Beoordeling:

Marvin: Heel goed in zagen van panelen, de lijn gaat goed, de diepte of in de houten vloer zagen zonder de kabels te raken gaat prima. Uitstekend af te stellen, het ging allemaal zonder een probleem. aanraden waard. Niet goedkoop, maar hopelijk jarenlang plezier van. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Bjorn: Polijstmachine doet het prima voor polijsten van keukenbladen van massief hout of steen. Het steun handvat is een must bij polijsten. Voor continue werking werkt deze goed. Draai snelheid is prima te regelen. Prima Machine van Skil. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Willy: Ik kocht deze breekhamer, dit kan ik erover zeggen: Je kan boren in beton, maar met mate, want het blijft een goedkope machine, en niet te hard erop drukken. Beitelen gaat ook goed, ook niet te hard drukken. Bevestigingssysteem gebaseerd op SDS werkt goed. Al met al een vrij goede machine voor zijn geld en je hebt een vrij fatsoenlijke breekhamer voor weinig geld. 2015-01-23

Lees meer »
252 incl. 21% BTW = 43,74 €
Beoordeling:

Jochem: Dit moet een van de beste tools zijn ik ooit heb gekocht, het was niet goedkoop, maar betaald zichzelf. Omdat ik een eigenaar en bestuurder ben van grote vrachtwagens, is de tijd om de remmen te doen een zware klus, zoals jullie weten zitten de bouten goed vast van de wielen en met deze tool gaan ze goed los. loshalen van de remmen gaat ook goed, de versnellingsbak en differentieel zijn ook zo gemonteerd of gedemonteerd. Omdat de tool elektrisch is, heb je de compressor alleen nodig voor... 2015-01-23

Lees meer »
-36%
1 422 911 incl. 21% BTW = 158,11 €
Beoordeling:

Frank bandenmonteur: Super!!!! Ook voor vrachtwagens!!!! 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Henri: Deze met collega's eerst uitgeprobeerd, kan niet anders zeggen dan handig ding. Het bedrijf (Woningstichting) heeft er nu 20 aangeschaft voor iedere monteur een, dus een aanrader. Nu ook nog een goede boorhamer ;) ;) 2015-01-23

Lees meer »
-29%
211 149 incl. 21% BTW = 25,86 €
Beoordeling:

Marius en Tim: Ik zou deze sleutel aan raden, gebruik het samen met een vriend op de werf, het is zeer goed als het gaat om het manoeuvreren. Wat betreft de batterij zelf snel geladen, bestand tegen lange, goed achter mekaar draaien. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Frans: Muren waren zo klaar en als die goed is afgesteld heb je bijna geen nevel. Prima toestel om snel en dekkend mee te verven. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Eric: Iets duurder dan een gewoon station, maar 10 keer meer plezier van deze. Dank jullie wel voor de tip. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Koppelman: Fijne krachtige combihamer om mee te werken. 2015-01-22

Lees meer »
-31%
695 477 incl. 21% BTW = 82,79 €

Gerard siertuinen: Deze zaag is geweldig. Stinkt niet zoals andere slijpers die ik gebruikt heb. Gaat als een speer door tegels en stoepranden. Een nadeel vind ik het starten, je moet wel een paar keer trekken voor dat die start. Maar als die start, klinkt die eigenlijk als een kart, beste gaaf. Was wel een uitgave, maar ben zeer tevreden. 2015-01-22

Lees meer »
1 235 incl. 21% BTW = 214,34 €
Beoordeling:

Karel de Graaf: Prettige machine om mee te werken, ligt stevig in de hand en loopt niet weg. Makkelijk te bewegen en stof opvang werkt redelijk goed. toerental is makkelijk en goed regelbaar. Ik heb wat verschillende soorten korrel papier gekocht om te kijken welke het beste was. Eigenlijk is deze geschikt voor alle korrels schuurpapier. Een goede waardering waard!! 2015-01-22

Lees meer »
-23%
155 119 incl. 21% BTW = 20,65 €
Beoordeling:

Martin: Uitstekende stofzuiger, deze gebruik ik thuis in mijn schuur/garage, vloer en werkbank zijn goed schoon, geen troep meer op mijn spullen, moest altijd vegen. Gebruik de stofzuiger nu ook voor de auto schoon te maken. Oja, de regengoten gaat ook goed (lange slang gebruikt). :) Bedankt baas, je mag vaker wat wegdoen. 2015-01-21

Lees meer »
Beoordeling:

Evert: Leuk om te krijgen, had het zelf nooit gekocht. Wel handig die blazer, en die schroevendraaier heb je meer aan. Wel degelijk. 2015-01-21

Lees meer »
Beoordeling:

Victor: zeer goed gebouwd, stabiele design, comfortabele grip, prima instelbaar, goede koop gedaan. de prijs te laag is voor deze kwaliteits-machine 2015-01-21

Lees meer »
115 incl. 21% BTW = 19,96 €
Pagina 9 Van 28