Beoordeling:

Frits: Machine is eenvoudig te vervoeren, is zeer efficient' en tevreden 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Tobias: Een top apparaat! Wat een power in zo'n formaat machine! Is echt aan te bevelen! Wat kan ik nog zeggen over Bosch meer :) 2015-01-26

Lees meer »
-31%
402 277 incl. 21% BTW = 48,07 €
Beoordeling:

Christoph: licht, zeer goede prestaties. ik ben over het algemeen tevreden met de aankoop. zowel het materiaal bewerken gaat goed en het gebruik van de aankoop 2015-01-26

Lees meer »
-29%
161 115 incl. 21% BTW = 19,96 €
Beoordeling:

Marco: Dit is een klapper voor professionals, sterk, prima accu. Gebruik ik in mijn garage en ik ben blij met deze machine. 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Ferdi: Gebruik deze nu een paar weken, en prima. Geluid viel inderdaad tegen, was harder dan mijn oude machine. Maar sterke machine, en goed regelbaar. thanks 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Wolf: Temperatuur prima, blaast uitstekend, voor dit geld echt waard. Bedankt voor de tip, 2015-01-26

Lees meer »
23 incl. 21% BTW = 3,99 €
Beoordeling:

Manfred: Alle functies goed werken! ben meer dan tevreden, is gemakkelijk en erbij zit ook een koffer, handig nice :) 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

fries sloopbedrijf: Na de eerste dag was er al 1 kapot, gebeld en nieuwe gekregen. (nette service) Deze nog geen klachten over, deze DeWalt machines gaan goed door en kunnen ook tegen een stootje. Met stof gaat ook goed, we blazen ze een paar keer per dag schoon en gaan weer door. Aanrader als je wat zwaarder werk hebt. En Rotopino nog bedankt voor de prima service. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Dennis: Alles functioneert tiptop. 2015-01-23

Lees meer »
279 incl. 21% BTW = 48,42 €
Beoordeling:

Guus zaagje: Correct werkent, met een deel van de variabele snelheid had ik problemen bij het begin en instellingen, maar eenmaal onder de knie ging het vanzelf, geen problemen verder dus ik kan deze aanbevelen. verstek werkt goed. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Goose: Volledige klasse deze boorhamer, boren en hameren kan niet beter, Baksteen is een eitje. Sterke, betrouwbare apparatuur voor zwaar werk. Wanneer het boren moeilijk wordt bij een oude machine koop deze. Aanrader waard 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Gerard-Jan & liesbeth Kluis: Ik gebruik de stofzuiger in ons bedrijf, zelfs na en bij de nodige renovaties deed die het prima, is stil, dus overdag goed te gebruiken. We hebben deze nu een jaar, zo uit de doos en iedere dag gebruikt, en afkloppen hij doet het nog steeds. Met recht een goede industrie stofzuiger. 2015-01-23

Lees meer »
-34%
225 149 incl. 21% BTW = 25,86 €

Koendert: Ik kocht deze omdat er vaak geen stroom is ins dorp en vervolgens niet eens kan koken of koffie zetten. Makkelijk, klein en handig. Zeer nuttig voor mij. Aanrader als je wel eens zonder stroom zit, zit niet veel stroom in, maar je kan je eigen er mee redden. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Wim van der Zanden: Krachtige motor, goed scherpe messen, goede spaanuitworp, glijdt makkelijk. Zeker een aanrader. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Marvin: Heel goed in zagen van panelen, de lijn gaat goed, de diepte of in de houten vloer zagen zonder de kabels te raken gaat prima. Uitstekend af te stellen, het ging allemaal zonder een probleem. aanraden waard. Niet goedkoop, maar hopelijk jarenlang plezier van. 2015-01-23

Lees meer »
Pagina 8 Van 28