Beoordeling:

Sjaak: Geen eenhandzaagwissel.jammer 2018-07-03

Lees meer »
93 incl. 21% BTW = 16,14 €
Beoordeling:

A.C.: Prima decoupeerzaag, 2 jaar mee en nog goed. 2018-05-24

Lees meer »
79 incl. 21% BTW = 13,71 €
Beoordeling:

Gerben xxx: Zeer handige, goed in de hand liggende decoupeerzaag. Maakt betrekkelijke weinig lawaai en zaagt vlot in bochten. Een beste aanbeveling 2017-10-11

Lees meer »
Beoordeling:

max: Met dit apparaat kan je je volledig uitleven op alle klussen in en rond het huis 2017-09-21

Lees meer »
-22%
107 83 incl. 21% BTW = 14,41 €
Beoordeling:

Pino: zeer goede kwaliteit, uitstekende kwaliteit en uitgebreid pakket. Bedankt voor de extra info, en tot volgende keer. 2015-03-13

Lees meer »
-23%
128 99 incl. 21% BTW = 17,18 €
Beoordeling:

Eduard: Prima, nog geen negatieve dingen meegemaakt met de machine. ik moet nog veel dingen uitproberen maar dat zal ook wel goed gaan. PS metaal zagen gaat ook prima. 2015-01-26

Lees meer »
52 incl. 21% BTW = 9,02 €
Beoordeling:

Ferdi: Gebruik deze nu een paar weken, en prima. Geluid viel inderdaad tegen, was harder dan mijn oude machine. Maar sterke machine, en goed regelbaar. thanks 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Guus zaagje: Correct werkent, met een deel van de variabele snelheid had ik problemen bij het begin en instellingen, maar eenmaal onder de knie ging het vanzelf, geen problemen verder dus ik kan deze aanbevelen. verstek werkt goed. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Victor: zeer goed gebouwd, stabiele design, comfortabele grip, prima instelbaar, goede koop gedaan. de prijs te laag is voor deze kwaliteits-machine 2015-01-21

Lees meer »
115 incl. 21% BTW = 19,96 €
Beoordeling:

berend: ook sterk in metaal, wel met de goede zaagblad. Weinig troep met goede afzuiging. Hele verbetering dan met die oude zaag. Prima ding. 2015-01-20

Lees meer »
-24%
153 117 incl. 21% BTW = 20,31 €
Beoordeling:

Bartus: Makita he, dus goed, stevig, degelijk en gaat maar door. Voor simpel decouperen is dit de machine. 2015-01-19

Lees meer »
75 incl. 21% BTW = 13,02 €
Beoordeling:

Eric: Super machine, geen stof, zaagt uitstekend. totaal geen klachten. Groet Eric 2014-12-30

Lees meer »
-29%
175 124 incl. 21% BTW = 21,52 €
Beoordeling:

Gerrit: Ik heb deze nu bijna een jaar, bevalt prima. Alleen naar drie maanden brak hendel aan de zijkant eraf, gebeld en netjes een nieuwe machine gekregen en de oude werd opgehaald, sindsdien verder geen problemen ondervonden. Prima machine, en prima service van Rotopino 2014-11-28

Lees meer »
Beoordeling:

Frits: Zoals ik gewend ben van Makita, dot wat die moet doen! Aanrader 2014-11-25

Lees meer »
-31%
235 162 incl. 21% BTW = 28,12 €
Beoordeling:

Arnold: Dit is mijn tweede gereedschap van dit bedrijf en wat opvalt is dat de machine een zeer goede motor heeft. Ik denk dat het soms beter is om geld te besparen op een materiaal dan op het gereedschap i.v.m. de mate van betrouwbaarheid van de motoren, werkt prima in hout en je kan ermee werken in verschillende houtsoorten bijvoorbeeld essen en beuken. De stofafzuiging is ook een goede oplossing. 2014-11-20

Lees meer »
Pagina 1 Van 2