Beoordeling:

Niels: Leuke snijder voor niet te veel geld. Minpunten: Geen pilot arc, dus je moet de snijpunt op het staal houden, Hierdoor fikt de tip meteen weg en snijd hij scheef. De ombouw is erg plastic en ziet er erg goedkoop uit Al met al spijt dat ik deze gekocht heb 2018-05-11

Lees meer »
357 incl. 21% BTW = 61,96 €
Beoordeling:

Niels: Prima las apparaat.. 2018-05-03

Lees meer »
Beoordeling:

Chantal Hansen: Eenvoudig in het gebruik, heeft hoge zuigkracht. Uitstekend om auto schoonmaken 2017-11-08

Lees meer »
52 incl. 21% BTW = 9,02 €
Beoordeling:

Hans van Gils Renovatiebouwklus: Gebruik in de youtube filmpjes zijn mooier dan de werkelijkheid. Zwenk wieltje is iets wat kneuterig. Gebruik is niet echt super handig, je staat tenslotte met een loei zware deur in je handen en dan nog de Doorjack pakken en gebruiken, het valt mij eigenlijk tegen 2017-10-30

Lees meer »
Beoordeling:

Belomazov: Nog steeds niet binnen gekregen 11 april gekocht nu 15 april 2017-04-15

Lees meer »
47,12 incl. 21% BTW = 8,18 €
Beoordeling:

hamidlaired@gmail.com: hyijio 2016-10-29

Lees meer »
149 incl. 21% BTW = 25,86 €
Beoordeling:

Gerard Vos: Prachtige machine, werk er nu een maandje mee. Ik heb er wel een tafeltje (kastje) onder staan. Mooi op hoogte werken zo. Goede machine voor hobby en kleine houtbewerking mee te doen. 1 nadeel en dat vind ik toch wel het gewicht, Ik kan deze niet alleen in mijn auto tillen, gelukkig heb ik een goede buurman. Nog bedankt voor de snelle levering en het leuke gesprek over modeltreinen. Met vriendelijke groet van Gerard 2015-06-23

Lees meer »
1 067 incl. 21% BTW = 185,18 €
Beoordeling:

Francien: Lekker makkelijk, zo gepakt en weer opgeruimd. Doet het nog steeds goed. Verder weet ik niet. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Arend: Uitstekende zuigkracht, veel en handige accessoires. Netjes op te ruimen in draagtas. Aanrader 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Chris: Toen ik met werken begon was er geen inspectie camera. Mijn collega heeft nu iets gekocht. Ik heb het geprobeerd, en kocht deze. De batterij werkt lang, ik kan bereiken moeilijk te bereiken plaatsen. Solide display. Het product is niet goedkoop, maar zeer de moeite waard, investering waard. Christian :) 2014-12-05

Lees meer »
Beoordeling:

De hobby-ist: Compact, met een klein ontwerp. de frees kan vlot aangepast worden. De hoogte-instelknop is aan de kant, er is ook een asvergrendeling voor eenvoudige vervanging van de frees. Ik zou deze machine aanraden aan de hobbist - voor deze prijs is het de moeite waard om te kopen. 2014-10-17

Lees meer »
443 incl. 21% BTW = 76,88 €
Beoordeling:

Bert: Erg coole afstandsmeter, veel handige functies. Lichtgewicht maar stevig, erg handig en mooi uitgevoerd. Zeer goed product, bewezen bedrijf. Bovendien, op een eenvoudige manier, uitgebreide garantie tot 3 jaar. Over het algemeen altijd geïnteresseerd geweest in Bosch 2014-10-16

Lees meer »
Beoordeling:

Rioolonstoppersbedrijf K & B: Heb alle forum afgezocht en testverslagen gelezen voordat ik overging op aanschaf van deze inspectiecamera. Heb er geen spijt van. Het enige wat ik mis is dat je het beeld kunt vergroten maar het beeld is wel spat helder. accu gaat volledig opgeladen zeer lang mee. Komt overal zelfs op lastige plekken waar de oudere types weleens vast bleven zitten. 2014-10-03

Lees meer »
Beoordeling:

Gerard: Bedankt voor het advies, goedkoper dan een bankschroef en het werkt fantastisch. toppie 2014-09-08

Lees meer »
Beoordeling:

Cees: Net binnen gekregen. Dacht dat het action-kwaliteit zou zijn. Maar ben zeer tevreden , een concurrent voor de A merken. zeker de prijs is mooi. Bedankt Rotopino.nl Tot de volgende (Yato bestelling) Groetjes Cees 2014-07-11

Lees meer »
Pagina 1 Van 2