Beoordeling:

him: him1317 2016-04-13

Lees meer »
969 incl. 21% BTW = 168,17 €
Beoordeling:

Klaas Morrel: Goede motor en dus een goede prestatie, gebruik ik dit product heel vaak en ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Jozef: Het product is zeker niet goedkoop, maar de moeite waard om te investeren in het apparaat. Dit is echt een top kwaliteit apparaat 2015-02-03

Lees meer »
Beoordeling:

De sloper: Zeer goed gereedschap van Bosch, de trillingen zijn behoorlijk verminderd met deze machine, zeer robuuste behuizing. Ik ben erg blij met mijn nieuwe product. Aanrader zelfs om voor langere tijd mee te werken. 2015-01-12

Lees meer »
-22%
1 089 847 incl. 21% BTW = 147 €
Beoordeling:

Erwin: Viel niets tegen, best nog handzaam deze machine. Voor zo'n machine zit er nog best veel kracht in. Weer een goede machine van Makita. 2015-01-12

Lees meer »
-27%
588 427 incl. 21% BTW = 74,11 €
Beoordeling:

De vries: Het is bekend dat deze apparatuur voor de professionele gebruiker is. Wat een beest van een machine. Na twee uur was ik doodop, mijn collega nam het over, maar was ook na een paar uur uitgeput. Dit is pas echt een sloophamer, wat een kracht heeft deze machine. Complimenten aan de firma Bosch. Echt een aanrader bij sloopwerkzaamheden. 2014-10-15

Lees meer »
-31%
2 178 1 499 incl. 21% BTW = 260,16 €
Beoordeling:

Beukering: Wat mij betreft.... top boortje. Voor breekwerkzaamheden is deze breekhamer ideaal. De regelbare snelheid is gewoon top. de beitels zijn makkelijk te regelen. ga zo door!!! 2014-09-25

Lees meer »
-22%
888 689 incl. 21% BTW = 119,58 €
Beoordeling:

Joh. Postuma: Kende het merk niet totdat een Poolse collega 2 jaar terug van zijn vakantie in zijn geboorteland terugkwam met diverse gereedschappen van het merk Graphite. Hij is zzp'er in sloop/bouw sector. Heb toen paar dagen met zijn machines mogen werken en was eigenlijk gelijk om. sinds een jaar de gelukkige eigenaar van deze breekhamer. en heb geen minpunten of zwakheden kunnen ontdekken. Andere merken was ik vaak laaiend enthousiast en die stelden mij teleur. Graphite is mijn merk voortaan. 2014-09-22

Lees meer »
207 incl. 21% BTW = 35,93 €
Beoordeling:

Sloopkogel: Top apparaat echt een aanrader!!!! Beer van een breekhamer. Zeer praktisch en zeer solide. Ideaal voor de hardcore bouwklussen. Dankzij het lage gehalte trillingen kan ik er uren mee werken ( arbo veilig ) 2014-09-19

Lees meer »
-30%
1 024 716 incl. 21% BTW = 124,26 €
Pagina 1 Van 1