Beoordeling:

Gerrie van Orsel: Dit maakt alle schroevendraaiers overbodig! Zeer snel en voor de meesten types. Batterij duurt zeker meer dan een dag. 2018-01-30

Lees meer »
-23%
93 72 incl. 21% BTW = 12,50 €
Beoordeling:

Gast: Een groot pluspunt is het instelbaar koppel, gezocht naar minpunten maar niet kunnen vinden. Prima apparaat. Zeker aan te raden om aan te schaffen. 2015-02-04

Lees meer »
45,10 incl. 21% BTW = 7,83 €
Beoordeling:

Marcel: Handig en sterk. Ik gebruik deze veel met klusjes in huis, en heb er nu een adapter bij gekocht voor boutjes en moeren, handig en je komt bijna overal bij. Aanrader. 2015-02-03

Lees meer »
Beoordeling:

Martha: Gewoon een leuk klein handig dingetje, nu ik er een heb gebruik het best veel. Makkellijk om de laden eruit te halen, schoonmaken en weer inzetten en vastzetten, nu zijn ze echt schoon. Zo verzin ik steeds meer. Ik wordt nog handig. :) Groetjes jongens van Rotopino, 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Evert: Leuk om te krijgen, had het zelf nooit gekocht. Wel handig die blazer, en die schroevendraaier heb je meer aan. Wel degelijk. 2015-01-21

Lees meer »
Beoordeling:

Marian: Goedendag, wat een handig ding, deurtjes van keuken geschilderd, deurtjes hingen er zo in. Zelfs kleine gaatjes boren gaat goed. Voor mij is dit een echte aanrader. makkelijk, klein, en beter vast te houden dan zo'n schroevendraaier. Dank voor de tip en het klopt zo een is makkellijk. Groetjes van Marian en Eef 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

arnold: prima machine, geen klachten. gebruik deze om regelkasten in elkaar te zetten, lekker handig ding. aanbeveling waard 2015-01-13

Lees meer »
Beoordeling:

Erik: Gebruik deze bij de reparatie van pc en notebooks, prima, handzaam en comfortabel accu schroevendraaier. Voor klein werk uitermate geschikt. Aanrader voor dit werk. 2014-11-25

Lees meer »
Beoordeling:

Bert: Dit is een aanrader, want het heeft zich bewezen en bij mij nog niet gefaald. Torque werkt uitstekend en op verschillende materialen. Wat de batterij betreft, deze houdt zich netjes, ook bij zware belasting. De bijgeleverde schroefbit is ook van een goede kwaliteit. 2014-10-20

Lees meer »
Beoordeling:

Ilse: Iedereen moet zo'n ding in huis hebben, echt makkelijk. De batterij houdt het lang vol, en je kan er dus lang mee doen. En de prijs was ook leuk. 2014-10-16

Lees meer »
Beoordeling:

Nellie: Voor deze prijs vind je geen betere voor dagelijkse huiselijke klusjes. Schroeven zowel los als vast is geen punt voor deze Graphite. Ik raad iedereen die werk met ouderwetse schroevendraaiers niks vind om deze kanjer aan te schaffen. 2014-09-19

Lees meer »
Beoordeling:

Bob Bonalds: Deze accu schroevendraaier draait in een oogwenk de schroeven vast alsmede los. Schokt en trilt niet tijdens de werkzaamheden. Maakt geen schades aan oppervlaktes waar de schroef in zit. Zeer licht en handzaam. Ik raad deze accu schroevendraaier aan iedereen aan !!!! Met de groeten van BOB Bonalds 2014-09-15

Lees meer »
Pagina 1 Van 1