3offerte van16.60EUR naar36.99EUR
36,99 incl. 21% BTW = € 7,77
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
17,90 incl. 21% BTW = € 3,76
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
16,60 incl. 21% BTW = € 3,49
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
  • 1
Pagina 1 Van 1

Accessoires voor lijmpistolen

Met lijmpistolen kunt u snel en permanent meerdere oppervlakken verbinden. Om echter de juiste kwaliteit van de verbinding en een lange gebruiksduur en levensduur van de apparaten te garanderen, hebt u de juiste accessoires nodig. Uitrusting voor lijmpistolen omvat een aantal producten die het comfort van uw werk verhogen en ervoor zorgen dat u elke taak veel sneller aankan.
Het assortiment accessoires voor lijmpistolen dat verkrijgbaar is op narzedzia.pl omvat producten gemaakt door bekende en gerespecteerde fabrikanten, wiens oplossingen elke dag door duizenden gebruikers worden gebruikt. Kijk wat we voor je hebben voorbereid!

 

Accessoires voor lijmpistolen - alles wat je nodig hebt

Lijmpistolen zijn apparatuur die zowel in de industrie als in professionele fabrieken wordt gebruikt, maar ook in huishoudens wanneer kleine reparaties moeten worden uitgevoerd. Deze apparaten kunnen worden gevoed via het lichtnet met een kabel of werken dankzij batterijen. Onder de beschikbare accessoires voor lijmpistolen vindt u ook batterijen, waardoor u de levensduur van de apparaten en hun gebruikstijd verlengt.
Bij rotopino.nl vind je ook laders waarmee je snel je apparatuur kunt opladen en weer verder kunt. Heb je meer nodig? Bekijk het volledige aanbod en vind een oplossing die perfect bij uw behoeften past!