Beoordeling:

Joey: Kunnen hier de L-boxxen opgeklikt worden ?? 2019-08-21

Lees meer »
-26%
202 150 incl. 21% BTW = 26,03 €
Beoordeling:

Leo Schmitt: Prima boormachine ook beton boren gaat met gemak, is handzaam en niet zo'n zwaar ding 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

Gerrie van Orsel: Dit maakt alle schroevendraaiers overbodig! Zeer snel en voor de meesten types. Batterij duurt zeker meer dan een dag. 2018-01-30

Lees meer »
-23%
93 72 incl. 21% BTW = 12,50 €
Beoordeling:

Jannes Jan: Ik ben heel positief over dit product: duurzaam, hoge kwaliteit, handig in gebruik. 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

Ronald: kwalitatief een slechte machine. De geleider staat zowel horizontaal als verticaal uit het lood waardoor al je werk scheef wordt gezaagd. Als je eenmaal de geleider hebt gesteld en wilt vastzetten, dan verschuift deze een paar mm. Het is daardoor niet eens geschikt als hobbymachine. Weggegooid geld. Voor mij geen Bosch producten meer. 2017-11-24

Lees meer »
309 incl. 21% BTW = 53,63 €
Beoordeling:

Eddie: Een geweldige machine waar we nu al veel plezier van hebben. Het geluid valt reuze mee vindt ik. Ook het wisselen van de zaagbladen is een fluitje van een cent. Prijs mischien iets te hoog, maar toch een absolute aanrader. 2017-11-08

Lees meer »
-41%
280 164 incl. 21% BTW = 28,46 €
Beoordeling:

Heidi van Stegen: Deze apparaat heeft mijn man van mij gekregen voor zijn verjaardag. Hij is echt tevreden mee. Hij voldoen aan alle verwachtingen. 2017-11-08

Lees meer »
-30%
339 237 incl. 21% BTW = 41,13 €
Beoordeling:

Frank F.: goed product, ik ben blij met de aankoop, het levert alles wat ik nodig heb 2017-11-08

Lees meer »
-36%
245 157 incl. 21% BTW = 27,25 €
Beoordeling:

Jimmy: Ik gebruik deze voor werk thuis. Snijd heel precies en veilig 2017-11-08

Lees meer »
-30%
284 199 incl. 21% BTW = 34,54 €
Beoordeling:

rene Vanhove: perfecte machine, ik kan voor 100% andere aanbevelen 2017-11-08

Lees meer »
-33%
1 283 865 incl. 21% BTW = 150,12 €
Beoordeling:

benny: super geluid, zeer robuuste structuur 2017-11-08

Lees meer »
-36%
150 96 incl. 21% BTW = 16,66 €
Beoordeling:

Andre Dijksma: Easyvac 3 bevalt goed. Ideaal voor de thuis klusser, prima voormaat en handzaam. Lange slang en extra opzet stukken. Ook te gebruiken voor het stofzuigen van de auto. Als een elektrisch apparaat wordt aangesloten en aangezet de zuiger start gelijk met zuigen. 2017-10-11

Lees meer »
-28%
113 81 incl. 21% BTW = 14,06 €
Beoordeling:

eduard: Een goede wendbare stofzuiger met zeer goede zuigkracht en automatisch-aan functie bij gebruik van elektrische aangesloten gereedschap 2017-10-11

Lees meer »
-23%
167 129 incl. 21% BTW = 22,39 €
Beoordeling:

Gerben xxx: Zeer handige, goed in de hand liggende decoupeerzaag. Maakt betrekkelijke weinig lawaai en zaagt vlot in bochten. Een beste aanbeveling 2017-10-11

Lees meer »
Beoordeling:

Gert-Jan: Voor ons een toppertje ! Prima voor lichte schuurwerk 2017-09-25

Lees meer »
-24%
67 51 incl. 21% BTW = 8,85 €
Pagina 1 Van 7