Beoordeling:

Joannes: Erg fijn en doet goed z'n werk! En ook nog voor deze prijs. Zeer aanbevolen apparaat 2017-11-08

Lees meer »
Beoordeling:

Karin: Ik heb mijn stoomreiniger een aantal weken geleden aangeschaft, ik ben er erg tevreden over. De stoomreiniger is makkelijk in gebruik, tijdens het reinigen kan water bijgevuld worden. Schoonmaken is nu een stuk sneller en gemakkelijker geworden 2017-11-08

Lees meer »
Beoordeling:

Chantal Hansen: Eenvoudig in het gebruik, heeft hoge zuigkracht. Uitstekend om auto schoonmaken 2017-11-08

Lees meer »
52 incl. 21% BTW = 9,02 €
Beoordeling:

Roos J.K: Geweldig apparaat wist al dat deze goed zou zijn en ben er erg blij mee mijn vloeren en bed etc. zijn onwijs schoon. 2017-10-11

Lees meer »
Beoordeling:

Gerard: Ik heb deze gekregen voor mijn verjaardag, ik dacht eerst B&D, dat heb ik weer, maar gebruik hem nu eigenlijk beste vaak, zelfs boren in beton gaat goed. Kan deze machine zekers aanraden en probeer voortaan een geen dure merken meer. Bravo Black&decker. 2015-01-26

Lees meer »
-29%
60 42,86 incl. 21% BTW = 7,44 €
Beoordeling:

Francien: Lekker makkelijk, zo gepakt en weer opgeruimd. Doet het nog steeds goed. Verder weet ik niet. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Udo en Annette: Ik ben tevreden met de warme luchtblazer. Goed werkend. Goede prijs-prestatie verhouding. Veel handige hulpstukjes. Aanrader 2015-01-21

Lees meer »
61 incl. 21% BTW = 10,59 €
Beoordeling:

gert: ik kocht de goederen voor een leuke prijs. kk ben total om vond het geweldig! voor zo weinig geld als een goed hulpmiddel. en dit is een niet "geen naam" bedrijf. wonderbaarlijk goed! 2015-01-19

Lees meer »
36,23 incl. 21% BTW = 6,29 €
Beoordeling:

Arend: Uitstekende zuigkracht, veel en handige accessoires. Netjes op te ruimen in draagtas. Aanrader 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Isabel: Ik heb niet zo'n groot gazon, maar gebruik deze nu voor de het tweede jaar. Komt toch nog veel mos uit de grond, Het gras wordt inderdaad mooier en voller, Alleen de eerste keer schrok ik wel, Er was niets van mijn gazon over, alles netjes aan geharkt en gras bij gezaaid. Alleen het schoonmaken kost veel tijd, vind ik. Misschien doe ik het te goed. Ik vind deze apparaat een goed apparaat. Groetjes van Isabel 2014-12-17

Lees meer »
115 incl. 21% BTW = 19,96 €
Beoordeling:

Freddie: Machine werkt goed. We zullen zien als er serieus meegewerkt gaat worden. Voor thuis DHZ dus is die prima. Voor deze prijs is die goed en verwacht geen wonderen. 2014-10-17

Lees meer »
Beoordeling:

Piotr: Ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was !! Ik heb deze nu een paar maanden en gebruik hem iedere dag. Ik ben echt super blij !! voor mij is het zeer comfortabel en ik heb helemaal geen klachten! 2014-10-15

Lees meer »
Pagina 1 Van 1