Beoordeling:

Jan van Doorn: Zeer nuttig en behulpzaam, maakt goede snee en draait goed mee, kan ik deze machine zeker aanraden 2015-02-06

Lees meer »
119 incl. 21% BTW = 20,65 €
Beoordeling:

Simon: Deze boorhamer behoort niet tot de lichtste, dus ook geschikt voor het wat zwaardere werk. Het grootste voordeel is ongetwijfeld het anti-vibratie handvat, en het sterk verbeterde comfort wat deze machine biedt. Uitstekende machine voor thuis gebruik. ik vind dit zeker een aanrader voor de thuis klusser. 2015-02-05

Lees meer »
153 incl. 21% BTW = 26,55 €
Beoordeling:

Pieter: Ik gebruik deze in mijn werkplaats, de voetplaat is zeer stabiel, ik ben zeer tevreden met de aankoop. 2015-02-03

Lees meer »
225 incl. 21% BTW = 39,05 €
Beoordeling:

Robert: Mijn broer heeft deze ook, had de machine een weekend geleend van hem. Nu dus zelf maar gekocht. Echt een prima ding. 2015-01-26

Lees meer »
179 incl. 21% BTW = 31,07 €
Beoordeling:

Ferdi: Gebruik deze nu een paar weken, en prima. Geluid viel inderdaad tegen, was harder dan mijn oude machine. Maar sterke machine, en goed regelbaar. thanks 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Willy: Ik kocht deze breekhamer, dit kan ik erover zeggen: Je kan boren in beton, maar met mate, want het blijft een goedkope machine, en niet te hard erop drukken. Beitelen gaat ook goed, ook niet te hard drukken. Bevestigingssysteem gebaseerd op SDS werkt goed. Al met al een vrij goede machine voor zijn geld en je hebt een vrij fatsoenlijke breekhamer voor weinig geld. 2015-01-23

Lees meer »
422 incl. 21% BTW = 73,24 €
Beoordeling:

Berend: Inderdaad niet geschikt voor de pro, gebruik deze nu thuis. Leuk om erbij te hebben, doet wel wat die moet doen, daarover geen klachten. Maar niet geschikt voor te dik materiaal. Voor thuis en hobby is die prima. Daarom een goede beoordeling. 2015-01-19

Lees meer »
173 incl. 21% BTW = 30,02 €
Beoordeling:

Gerrit: Werkt goed, bijgeleverde adapter voor afzuiging werkt ook goed. Geen tegenvallende dingen ontdekt. 2015-01-12

Lees meer »
133 incl. 21% BTW = 23,08 €
Beoordeling:

Ivo: Ik gebruik deze ook voor thuis. Prima en goed werkend. En ook bedankt voor het advies. groeten van Ivo 2014-12-19

Lees meer »
72 incl. 21% BTW = 12,50 €
Beoordeling:

Ronny: Ik werk nu met deze machine een paar maanden. Vooral voor de verwerking van , hydrauliek en elektra leidinge. Zaagbladwissel is eenvoudig, de motor is niet warm. goede machine. Uitstekende machine voor weinig geld. Ga meer kopen van dit merk. AANRADER!!!! 2014-11-14

Lees meer »
197 incl. 21% BTW = 34,19 €
Beoordeling:

Jeroentjuh: Voor de doe-het-zelvers onder ons een goede machine. doet wat ie moet doen maar is niet spectaculair . Het is wel de moeite waarde om kwaliteits schijven aan te schaffen. De schijven by the way zijn simpel te verwisselen Groetjes 2014-10-06

Lees meer »
Beoordeling:

Tegelhuis Hoornerbach: makkelijk in transport, uitgevoerd met las voor meer werkprecisie gewoon een degelijk en kwalitatief zeer goede tegelzaagmachine. 2014-10-02

Lees meer »
545 incl. 21% BTW = 94,59 €
Beoordeling:

Joh. Postuma: Kende het merk niet totdat een Poolse collega 2 jaar terug van zijn vakantie in zijn geboorteland terugkwam met diverse gereedschappen van het merk Graphite. Hij is zzp'er in sloop/bouw sector. Heb toen paar dagen met zijn machines mogen werken en was eigenlijk gelijk om. sinds een jaar de gelukkige eigenaar van deze breekhamer. en heb geen minpunten of zwakheden kunnen ontdekken. Andere merken was ik vaak laaiend enthousiast en die stelden mij teleur. Graphite is mijn merk voortaan. 2014-09-22

Lees meer »
261 incl. 21% BTW = 45,30 €
Beoordeling:

Nellie: Voor deze prijs vind je geen betere voor dagelijkse huiselijke klusjes. Schroeven zowel los als vast is geen punt voor deze Graphite. Ik raad iedereen die werk met ouderwetse schroevendraaiers niks vind om deze kanjer aan te schaffen. 2014-09-19

Lees meer »
Beoordeling:

Krueger BV: Zal het kort houden. Op enkele minpuntjes is dit een goede machine die zijn werk goed doet. Groetjes 2014-09-18

Lees meer »
Pagina 1 Van 2