Intelligent hondenspeeltje

Slimme honden hebben plezier aan intelligente hondenspeeltjes. Een creatief idee dat u zelf met de Dremel® gereedschappen kunt maken is een speeltje met een lade en trekkoord. Vul de lade met een hondenkoekje en u heeft het perfecte, interactieve hondenspeeltje voor uw viervoeter. Trek aan het koord, vindt het koekje, eet dit lekker op en als je een echt slimme hond bent doe je de la weer dicht. Woef woef!

Welke metaalzaagmachine met tanden zaagblad kiezen? Er onder de TOP 5 volgens klanten rotopino.nl

Metaalzaagmachines met tanden zaagblad zorgen voor nauwkeurig snijden van metalen onderdelen, zonder vonken of oververhitting van het materiaal. In onze ranglijst hebben we geplaatst 5 modellen die het meest gekozen worden door onze klanten. Op de eerste plaats staat GCD 12 JL Bosch, de tweede positie behoort aan DW872 DeWalt. Op de derde plaats vinden we de Evolution Raptor 355. Vervolgens hebben we Evolution Rage 4 en de ranglijst wordt gesloten met Makita LC1230.

Reciprozaag Bosch GSA 18V-32, accu gereedschap voor installateurs, brandweerlieden, monteurs

De machine onderscheidt zich door zijn ergonomie, waardoor het in moeilijke posities kan werken. Ideaal voor werkzaamheden die moeten uitgevoerd worden op hoogte boven het hoofd of werken op krappe plakken, bijv. tijdens het snijden van installatiepijpen of ventilatietunnels, en bij sloopwerken. Reciprozaag GSA 18V-32 Professional is een krachtige tool aangedreven door lithium-ion batterij 18V, waarmee het kan concurreren met netwerkmodellen.

Rekboxen met systeem

Laat zien wat jij allemaal uit de kast kunt halen – met een reksysteem dat steeds weer opnieuw kan worden samengesteld.

Boorhamer Hitachi DH40MC WS en Excenter schuurmachine Hitachi SV15YC - nieuw van Hitachi

Beoordeling: 5,0/5
Hitachi heeft nieuwe elektrische gereedschappen geïntroduceerd: SV15YC excentrische slijper en DH40MC boorhamer. De nieuwe schuurmachine heeft een erg ergonomisch ontwerp, heeft een schijf met diameter van 150mm en excentrische beweging van max. 6,2m. De nieuwe hamer is de opvolger van de DH38MS. Hij heeft een hogere vermogen van 1100W en verminderde trillingsniveau.

X-krantenrek - extra ruimte voor het blad

Alles behalve een willekeurig krantenrek: dit prachtige meubel bewaart leesvoer heel decoratief. Dubbel-X-krantenrek houdt het leesvoer op een uiterst decoratieve manier aan de sofa of de fauteuil voor u bij de hand.

Kussens met Japanse kersenbloesem

Maak een paar prachtige kersenbloesemkussen om uw bank op te fleuren. Voeg er achter een Japans scherm toe of plaats een vaas met kersenbloesem op uw koffietafel, met een paar kersenbloesem geurstaafjes en u zult de schoonheid van een Japanse tuin oproepen. Wat is er mooier?

Krassen op behuizingen van zijspiegels repareren

Kleine ongelukken zitten in de kleinste hoekjes. Ook krasjes op onze auto spiegels gebeuren regelmatig en kunnen heel vervelend zijn. We hebben een makkelijke manier om ze snel te verwijderen.

Bijzettafeltje - Om bij het relaxen altijd koude drank en tijdschriften bij de hand te hebben.

Dit project kunnen ook beginners binnen een dag voltooien. De tafel bestaat uit kleine delen verlijmd hout. Kunt u deze in de bouwmarkt niet op maat laten zagen, neem dan zelf de (decoupeer-)zaag ter hand. Daarbij is het aan te raden om met lijmklemmen passende latten als parallelgeleider op het werkstuk te spannen. Bij onze tafel worden twee U-vormige pootonderstellen door een buitenlijst bij elkaar gehouden; vanaf de binnenkant vastschroefde verstevigingslatten zorgen voor stabiliteit. Denk eraan dat vurenhout – ook al is het behandeld met...

Wat zijn de verschillen tussen stofzuigers EasyVac 12 i PAS 18 LI Bosch?

Stofzuiger Bosch EasyVac 12 en stofzuiger Bosch PAS 18 LI zijn twee huishoudelijke apparaaten. Ze hebben een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te bewaren en te gebruiken zijn. Ze hebben voldoende kracht om kruimels, suiker, specerijen, enz. te verwijderen. Ze worden aangedreven door 12V en 18V batterijen. Dus hoe verschillen ze, afgezien van de batterijspanning?
Pagina 1 Van 28