Intelligent hondenspeeltje

Slimme honden hebben plezier aan intelligente hondenspeeltjes. Een creatief idee dat u zelf met de Dremel® gereedschappen kunt maken is een speeltje met een lade en trekkoord. Vul de lade met een hondenkoekje en u heeft het perfecte, interactieve hondenspeeltje voor uw viervoeter. Trek aan het koord, vindt het koekje, eet dit lekker op en als je een echt slimme hond bent doe je de la weer dicht. Woef woef!

Rekboxen met systeem

Laat zien wat jij allemaal uit de kast kunt halen – met een reksysteem dat steeds weer opnieuw kan worden samengesteld.

X-krantenrek - extra ruimte voor het blad

Alles behalve een willekeurig krantenrek: dit prachtige meubel bewaart leesvoer heel decoratief. Dubbel-X-krantenrek houdt het leesvoer op een uiterst decoratieve manier aan de sofa of de fauteuil voor u bij de hand.

Kussens met Japanse kersenbloesem

Maak een paar prachtige kersenbloesemkussen om uw bank op te fleuren. Voeg er achter een Japans scherm toe of plaats een vaas met kersenbloesem op uw koffietafel, met een paar kersenbloesem geurstaafjes en u zult de schoonheid van een Japanse tuin oproepen. Wat is er mooier?

Krassen op behuizingen van zijspiegels repareren

Kleine ongelukken zitten in de kleinste hoekjes. Ook krasjes op onze auto spiegels gebeuren regelmatig en kunnen heel vervelend zijn. We hebben een makkelijke manier om ze snel te verwijderen.

Bijzettafeltje - Om bij het relaxen altijd koude drank en tijdschriften bij de hand te hebben.

Dit project kunnen ook beginners binnen een dag voltooien. De tafel bestaat uit kleine delen verlijmd hout. Kunt u deze in de bouwmarkt niet op maat laten zagen, neem dan zelf de (decoupeer-)zaag ter hand. Daarbij is het aan te raden om met lijmklemmen passende latten als parallelgeleider op het werkstuk te spannen. Bij onze tafel worden twee U-vormige pootonderstellen door een buitenlijst bij elkaar gehouden; vanaf de binnenkant vastschroefde verstevigingslatten zorgen voor stabiliteit. Denk eraan dat vurenhout – ook al is het behandeld met...

Hoe maak je een houten sleutelrekje? We introduceren een ontwerp van het merk Dremel

De sleutelrekje is een praktische oplossing om sleutels op één plaats te houden. Dremel heeft een makkelijk om te maken project opgesteld, die zonder problemen in elke huis kan gerealeseerd worden. De houten hanger zal niet alleen een functionele plek voor sleutels zijn, maar ook een origineel versiering van ons interieur. Hieronder vindt u een lijst van de benodigde materialen en een stap-voor-stap instructie.

Aanleun-boekenrek

Boekenrek. Ontspannen lectuur! Lichte lectuur of zware kost: in dit rek, dat ontspannen tegen de muur leunt, maken boeken een coole indruk.

Rustieke perkrand. - Geef je struiken, bloemen en heesters een creatief nieuw plekje.

Hout, maar zeker niet conventioneel! Met de perkrand van rustieke houten palen krijgen je struiken, bloemen en heesters een geheel eigen plekje. In enkele stappen en met de juiste gereedschappen krijgen ook beginnende tuiniers deze outdoor-blikvanger voor elkaar.

Minituin voor de stadswoning

Beoordeling: 5,0/5
Omheind indoor-paasbloembed Minituin voor de stadswoning Verander uw vensterbank voor Pasen in een vrolijk lentebloembed.
Pagina 1 Van 4