Beoordeling:

Tom: Kwaliteit prijs uitstekend 2018-10-13

Lees meer »
16 incl. 21% BTW = 2,78 €
Beoordeling:

Rene Dijkstra: Mooie compacte handbijl voor allerlei klussen. Vormgeving is mooi en ligt lekker in de hand. 2017-10-11

Lees meer »
32 incl. 21% BTW = 5,55 €
Beoordeling:

Coen: Ik zal niet te veel schrijven. Het is gewoon geweldig 2017-10-11

Lees meer »
67 incl. 21% BTW = 11,63 €
Beoordeling:

Michel: Na diverse snoeischaren van verschillende merken te hebben gebruikt en waar iedere keer toch weer iets van kapot ging besloten om een keer voor dit type te gaan. Mijn snoeiwerk bestaat vnml uit leilinden, dakplatanen en knotwilgen. Meestal betekent dit in ieder geval een aantal uren snoeiwerk van takken met zeer verschillende dikten. Sommige takken zijn makkelijk(er) te bereiken dan anderen. Het probleem met andere snoeisnaren was dat of de snoeischaar kapot ging, of de veer 'versleten'... 2017-10-06

Lees meer »
29 incl. 21% BTW = 5,03 €
Beoordeling:

Herman: Zeer handzaam en praktisch in gebruik (gaat ook mee aan de rugzak). Hakken met 1 arm werkt goed en is mogelijk door het geringe gewicht en lang vol te houden. Vlot en zeer scherp te slijpen met de fiskars slijper die ik erbij heb gekocht. Aanrader. 2017-02-28

Lees meer »
38 incl. 21% BTW = 6,60 €
Beoordeling:

Carlijn Tijen: Beste mensen, even een follow up; Vorige week heb ik de kapotte opgestuurd en de dag erna heb ik al de nieuwe mogen ontvangen. En die snoeit uitstekend dank voor de snelle super service! Verstuurd vanaf mijn iPad 2015-06-22

Lees meer »
Beoordeling:

jan: Erg goede mestvork met een wat langere steel.Ergonomisch zeer goed, mn voor je rug. Lichte vork maar erg sterk. jammer nu niet leverbaar mvg jan 2015-01-16

Lees meer »
22 incl. 21% BTW = 3,82 €
Beoordeling:

sjef claassen: Zoals in mijn vorige bericht was de schaar niet telescopisch. 10 minuten nadat ik de mail had gestuurd, belde de firma met 1000 excuses. Ik kon mijn geld terugkrijgen etc. Heb gekozen om de schaar te houden en heb een gunstige regeling getroffen. Alle lof! 2014-09-05

Lees meer »
50 incl. 21% BTW = 8,68 €
Beoordeling:

Tom Hartog: Zeer goede en mooie bijl. Ik heb de X25 en ik er ben zeer blij mee. 2013-09-13

Lees meer »
Pagina 1 Van 1