Beoordeling:

Bas: Gewoon goed, gekocht om dat de prijs zeer gunstig was, gebruik de machine niet veeel, maar bij gebruik, werkt dan prima. groet Bas 2015-03-13

Lees meer »
Beoordeling:

Thomas: Goede prestatie, bit veranderen zonder problemen Siet ook uitzien als mooi :) 2015-02-06

Lees meer »
135 incl. 21% BTW = 23,43 €
Beoordeling:

Dennis: Alles functioneert tiptop. 2015-01-23

Lees meer »
279 incl. 21% BTW = 48,42 €
Beoordeling:

Fred: Ik gebruik deze nu dagelijks voor het bevestigen van gipsplaten, uitstekende machine. Licht van gewicht en goed instelbaar, voor deze prijs zo'n goede machine. Ga zo door Bosch. 2015-01-12

Lees meer »
-30%
221 154 incl. 21% BTW = 26,73 €
Beoordeling:

Erwin: Een power schroevendraaier voor professionele mensen, ik heb er nu 2 voor mijn werk, beide goed functioneren. Hitachi is een echt goed gezelschap, betrouwbaar, sterk, en nog nooit problemen met dit merk gehad. Bedankt nog voor de extra handleiding. gr. Erwin 2014-12-19

Lees meer »
Beoordeling:

Klaus: Ik koos dit merk voor de kwaliteit. Bovendien is het werken met het gereedschap nog steeds goed bevallen, je zou er zelfs plezier van krijgen in je werk. ;) :) Klaus 2014-11-14

Lees meer »
133 incl. 21% BTW = 23,08 €
Beoordeling:

De gipser: Fijn machientje, lekker licht,gaat als de brandweer. Bedankt baas, je hebt eindelijk eens goed spul aangeschaft. Prijs weet ik niet, weet niet wat die heeft betaald, machine is van de baas. 2014-10-22

Lees meer »
Beoordeling:

Brothers bouw: Heb deze aangeschaft omdat me broer hem ook al een tijdje had en er zeer enthousiast over was. Sinds 3 dagen ben ik hem aan het "gebruiken" en moet zeggen het motortje is zeer goed, lekker stil. Zeer precies met schroeven. Voor dit geld vind je geen betere 2014-10-02

Lees meer »
Beoordeling:

Barryl: Voor het plaatsen van een gipsplaten afscheiding tussen keuken en woonkamer aangeschaft en ben zeer tevreden. Dankzij de diepteaanslag kan een kind de was doen. 2014-09-22

Lees meer »
141 incl. 21% BTW = 24,47 €
Pagina 1 Van 1