Beoordeling:

Nick de Lange: Zeer tevreden , volledig compleet, prijs aangenaam voor deze kwaliteit 2018-01-30

Lees meer »
228 incl. 21% BTW = 39,57 €
Beoordeling:

Nicky Veldman: Voor mijn behoeften een absoluut hoge kwaliteit apparaat tegen een redelijke prijs. Zou ik het kopen weer op elk gewenst moment en kan veilig aanraden dus. 2017-11-08

Lees meer »
Beoordeling:

eric klooster: Super strak weinig, schuren en een geweldig resultaat. 2017-10-11

Lees meer »
Beoordeling:

GvdK: top machine van makita 2017-06-17

Lees meer »
Beoordeling:

Gast: Goede prijs voor een goede machine, werkt echt prima, accessoires goed te verwisselen, sterke motor met genoeg vermogen. Aan te bevelen 2015-02-06

Lees meer »
153 incl. 21% BTW = 26,55 €
Beoordeling:

Moby: Erg blij met deze frees, werkt prima en ook geen klachten. 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Wil: Prima, doet het uitstekend, gaat maar door. met een goede frees is die onverslaanbaar. 2015-01-19

Lees meer »
-31%
255 177 incl. 21% BTW = 30,72 €
Beoordeling:

Mark: Ik beoordeel deze bovenfrees als positief. Had er geen problemen tot nu toe. Goede keuze geweest 2014-12-17

Lees meer »
Beoordeling:

Anton: Gebruik nu bijna een jaar, en nog steeds geen klachten, alleen een nieuwe spantang gekocht, Voordeel was dat ik al mijn oude freesjes weer kon gebruiken. Ik vind dit tot nu toe een aanrader en hopelijk blijft het zo. Een prettige dag allen toegewenst. 2014-11-14

Lees meer »
Beoordeling:

Wolf: Zeer snelle snede, de snedes zijn zeer nauwkeurig in te stellen, kan het product zeker aanbevelen Groet Wolf 2014-11-14

Lees meer »
1 200 incl. 21% BTW = 208,26 €
Beoordeling:

Luke: Deze diamantfrees is droog boren verbeterd en verbeterd ook de werkcomfort. Goede kwaliteit van Bosch. 2014-11-06

Lees meer »
Beoordeling:

Klaus: Deze freesmachine is echt aan te bevelen, stevige en solide, de extra verlichting is zeer behulpzaam. Klaus 2014-10-28

Lees meer »
439 incl. 21% BTW = 76,19 €
Beoordeling:

Het kantje: Goede en handige frees. Werkt een tijdje met deze machine en ik kan niet klagen. Voor mij geen andere meer. Ik vind deze machine een aanrader als je wat te frezen hebt. En de service afdeling: nog bedankt voor de info en de toegezonden gebruiksaanwijzing. Bedankt. 2014-10-15

Lees meer »
99 incl. 21% BTW = 17,18 €
Beoordeling:

J.v.W: Echt een 1ste klasse Frees, het werken met deze Makita is echt een plezier. Hoge opbrengst in de vrije loop. Makita bedankt!!! 2014-10-07

Lees meer »
315 incl. 21% BTW = 54,67 €
Beoordeling:

Pjotr: Revolutionair duivelse beest van een kettingfrees. Zeer nauwkeurig. zelfs onebelast 4500 rpm . De schillen vliegen weg langs de zijkanten zodat het zicht ideaal blijft. Frezen wordt een feestje met deze kanjer,. 2014-10-03

Lees meer »
1 891 incl. 21% BTW = 328,19 €
Pagina 1 Van 2