Beoordeling:

wim: Mooi setje. Echter binnen een jaar twee meegeleverde accu's totaal futloos en niet meer te gebruiken. Dit bij normaal gebruik. Waardeloos!!!!! 2015-06-09

Lees meer »
Beoordeling:

KAY: Voor mij, de motor is van belang. Hier bij deze motor soepel werkt. Extra handgreep lichter maakt werk. goede prijs 2015-02-06

Lees meer »

Ruud: Hij staat in mijn garage en meerdere keren al gebruikt. Is niet bijzonder luid, zodat u thuis kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Doet gewoon wat het zou moeten doen en dat is belangrijk. 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Klaas Morrel: Goede motor en dus een goede prestatie, gebruik ik dit product heel vaak en ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Andre: Ik gebruik hem een klein beetje, maar is de moeite waard, het geluid is niet luid en levert genoeg voor de noodverlichting. We gebruiken het alleen voor noodsituaties, en staat in ons nieuwe tuinhuisje en is afsluitbaar. De aggegraat was ook nodig, stroom aanleggen kost meer dan de aggregaat. Ook gebruikt voor de kerstverlichting. Alles werkt prima. aanbevelen is het enige wat ik kan. 2015-02-03

Lees meer »
Beoordeling:

Manfred: Alle functies goed werken! ben meer dan tevreden, is gemakkelijk en erbij zit ook een koffer, handig nice :) 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Guus zaagje: Correct werkent, met een deel van de variabele snelheid had ik problemen bij het begin en instellingen, maar eenmaal onder de knie ging het vanzelf, geen problemen verder dus ik kan deze aanbevelen. verstek werkt goed. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Frank bandenmonteur: Super!!!! Ook voor vrachtwagens!!!! 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Martin: Uitstekende stofzuiger, deze gebruik ik thuis in mijn schuur/garage, vloer en werkbank zijn goed schoon, geen troep meer op mijn spullen, moest altijd vegen. Gebruik de stofzuiger nu ook voor de auto schoon te maken. Oja, de regengoten gaat ook goed (lange slang gebruikt). :) Bedankt baas, je mag vaker wat wegdoen. 2015-01-21

Lees meer »
Beoordeling:

Erwin monteur heftrucks: Goedemorgen, prima, super. uitstekende kracht. Nu ondertussen onmisbaar gereedschap geworden. Een echte aanrader voor de service monteur. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Mark: Krachtig, niet zo zwaar, niet te groot, goede handgrepen. Aanrader. 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Paul: Het apparaat werkt zonder problemen, wat kan ik zeggen ... goede kwaliteit Hitachi 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Richard: Gewoon prima, goed in te stellen. lekker simpele machine zonder veel poespas. En Hitachi heeft gewoon goede machines. Bedankt voor de prima service, zo maak je het niet vaak mee. 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Servicemonteur henk: Deze prive gekocht voor in mijn servicebus, onmisbaar gereedschap. Gebruikte eerst een slagsleutel op netspanning, maar dit scheelt een hoop extra gesleep. 2014-12-19

Lees meer »
Beoordeling:

Lars: Cirkelzaag voor het zware werk, zeer goede prestaties en gewoon goede kwaliteit. ben zeer tevreden met deze Hitachi. 2014-12-19

Lees meer »
Pagina 1 Van 3