Beoordeling:

Daniel: Voor deze prijs inderdaad niet te verwachten veel. Heb het laminaatvloer gezaagd, ging goed. wel ander zaagblad voor laminaat gewisseld, bijgedaan zaagblad te grof. 2015-11-12

Lees meer »
Beoordeling:

Rolf: Ik ben verantwoordelijk in ons bedrijf voor de tegel snijder. We hebben dit apparaat nu al een tijdje. Het product is zeer nauwkeurig, zodat ik ze kan aanbevelen. Ik denk ook dat prijs is OK, in vergelijking met andere tegelsnijders. 2015-02-03

Lees meer »
315 incl. 21% BTW = 54,67 €

Koendert: Ik kocht deze omdat er vaak geen stroom is ins dorp en vervolgens niet eens kan koken of koffie zetten. Makkelijk, klein en handig. Zeer nuttig voor mij. Aanrader als je wel eens zonder stroom zit, zit niet veel stroom in, maar je kan je eigen er mee redden. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Eric: Iets duurder dan een gewoon station, maar 10 keer meer plezier van deze. Dank jullie wel voor de tip. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Martijn: Gebruik nu dit soldeerstation ipv losse soldeerbout, voor de reparatie van printplaten is die uitstekend geschikt, zelfs de kleinste aansluitingen gaan nu goed. Bedankt voor de tip! Ga zo door!! Groetjes 2015-01-13

Lees meer »
16,84 incl. 21% BTW = 2,92 €
Beoordeling:

Andrzej: Kan deze machine zeer goed, Werk er bijna dagelijks nu mee, goed blijft op temperatuur. Scheelt goed in kosten van PVC moffen. 2014-12-19

Lees meer »
95 incl. 21% BTW = 16,49 €
Beoordeling:

Gast: Prima soldeerpistool, lampje geeft genoeg licht, geen klachten. 2014-11-17

Lees meer »
13,94 incl. 21% BTW = 2,42 €
Beoordeling:

Profje: Gebruik de machine niet vaak, maar als ik hem nodig heb bevalt die goed, is niet voor professioneel gebruik. voor de klusser goed genoeg. 2014-11-06

Lees meer »
215 incl. 21% BTW = 37,31 €
Beoordeling:

De houtbewerker: Ik zou deze installatie aanraden, want hij is goed, aansluitingen zijn goed, trekt goed de stof weg, wordt niet warm zoals andere grote stofzuiginstallaties. Echt iets voor een niet te grote werkplaats. Hou wel rekening met het geluid wat die produceert, ik vind het niet hinderlijk. Maar voor sommigen kan het wel een probleem zijn. Ik werk eigenlijk de hele dag door met gehoorbescherming op, dus vandaar. De prijs voor zo'n installatie is ook de moeite waard. Dus ik vind dit een aanrader als je... 2014-10-22

Lees meer »
237 incl. 21% BTW = 41,13 €
Beoordeling:

Huisklusser: Goede prijs en goede kwaliteit menger/mixer. Zeer geschikt voor het dagelijks gebruik.Je mengt er zowel verf als ook gips mee. Heb deze eerst getest voor het verfen van de zolder in een zeer speciale glinsterverf. In de weekend klus ik weleens bij kenissen of buren en dan gaat als het maar nodig is deze Dedra mee. Groet 2014-10-07

Lees meer »
125 incl. 21% BTW = 21,69 €
Beoordeling:

Youri M.: Bij langer gebruik hadden de slagen wat langer mogen zijn. Voor de rest een fijne tool om mee te werken. Niet alles wat onbekend is hoeft slecht te zijn. 2014-10-03

Lees meer »
Beoordeling:

Dennis G.: Zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Zit zelf in de isolatie van huizen en moet zeggen wordt snel warm, lengte van het mes is zeer goed en bovenal licht van gewicht. Las op andere forums dat dit apparaat niet recht snijdt, heb daar 1 ding op te zeggen. Het apparaat snijdt hoe de bediener/gebruiker recht kijkt. Voor deze prijs moet je niet verwachten dat er toeters en bellen op zitten. Gewoon zoals het hoort een degelijk apparaat die doet waarvoor ie is ontworpen. Niks mis mee 2014-09-22

Lees meer »
42 incl. 21% BTW = 7,29 €
Beoordeling:

Klaus: Voor het gebruik in huis is dit een goede en voordelige machine. Enige wat verbeterd kan worden bij nieuwe cirkelzagen van deze klasse is de precisie van zagen en het zagen op zich. Maar ja voor zo'n prijs dan verwacht je ook niet iets professioneels. 2014-09-18

Lees meer »
Beoordeling:

Kalari: Super cirkelzaag voor snel te zagen. Comfortabel vast te houden. Makkelijk wisselen van zaagblad. 2014-09-18

Lees meer »
Beoordeling:

Bennie: Hallo, Leuke en goede afkortzaag voor weinig geld. Komt goed van toepassing in me schuur waar er constant wel iets mee gemaakt wordt bijv: planken voor de kinderkamers, extra kastruimte voor moeders in de keuken etc. Doordat er een geleiding op zit ben ik zeer tevreden. Groetjes 2014-09-15

Lees meer »
194 incl. 21% BTW = 33,67 €
Pagina 1 Van 2