Beoordeling:

Mark: Prima kwaliteit, en voor het iets lichtere werk zeer goed geschikt 2018-01-30

Lees meer »
206 incl. 21% BTW = 35,75 €
Beoordeling:

L.P.: Geweldig apparaat, werkt heel fijn en voldoet aan alle verwachtingen 2017-11-08

Lees meer »
133 incl. 21% BTW = 23,08 €
Beoordeling:

Tony: In prachtige koffer met alles erop en eraan. Kan hem echt aanbevelen 2017-11-08

Lees meer »
Beoordeling:

Frank F.: goed product, ik ben blij met de aankoop, het levert alles wat ik nodig heb 2017-11-08

Lees meer »
-36%
245 157 incl. 21% BTW = 27,25 €
Beoordeling:

Jeroen: Zeer robuust, zowel de accessoires als de behuizing. Werkt echt leuk met deze apparaat 2017-10-02

Lees meer »
265 incl. 21% BTW = 45,99 €
Beoordeling:

Peter: Na paar verschillende, goedkopere machines heb ik toch besloten om wat meer uit te geven.Tot op de dag van vandaag geen spijt gehad. Tijdens de verbouwing in huis heeft die echt goed werk verricht, waar mijn vorige boormachines niet in staat zouden zijn geweest. 2017-09-21

Lees meer »
151 incl. 21% BTW = 26,21 €
Beoordeling:

Danny schiffelers: Ik heb de accuboormachine al 6 jaar en ik ben nog steeds onder de indruk van het kleine apparaat 2017-02-26

Lees meer »
-31%
119 82 incl. 21% BTW = 14,23 €
Beoordeling:

wim: Mooi setje. Echter binnen een jaar twee meegeleverde accu's totaal futloos en niet meer te gebruiken. Dit bij normaal gebruik. Waardeloos!!!!! 2015-06-09

Lees meer »
Beoordeling:

Wouter: Sterke motor en nog betere accu. uitstekende 10 Volt machine. goed instelbaar, goed vast te houden, niet te zwaar. Een echte aanrader weer van Makita. 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Manfred: Alle functies goed werken! ben meer dan tevreden, is gemakkelijk en erbij zit ook een koffer, handig nice :) 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Henri: Deze met collega's eerst uitgeprobeerd, kan niet anders zeggen dan handig ding. Het bedrijf (Woningstichting) heeft er nu 20 aangeschaft voor iedere monteur een, dus een aanrader. Nu ook nog een goede boorhamer ;) ;) 2015-01-23

Lees meer »
-29%
208 147 incl. 21% BTW = 25,51 €
Beoordeling:

Gast: Prima boormachine, had ik niet verwacht van een 10,8 volt machine. Aanrader voor iedereen om erbij te hebben 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Xander: Zeer goede koop, de batterij gaat een lange tijd mee, dus ik doe met 2 accuus de hele dag. Tandwielen werken soepel, bijna geen geluid. Schroeft goed door en met boren ook nog geen prblemen gehad De rest van de machine, tot nu toe ok. Waardering is dus zeer goed. Groeten Xander 2014-12-19

Lees meer »
Beoordeling:

joep bouwvakker: Super-apparatuur! Goed vermogen voor zo'n klein apparaat. Aanbevolen voor al mijn vrienden en professionals die ik ontmoet. Schroevendraaier is zeer licht, heeft 2 snelheiden. zeer ergonomisch handvat, het handvat is antislip. inclusief twee batterijen, dus je kunt een hoop werk maken zonder onderbreking. groet Joep 2014-11-27

Lees meer »
Pagina 1 Van 2