Beoordeling:

Melanie: Binnen de hogere prijscategorie voor dit artikel heb ik gekregen wat ik verwachtte. Hij is gemaakt van kunststof, maar voelt sterk en robuust aan. 2018-01-30

Lees meer »
26,64 incl. 21% BTW = 4,62 €
Beoordeling:

hobbyman: Ik ben veel bezig met mijn hobby en was op zoek naar een handige machintje.heb de kleine dremel gekozen en tot nu toe geen spijt van gehad. Werkt prima. 2017-09-21

Lees meer »
164 incl. 21% BTW = 28,46 €
Beoordeling:

Helma: Hou je van knutselen. dan is dit een aanrader. Voor van allerlei hobby geschikt. Aanrader. Bedankt jongens van Rotopino, en groetjes. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Jasmijn: Mijn vriend raadde me aan om een Dremel kopen. Ik ben echt tevreden, ik maak verschillende wonderen mee, en ik ben blij! Werkt zelfs beter dan hand figuurzaag. Groetjes Jasmijn 2015-01-19

Lees meer »
149 incl. 21% BTW = 25,86 €
Beoordeling:

Dora: Ik heb deze multifunctioneel hulpmiddel als geschenk gekregen en ik ben helemaal tevreden. Ik kan nu gebruik maken van mijn vaardigheden elke dag. Werk veel met glas en metaal. Groeten uit Drente Dora 2014-11-04

Lees meer »
Beoordeling:

Hennie: Voor handwerk is die perfect, de set is zo compleet dat je er veel dingen mee kunt bewerken, zoals slijpen en graveren.. Goede kwaliteit apparatuur en dit zeker een pluspunt is, Makkelijk in gebruik zodat iedereen het kan gebruiken zonder problemen te krijgen. Aanrader om kado te geven aan iemand die van knutselen houd! 2014-10-15

Lees meer »
Beoordeling:

Nanda R.: Echt een super set!!! Ik hou vaak workshops en daar komt deze set echt van toepassing. Voor het maken van fotolijstjes, houten sierhangers of voor bijvoorbeeld graveren van steen. Geweldig dat er zulke tools verkrijgbaar zijn. Namens de gehele club. Rotopino bedankt voor het advies!!!!! Groetjes 2014-10-07

Lees meer »
Beoordeling:

Hans en Antionette: Zeer goede en handige Tool. Wij gebruiken het voor in huis voor bijna alle klusjes. We slijpen er PVC en hout mee door. Schuren er zelfs mee als het moet. Zeer sterk stuk gereedschap. Je handen worden niet gauw moe doordat ie goed en stevig in je handen ligt. Uitgebreid gamma aan meegeleverde accessoires, voor elke klus wel iets. Zelfs ons hekwerk wat al jaren op de agenda stond voor renovatie is dankzij deze Dremel tiptop geworden. Groetjes Hans en Antionette 2014-09-19

Lees meer »
Pagina 1 Van 1