Beoordeling:

Heldi: Goede machine zaagt goed iediaal voor alle je vaak moet zagen goed koop en machines werken hier niet tegen op prima zaagmachine 2019-06-10

Lees meer »
926 incl. 21% BTW = 160,71 €
Beoordeling:

Johan: Gekocht voor gelaagd en ongehard glas te snijden, Werkt heel fijn. Vooral doordat het watergekoeld is. Perfect toestel eb heel tevreden van mijn aankoop. 2015-03-23

Lees meer »
189 incl. 21% BTW = 32,80 €
Beoordeling:

Rolf: Ik ben verantwoordelijk in ons bedrijf voor de tegel snijder. We hebben dit apparaat nu al een tijdje. Het product is zeer nauwkeurig, zodat ik ze kan aanbevelen. Ik denk ook dat prijs is OK, in vergelijking met andere tegelsnijders. 2015-02-03

Lees meer »
315 incl. 21% BTW = 54,67 €

Gerard siertuinen: Deze zaag is geweldig. Stinkt niet zoals andere slijpers die ik gebruikt heb. Gaat als een speer door tegels en stoepranden. Een nadeel vind ik het starten, je moet wel een paar keer trekken voor dat die start. Maar als die start, klinkt die eigenlijk als een kart, beste gaaf. Was wel een uitgave, maar ben zeer tevreden. 2015-01-22

Lees meer »
1 235 incl. 21% BTW = 214,34 €
Beoordeling:

Alwin dakkapel plaatser: Professioneel product voor zowel professionals als amateurs. De prijs is ook zeer redelijk. Staat nu standaard in de bus, we hebben er veel plezier van. 2014-12-17

Lees meer »
1 259 incl. 21% BTW = 218,50 €
Beoordeling:

Ferdi metaalbewerker: Ik zou het product zo weer opnieuw kopen, dit is gewoon een goede kwaliteit. 2014-12-05

Lees meer »
Beoordeling:

Arjan: Deze ook aangeschaft, en ben zeer tevreden, het voordeel is wel dat je niet met een snoer loopt te zeulen, makkelijk voor moeilijke hoekjes te slijpen en mooi strak. Zeker een aanrader. 2014-11-27

Lees meer »
Beoordeling:

Lotte: Ik gebruik deze dagelijks, en er is nog niet iets gebeurd. Precies mee snijden en deze machine van Rubi is een aanrader. 2014-11-21

Lees meer »
94 incl. 21% BTW = 16,31 €
Beoordeling:

Rubi bezitter: Wat ook voor materiaal - de tegelzaag is zeer nauwkeurig. Is onvervangbaar. de motor en andere technische details gemaakt het hoogste niveau materiaal. 2014-10-23

Lees meer »
182 incl. 21% BTW = 31,59 €
Beoordeling:

Tegelhuis Hoornerbach: makkelijk in transport, uitgevoerd met las voor meer werkprecisie gewoon een degelijk en kwalitatief zeer goede tegelzaagmachine. 2014-10-02

Lees meer »
640 incl. 21% BTW = 111,07 €
Beoordeling:

Bart S.: Zeer precies in afkorten en zeer schoon zaagsnedes. Meer geschikt voor zachte constructies. 2014-10-02

Lees meer »
599 incl. 21% BTW = 103,96 €
Beoordeling:

Dennis G.: Zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Zit zelf in de isolatie van huizen en moet zeggen wordt snel warm, lengte van het mes is zeer goed en bovenal licht van gewicht. Las op andere forums dat dit apparaat niet recht snijdt, heb daar 1 ding op te zeggen. Het apparaat snijdt hoe de bediener/gebruiker recht kijkt. Voor deze prijs moet je niet verwachten dat er toeters en bellen op zitten. Gewoon zoals het hoort een degelijk apparaat die doet waarvoor ie is ontworpen. Niks mis mee 2014-09-22

Lees meer »
42 incl. 21% BTW = 7,29 €
Beoordeling:

Arnold van H.: Deze Hitachi slijpt buizen van 100 mm zeer goed door. Motor voelt niet overbelast aan. Loopt zeer makkelijk. Gebruik deze doorslijpmachine redelijk vaak dus spreek eerlijk uit eigen ervaring. Het enige wat van belang is goede doorslijpschijven aan te schaffen en gaat die als met een turbo. Wisselen van schijven is een peulenschil. Mijn aanbeveling heeft deze Hitachi 2014-09-19

Lees meer »
Beoordeling:

Gerwen: Prima machine, ben zeer tevreden, prijs was ook goed. Dedra was voor voor mij een onbekend merk. Levering en bestel procedure goed verlopen. Telefonisch vriendelijk en netjes te woord gestaan. Rotopino was voor mij onbekend, maar afspraken zijn zonder problemen nagekomen. Bedankt en ga zo door. Groet Gerwen 2014-07-30

Lees meer »
Pagina 1 Van 1