.

Maak een fantastische versiering voor Uw feesttafel...

Een feeststemming in huis tijdens Kerstdagen, bieden we een idee om nog meer feestelijke sfeer te brengen!

Houten Kerstversieringen

Hoe kunnen we onze kamer mooi en makkelijk versieren voor de Kerstmis? Met behulp van Dremel apparaten bijna iedereen kan prachtige versiering toveren.

Welke stofzuiger voor een gips schuurmachine? Bosch onder het loep genomen.

Onze klanten stellen een vraag met betrekking tot keus van industriële stofzuiger van Bosch. Daarom hebben we besloten om wat meer aandacht geven aan deze onderwerp. Welke is het best geschikt om met giraffen-slijpmachine te werken? Deze vraag komt vaak voor, daarom we proberen een antwoord te geven en meer licht geven op welke functies moet opgelet worden bij de keuz.

Hitachi borstelloze Slagmoersleutels voor professionals

Slagmoersleutel is een geweldig hulpmiddel voor het aandraaien en losdraaien van grote schroeven, bouten en draaien van grote moeren. Hitachi heeft twee onderscheidende modellen: WR22SE en WR25SE. Dit zijn elektrische slagmoersleutels met borstelloze motoren voor professioneel gebruik. Wat zijn de voordelen van het combineren van borstelloze technologie met netvoeding, kunt U hieronder lezen.

KRUIDENREK

Update en organiseer uw keuken met een plaatsbesparend kruidenrek dat een kunstwerk is!

WANDKLOK

Maak een uniek kunstwerk dat u nergens anders zult vinden! Wij hebben diverse voorwerpen van zilver en messing gepolijst om hiermee een wandklok te maken.
Pagina 1 Van 29