Beoordeling:

Leo Schmitt: Prima boormachine ook beton boren gaat met gemak, is handzaam en niet zo'n zwaar ding 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

Maarten de Boer: Snelle en goede service en zeker een beste prijs!!! 2018-01-30

Lees meer »
140 incl. 21% BTW = 24,30 €
Beoordeling:

Jannes Jan: Ik ben heel positief over dit product: duurzaam, hoge kwaliteit, handig in gebruik. 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

S. Drenth: Reeds lang in mijn bezit en elke dag zwaar werk mee verricht. Dit is een klasse machine voor elke zware klus. 2017-09-21

Lees meer »
-34%
249 165 incl. 21% BTW = 28,64 €
Beoordeling:

Kees Neefjes: Een goed produkt 2016-03-11

Lees meer »
-30%
352 245 incl. 21% BTW = 42,52 €
Beoordeling:

Appie de Vries: De boormachine is netjes en compleet binnengekomen. Tot nu toe is de service prima. Geen aanmerkingen en geen klachten. Super. 2015-07-30

Lees meer »
Beoordeling:

Erik: Voor mij de eerste keer dat ik iets via internet bestel , maar alles ging goed, op tijd geleverd, alles ging zoals was gezegd. De boorhamer voldoet geheel aan mijn wensen. Ben zeer tevreden met deze Bosch boorhamer. 2015-07-23

Lees meer »
-29%
181 128 incl. 21% BTW = 22,21 €
Beoordeling:

Bert: Voor deze prijs had ik dit niet verwacht, krachtig, gaat maar door en wisselen van boren is echt snel en geen los trillen van boren meer. super gewoon, bedankt voor het advies, deze machine is inderdaad goed voor mijn werk, en nu nog een met stofafzuiging. Ook altijd makkelijk, maar eerst even sparen weer. Dankjewel voor het geduld en service. 2015-03-13

Lees meer »
-29%
192 136 incl. 21% BTW = 23,60 €
Beoordeling:

Simon: Deze boorhamer behoort niet tot de lichtste, dus ook geschikt voor het wat zwaardere werk. Het grootste voordeel is ongetwijfeld het anti-vibratie handvat, en het sterk verbeterde comfort wat deze machine biedt. Uitstekende machine voor thuis gebruik. ik vind dit zeker een aanrader voor de thuis klusser. 2015-02-05

Lees meer »
139 incl. 21% BTW = 24,12 €
Beoordeling:

Robert: Mijn broer heeft deze ook, had de machine een weekend geleend van hem. Nu dus zelf maar gekocht. Echt een prima ding. 2015-01-26

Lees meer »
149 incl. 21% BTW = 25,86 €
Beoordeling:

Tobias: Een top apparaat! Wat een power in zo'n formaat machine! Is echt aan te bevelen! Wat kan ik nog zeggen over Bosch meer :) 2015-01-26

Lees meer »
-31%
402 277 incl. 21% BTW = 48,07 €
Beoordeling:

Goose: Volledige klasse deze boorhamer, boren en hameren kan niet beter, Baksteen is een eitje. Sterke, betrouwbare apparatuur voor zwaar werk. Wanneer het boren moeilijk wordt bij een oude machine koop deze. Aanrader waard 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Willy: Ik kocht deze breekhamer, dit kan ik erover zeggen: Je kan boren in beton, maar met mate, want het blijft een goedkope machine, en niet te hard erop drukken. Beitelen gaat ook goed, ook niet te hard drukken. Bevestigingssysteem gebaseerd op SDS werkt goed. Al met al een vrij goede machine voor zijn geld en je hebt een vrij fatsoenlijke breekhamer voor weinig geld. 2015-01-23

Lees meer »
252 incl. 21% BTW = 43,74 €
Beoordeling:

Koppelman: Fijne krachtige combihamer om mee te werken. 2015-01-22

Lees meer »
-31%
687 472 incl. 21% BTW = 81,92 €
Beoordeling:

Fons: Zag deze bij de lui op de bouw en heb er mee gewerkt, goed apparaat. Ik heb deze nu ook gekocht met beitels en boren erbij. Jeetje wat een fijne machine. Niet te zwaar, ramt lekker door, en de kortingsprijs met beitels en boren was nog leuker. Rotopino bedankt, we spreken mekaar weer gauw. Groet Fons. 2015-01-20

Lees meer »
Pagina 1 Van 2