Beoordeling:

Leo Schmitt: Prima boormachine ook beton boren gaat met gemak, is handzaam en niet zo'n zwaar ding 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

Gerrie van Orsel: Dit maakt alle schroevendraaiers overbodig! Zeer snel en voor de meesten types. Batterij duurt zeker meer dan een dag. 2018-01-30

Lees meer »
-25%
93 70 incl. 21% BTW = 12,15 €
Beoordeling:

Jannes Jan: Ik ben heel positief over dit product: duurzaam, hoge kwaliteit, handig in gebruik. 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

Ronald: kwalitatief een slechte machine. De geleider staat zowel horizontaal als verticaal uit het lood waardoor al je werk scheef wordt gezaagd. Als je eenmaal de geleider hebt gesteld en wilt vastzetten, dan verschuift deze een paar mm. Het is daardoor niet eens geschikt als hobbymachine. Weggegooid geld. Voor mij geen Bosch producten meer. 2017-11-24

Lees meer »
-15%
447 379 incl. 21% BTW = 65,78 €
Beoordeling:

Eddie: Een geweldige machine waar we nu al veel plezier van hebben. Het geluid valt reuze mee vindt ik. Ook het wisselen van de zaagbladen is een fluitje van een cent. Prijs mischien iets te hoog, maar toch een absolute aanrader. 2017-11-08

Lees meer »
-39%
274 166 incl. 21% BTW = 28,81 €
Beoordeling:

Erwin Akkerman: Met dit setje was de klus bijzonder vlot gelopen, grote en kleine schroeven hij schroefde heel snel en netjes. Voor het hele zware werk lijkt hij me wat te licht, maar voor het huis-tuin en keukenwerk isw hij reuze geschikt. Het lampje is ook heel prettig. 2017-11-08

Lees meer »
10 incl. 21% BTW = 1,74 €
Beoordeling:

Heidi van Stegen: Deze apparaat heeft mijn man van mij gekregen voor zijn verjaardag. Hij is echt tevreden mee. Hij voldoen aan alle verwachtingen. 2017-11-08

Lees meer »
-29%
343 245 incl. 21% BTW = 42,52 €
Beoordeling:

Frank F.: goed product, ik ben blij met de aankoop, het levert alles wat ik nodig heb 2017-11-08

Lees meer »
-28%
251 181 incl. 21% BTW = 31,41 €
Beoordeling:

Jimmy: Ik gebruik deze voor werk thuis. Snijd heel precies en veilig 2017-11-08

Lees meer »
-23%
268 207 incl. 21% BTW = 35,93 €
Beoordeling:

rene Vanhove: perfecte machine, ik kan voor 100% andere aanbevelen 2017-11-08

Lees meer »
-29%
1 261 898 incl. 21% BTW = 155,85 €
Beoordeling:

benny: super geluid, zeer robuuste structuur 2017-11-08

Lees meer »
154 incl. 21% BTW = 26,73 €
Beoordeling:

Andre Dijksma: Easyvac 3 bevalt goed. Ideaal voor de thuis klusser, prima voormaat en handzaam. Lange slang en extra opzet stukken. Ook te gebruiken voor het stofzuigen van de auto. Als een elektrisch apparaat wordt aangesloten en aangezet de zuiger start gelijk met zuigen. 2017-10-11

Lees meer »
-23%
114 88 incl. 21% BTW = 15,27 €
Beoordeling:

eduard: Een goede wendbare stofzuiger met zeer goede zuigkracht en automatisch-aan functie bij gebruik van elektrische aangesloten gereedschap 2017-10-11

Lees meer »
124 incl. 21% BTW = 21,52 €
Beoordeling:

Gerben xxx: Zeer handige, goed in de hand liggende decoupeerzaag. Maakt betrekkelijke weinig lawaai en zaagt vlot in bochten. Een beste aanbeveling 2017-10-11

Lees meer »
Beoordeling:

mark: Werkt zeer gemakkelijk; bij verstopping kan terugdraaiknop gebruikt worden; is ook stil; trechter is gemakkelijk verwijderbaar als er een verstopping is in de trechter; het materiaal wordt mooi gehakseld. 2017-10-11

Lees meer »
512 incl. 21% BTW = 88,86 €
Pagina 1 Van 8