Beoordeling:

m.janssen: Geweldig set. Paar machines met volledige uitrusting. Heel blij mee. 2017-09-21

Lees meer »
Beoordeling:

Harald: Goede service in Nederland bestelt en in austria op tijd geleverd top 2015-12-18

Lees meer »
Beoordeling:

Frits van Keulen: Ik heb deze set gekregen voor mijn verjaardag, en ben er zeer blij mee. dit is mijn eerste boormachine en slijper. Je kan er mee boren en dat doet die goed, vind ik. De haakse slijper heb ik nog niet gebruikt, maar dat vertrouw ik ook wel. 2015-02-03

Lees meer »
Beoordeling:

Albert: Was even een uitgave, maar ben nu voor jaren klaar. Als beginnend eigenaar van een huis, maar eens zelf gereedschap gekocht. Volgens de opinies is Makita een zeer goed en betrouwbaar merk. Dus vandaar deze aanschaf. De beoordeling is gedaan op mijn voorlopige kijk op de apparatuur. 2014-12-19

Lees meer »
Beoordeling:

Gast: Ik heb in mijn appartement renovatie gedaan en deze tools waren zeer behulpzaam. Ik heb meubels in elkaar geschroefd en alles werkt zonder problemen. Zaag werkt goed voor kleine zaag werken. groet. 2014-12-17

Lees meer »
Beoordeling:

Pierre Krekel: Voor het opknappen van mijn sta-caravan heb ik deze set aangeschaft. Moet zeggen een super-aankoop. Ben geen professional maar als amateur zeg ik top spulletjes. Het opknappen lijkt wel sneller te gaan dankzij deze aankoop. 2014-10-02

Lees meer »
167 incl. 21% BTW = 28,98 €
Beoordeling:

Schumacher: Sinds mijn diensttijd in de VS al een DeWalt fan. Andere merken mogen dan met iets revolutionairs komen maar das niks voor mij. Koop eens in de zoveel tijd is iets voor lol en voor mijn geheel naar DeWalt style ontworpen werkplaats. Alle accutools van DeWALT gaan als de brandweer. Aanbeveling !!!! 2014-09-25

Lees meer »
Beoordeling:

Bolle Jantje: Na lang dromen en sparen heb ik deze set/combo kunnen koppen. Al mijn gereedschap welk ik gebruik in de bouw zijn van DeWalt maar dacht toch aan wellicht een ander merk. Echter kwam toch uit op DeWalt. Het is en blijft nu gewoon mijn huismerk . Je zou het niet zeggen maar sinds de aankoop heb ik tientallen keukens afgewerkt. Menigeen meubelstuk voor mijn klanten in elkaar geschroefd of gemonteerd. Alles gaat zoals alleen DeWalt dat kan. Thanks DeWalt!!!! 2014-09-23

Lees meer »
Pagina 1 Van 1