Beoordeling:

André: leuke zaag voor deze prijs niet beter te krijgen. Erg compact op te bergen voor in de auto ideaal. 2018-10-02

Lees meer »
292 incl. 21% BTW = 50,68 €
Beoordeling:

Brent: Zeer tevreden! En snelle levering naar nederland. 2018-07-18

Lees meer »
87 incl. 21% BTW = 15,10 €
Beoordeling:

willem: prima machine, ik geef hem op ziin sodemieter, soms is tie zo heet dat tie niet meer vast te houden is, maar hij blijft het doen,niet meer verkrijgbaar maar met een Dewalt zit je wel goed 2018-07-17

Lees meer »
Beoordeling:

Sjaak: Geen eenhandzaagwissel.jammer 2018-07-03

Lees meer »
93 incl. 21% BTW = 16,14 €
Beoordeling:

Frits: Mooi uitgebreid toestel. Makkelijke bediening, duidelijke handleiding. Bestelling keurig op tijd geleverd na 2 dagen vanuit Polen. Geheel te volgen via track & trace van GLS. Prima webshop wat mij betreft. 2018-06-16

Lees meer »
203 incl. 21% BTW = 35,23 €
Beoordeling:

A.C.: Prima decoupeerzaag, 2 jaar mee en nog goed. 2018-05-24

Lees meer »
79 incl. 21% BTW = 13,71 €
Beoordeling:

kees: Een krachtige motor,ligt lekker in de hand,echt fijn om mee te werken,beitels gemakkelijk te wisselen. 2018-02-15

Lees meer »
83 incl. 21% BTW = 14,41 €
Beoordeling:

Nick de Lange: Zeer tevreden , volledig compleet, prijs aangenaam voor deze kwaliteit 2018-01-30

Lees meer »
228 incl. 21% BTW = 39,57 €
Beoordeling:

Albert: werkt perfect!!! 2018-01-30

Lees meer »
113 incl. 21% BTW = 19,61 €
Beoordeling:

Leo Schmitt: Prima boormachine ook beton boren gaat met gemak, is handzaam en niet zo'n zwaar ding 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

Maarten de Boer: Snelle en goede service en zeker een beste prijs!!! 2018-01-30

Lees meer »
140 incl. 21% BTW = 24,30 €
Beoordeling:

Gerrie van Orsel: Dit maakt alle schroevendraaiers overbodig! Zeer snel en voor de meesten types. Batterij duurt zeker meer dan een dag. 2018-01-30

Lees meer »
-25%
93 70 incl. 21% BTW = 12,15 €
Beoordeling:

Jannes Jan: Ik ben heel positief over dit product: duurzaam, hoge kwaliteit, handig in gebruik. 2018-01-30

Lees meer »
Beoordeling:

Melanie: Binnen de hogere prijscategorie voor dit artikel heb ik gekregen wat ik verwachtte. Hij is gemaakt van kunststof, maar voelt sterk en robuust aan. 2018-01-30

Lees meer »
26,64 incl. 21% BTW = 4,62 €
Beoordeling:

Mark: Prima kwaliteit, en voor het iets lichtere werk zeer goed geschikt 2018-01-30

Lees meer »
206 incl. 21% BTW = 35,75 €
Pagina 1 Van 28