Ruud: Hij staat in mijn garage en meerdere keren al gebruikt. Is niet bijzonder luid, zodat u thuis kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Doet gewoon wat het zou moeten doen en dat is belangrijk. 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Gast: Goede prijs voor een goede machine, werkt echt prima, accessoires goed te verwisselen, sterke motor met genoeg vermogen. Aan te bevelen 2015-02-06

Lees meer »
153 incl. 21% BTW = 26,55 €
Beoordeling:

Klaas Morrel: Goede motor en dus een goede prestatie, gebruik ik dit product heel vaak en ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Jan van Doorn: Zeer nuttig en behulpzaam, maakt goede snee en draait goed mee, kan ik deze machine zeker aanraden 2015-02-06

Lees meer »
114 incl. 21% BTW = 19,79 €
Beoordeling:

Moby: Erg blij met deze frees, werkt prima en ook geen klachten. 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Simon: Deze boorhamer behoort niet tot de lichtste, dus ook geschikt voor het wat zwaardere werk. Het grootste voordeel is ongetwijfeld het anti-vibratie handvat, en het sterk verbeterde comfort wat deze machine biedt. Uitstekende machine voor thuis gebruik. ik vind dit zeker een aanrader voor de thuis klusser. 2015-02-05

Lees meer »
139 incl. 21% BTW = 24,12 €
Beoordeling:

Gast: Een groot pluspunt is het instelbaar koppel, gezocht naar minpunten maar niet kunnen vinden. Prima apparaat. Zeker aan te raden om aan te schaffen. 2015-02-04

Lees meer »
Beoordeling:

Erwin: Bosch is altijd goed, licht van gewicht en met de goede boor zelfs in beton boren. Sterk en betrouwbare machine, en de prijs telt ook zeker mee. 2015-02-04

Lees meer »
Beoordeling:

Abel: Top, vooral de boorkop, boren trilden niet los. In beton is het niks, kost alleen boren. Maar ja eigenwijs, en toch proberen. :) :) Maar dat is volgens mij met iedere slagboormachine. 2015-02-04

Lees meer »
Beoordeling:

Andre: Ik gebruik hem een klein beetje, maar is de moeite waard, het geluid is niet luid en levert genoeg voor de noodverlichting. We gebruiken het alleen voor noodsituaties, en staat in ons nieuwe tuinhuisje en is afsluitbaar. De aggegraat was ook nodig, stroom aanleggen kost meer dan de aggregaat. Ook gebruikt voor de kerstverlichting. Alles werkt prima. aanbevelen is het enige wat ik kan. 2015-02-03

Lees meer »

Victor: Onmisbaar geworden deze aggregaat in de garage, en Nu ook twee keer gebruikt bij stroomuitval. Geluid is soms wel storend, daar moet ik nog wat op bedenken. Ik wil de machine niet buiten laten staan. Verbruik valt 200% mee. 2015-02-03

Lees meer »
690 incl. 21% BTW = 119,75 €
Beoordeling:

Rolf: Ik ben verantwoordelijk in ons bedrijf voor de tegel snijder. We hebben dit apparaat nu al een tijdje. Het product is zeer nauwkeurig, zodat ik ze kan aanbevelen. Ik denk ook dat prijs is OK, in vergelijking met andere tegelsnijders. 2015-02-03

Lees meer »
315 incl. 21% BTW = 54,67 €
Beoordeling:

Pieter: Ik gebruik deze in mijn werkplaats, de voetplaat is zeer stabiel, ik ben zeer tevreden met de aankoop. 2015-02-03

Lees meer »
123 incl. 21% BTW = 21,35 €
Beoordeling:

edwin: Bosch blauw dat is wat ik nodig heb. Hoge snelheid doet wat ik wil wat die doet. 2015-02-03

Lees meer »
-18%
132 108 incl. 21% BTW = 18,74 €
Beoordeling:

Isaac: Fijn schuurmachine, alleen opletten dat het schuurpapier niet te warm wordt, de klithechting kan niet goed daartegen (bedankt nog voor de uitleg, nu snap ik het), dus ik druk nu minder hard en nu ook geen klachten meer en geen gevloek. ;) :) Groetjes Isaac en Ga zo door Rotopino. prima service en zo 2015-02-03

Lees meer »
-22%
163 127 incl. 21% BTW = 22,04 €
Pagina 6 Van 28