Beoordeling:

willem: prima machine, ik geef hem op ziin sodemieter, soms is tie zo heet dat tie niet meer vast te houden is, maar hij blijft het doen,niet meer verkrijgbaar maar met een Dewalt zit je wel goed 2018-07-17

Lees meer »
Beoordeling:

Hans Jacobs: Bevat een variabele en omkeerbare snelheidsregeling om aan verschillende materialen aan te passen, daarom in mijn mening een van de beste boormachines 2017-11-08

Lees meer »
74 incl. 21% BTW = 12,84 €
Beoordeling:

Jeroen: Zeer robuust, zowel de accessoires als de behuizing. Werkt echt leuk met deze apparaat 2017-10-02

Lees meer »
221 incl. 21% BTW = 38,36 €
Beoordeling:

Gerard Vos: Prachtige machine, werk er nu een maandje mee. Ik heb er wel een tafeltje (kastje) onder staan. Mooi op hoogte werken zo. Goede machine voor hobby en kleine houtbewerking mee te doen. 1 nadeel en dat vind ik toch wel het gewicht, Ik kan deze niet alleen in mijn auto tillen, gelukkig heb ik een goede buurman. Nog bedankt voor de snelle levering en het leuke gesprek over modeltreinen. Met vriendelijke groet van Gerard 2015-06-23

Lees meer »
650 incl. 21% BTW = 112,81 €
Beoordeling:

Johan: Gekocht voor gelaagd en ongehard glas te snijden, Werkt heel fijn. Vooral doordat het watergekoeld is. Perfect toestel eb heel tevreden van mijn aankoop. 2015-03-23

Lees meer »
183 incl. 21% BTW = 31,76 €
Beoordeling:

fries sloopbedrijf: Na de eerste dag was er al 1 kapot, gebeld en nieuwe gekregen. (nette service) Deze nog geen klachten over, deze DeWalt machines gaan goed door en kunnen ook tegen een stootje. Met stof gaat ook goed, we blazen ze een paar keer per dag schoon en gaan weer door. Aanrader als je wat zwaarder werk hebt. En Rotopino nog bedankt voor de prima service. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Goose: Volledige klasse deze boorhamer, boren en hameren kan niet beter, Baksteen is een eitje. Sterke, betrouwbare apparatuur voor zwaar werk. Wanneer het boren moeilijk wordt bij een oude machine koop deze. Aanrader waard 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Wim van der Zanden: Krachtige motor, goed scherpe messen, goede spaanuitworp, glijdt makkelijk. Zeker een aanrader. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Marius en Tim: Ik zou deze sleutel aan raden, gebruik het samen met een vriend op de werf, het is zeer goed als het gaat om het manoeuvreren. Wat betreft de batterij zelf snel geladen, bestand tegen lange, goed achter mekaar draaien. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Poetsgek: Deze aangeschaft omdat de snelheid instelbaar is, nu kan ik wat meer dan alleen poetsen. Ik vind trouwens dat het zijn geld waard is, verliest weinig van zijn kracht bij het te hard drukken op de machine. Deze machine vind ik een aanrader. 2015-01-12

Lees meer »
189 incl. 21% BTW = 32,80 €
Beoordeling:

Alwin dakkapel plaatser: Professioneel product voor zowel professionals als amateurs. De prijs is ook zeer redelijk. Staat nu standaard in de bus, we hebben er veel plezier van. 2014-12-17

Lees meer »
1 069 incl. 21% BTW = 185,53 €
Beoordeling:

jorend: Ik doe veel aan meubels maken, en moet zeggen dat dit een goede aanvulling is op mijn gereedschap. goede duidelijke afstellingen, uitstekend instelbaar (soms ietwat corrigeren) Ben tevreden met de machine. 2014-11-27

Lees meer »
931 incl. 21% BTW = 161,58 €
Beoordeling:

De happy schider: Het apparaat is ongeëvenaard in deze prijsklasse, is stevig gebouwd en de instelbare temperatuur instellingen die belangrijk is voor mij is prima, ookals ze werkt voor langere tijd. Het heeft ook goede faciliteiten, de standaard is goed, uitstekend voor het afschrapen van verf. De prijs is okee. 2014-10-22

Lees meer »
99 incl. 21% BTW = 17,18 €
Beoordeling:

Paul: Ik kocht deze boorhamer, omdat we op het werk alleen de apparatuur van het merk DEWALT gebruiken. Ik heb een goede machine gekocht voor een goede prijs, want mijn keuze was alleen voor dit model. Ergonomische handgrepen, eenvoudig schakelen van de opties boren of beitelen. Super machine. Aanbeveling waard! 2014-10-16

Lees meer »
Beoordeling:

Schumacher: Sinds mijn diensttijd in de VS al een DeWalt fan. Andere merken mogen dan met iets revolutionairs komen maar das niks voor mij. Koop eens in de zoveel tijd is iets voor lol en voor mijn geheel naar DeWalt style ontworpen werkplaats. Alle accutools van DeWALT gaan als de brandweer. Aanbeveling !!!! 2014-09-25

Lees meer »
Pagina 1 Van 2