Beoordeling:

Udo en Annette: Ik ben tevreden met de warme luchtblazer. Goed werkend. Goede prijs-prestatie verhouding. Veel handige hulpstukjes. Aanrader 2015-01-21

Lees meer »
56 incl. 21% BTW = 9,72 €
Beoordeling:

Jörg: Zeer goede producten voor thuis werk. Goede prestaties, goede kwaliteit, een beste machine. 2015-01-21

Lees meer »
Beoordeling:

Theo: Prima gereedschap, heb er ongeveer 20 meter MDF van 20 mm meegezaagd, en de batterij was nog steeds niet leeg, handige greep vind ik, van de week de bomen maar eens snoeien, kijken hoe dat gaat. Met mijn oude 230 V van Bosch ging het prima, kijken of deze net zo goed is. Jullie horen nog van me. Gegroet Theo 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

Fons: Zag deze bij de lui op de bouw en heb er mee gewerkt, goed apparaat. Ik heb deze nu ook gekocht met beitels en boren erbij. Jeetje wat een fijne machine. Niet te zwaar, ramt lekker door, en de kortingsprijs met beitels en boren was nog leuker. Rotopino bedankt, we spreken mekaar weer gauw. Groet Fons. 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

Walter: Uitstekende slijper, doet niet onder voor een 220 v slijper, Was even een rib uit mijn lijf, maar het gemak maakt veel goed, in de tijd dat ik deze nu gebruik, pak ik alleen die grote 305 mm slijper op 220 v als het echt moet. Heb er inderdaad wel accu's bij gekocht. 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

Marian: Goedendag, wat een handig ding, deurtjes van keuken geschilderd, deurtjes hingen er zo in. Zelfs kleine gaatjes boren gaat goed. Voor mij is dit een echte aanrader. makkelijk, klein, en beter vast te houden dan zo'n schroevendraaier. Dank voor de tip en het klopt zo een is makkellijk. Groetjes van Marian en Eef 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

Makita fan: Deze erbij genomen, gewoon voor de heb. Moet zeggen, prima machine. Valt niets op aan te merken. Aanrader voor de hobbyist. 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

berend: ook sterk in metaal, wel met de goede zaagblad. Weinig troep met goede afzuiging. Hele verbetering dan met die oude zaag. Prima ding. 2015-01-20

Lees meer »
-24%
153 117 incl. 21% BTW = 20,31 €
Beoordeling:

Artez: Boort zeer goet. met Intensief gebruikt erg sterk, het betonboren gaat met gemak. Inbegrepen is kleine koffer, neemt weinig ruimte in,In het algemeen is prijs / kwaliteit geweldig. Weet het nog niet met beitelen. Ik deze tool sterk aanbevelen. 2015-01-20

Lees meer »
136 incl. 21% BTW = 23,60 €
Beoordeling:

Helma: Hou je van knutselen. dan is dit een aanrader. Voor van allerlei hobby geschikt. Aanrader. Bedankt jongens van Rotopino, en groetjes. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Nico: Goed vast te houden, lawwaai valt mee, voor kleine dingen te slijpen goed. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Jan: Deze gekregen van moeder de vrouw voor mijn verjaardag. Prima machine en zoals staat vermeld klopt inderdaad de laser niet bij verstek en kantelzagen. maar als je dat weet, maakt het niets uit. nooit een laser gebruikt, maar leuk dat het erop zit. In ieder geval alleen de laser is fout. Ik vind dit een top apparaat. Vrouwtje van me bedankt. 2015-01-19

Lees meer »
202 incl. 21% BTW = 35,06 €
Beoordeling:

Bosch fan: Zoals alle machines van Bosch, gewoon goed. Deze nu drie maanden, en enigste minpunt afstel schroeven vervangen voor massieve vleugelmoeren. ondanks de nieuw gratis toegestuurde (waarvoor dank) toch maar de zwaardere er op gezet. Verder geen klachten of opmerkingen. Prima service!! groet Alex 2015-01-19

Lees meer »
-36%
182 117 incl. 21% BTW = 20,31 €
Beoordeling:

Dolf: Machine ziet er niet uit, maar werkt perfect. Had nooit van Celma gehoord, Ga denk ik ook de boorhamer van Celma kopen, als die net zo goed en krachtig is. Ben ik voortaan fan van Celma. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

erik: Goede grip, robuust, geluid valt mee, gaat maar door met snijden. Gewoon een uitstekende slijper. 2015-01-19

Lees meer »
119 incl. 21% BTW = 20,65 €
Pagina 10 Van 28