Beoordeling:

Joey: Kunnen hier de L-boxxen opgeklikt worden ?? 2019-08-21

Lees meer »
-26%
202 150 incl. 21% BTW = 26,03 €
Beoordeling:

Andre Dijksma: Easyvac 3 bevalt goed. Ideaal voor de thuis klusser, prima voormaat en handzaam. Lange slang en extra opzet stukken. Ook te gebruiken voor het stofzuigen van de auto. Als een elektrisch apparaat wordt aangesloten en aangezet de zuiger start gelijk met zuigen. 2017-10-11

Lees meer »
-28%
113 81 incl. 21% BTW = 14,06 €
Beoordeling:

eduard: Een goede wendbare stofzuiger met zeer goede zuigkracht en automatisch-aan functie bij gebruik van elektrische aangesloten gereedschap 2017-10-11

Lees meer »
-23%
167 129 incl. 21% BTW = 22,39 €
Beoordeling:

Frits: Machine is eenvoudig te vervoeren, is zeer efficient' en tevreden 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Gerard-Jan & liesbeth Kluis: Ik gebruik de stofzuiger in ons bedrijf, zelfs na en bij de nodige renovaties deed die het prima, is stil, dus overdag goed te gebruiken. We hebben deze nu een jaar, zo uit de doos en iedere dag gebruikt, en afkloppen hij doet het nog steeds. Met recht een goede industrie stofzuiger. 2015-01-23

Lees meer »
-34%
225 149 incl. 21% BTW = 25,86 €
Beoordeling:

Martin: Uitstekende stofzuiger, deze gebruik ik thuis in mijn schuur/garage, vloer en werkbank zijn goed schoon, geen troep meer op mijn spullen, moest altijd vegen. Gebruik de stofzuiger nu ook voor de auto schoon te maken. Oja, de regengoten gaat ook goed (lange slang gebruikt). :) Bedankt baas, je mag vaker wat wegdoen. 2015-01-21

Lees meer »
Beoordeling:

Astrid: Gekocht, getest, funktioneert zeer goed, aanbevelingswaard! 2014-12-19

Lees meer »
Beoordeling:

Kees: Product aan te bevelen. Ik adviseer stoffen zakken, in mijn geval zijn papieren zakken niet goed. Ik gebruik de stofzuiger dagelijks voor schuurmachine stof en presteert heel goed. 2014-10-16

Lees meer »
-28%
411 295 incl. 21% BTW = 51,20 €
Beoordeling:

Industrial Cleaning Company GmbH: Deze stofzuiger is echt een Combine , alles wat op zijn pad komt zuigt ie op. Komt overal zelfs om moeilijke plaatsen , Echt iets voor de die-hard profs. Suc6 2014-10-07

Lees meer »
Beoordeling:

Annabel: Super, bedankt voor het advies, de baas is er zeer tevreden mee. De meiden hier zijn allemaal tevreden. De stofzuigers doen hun werk goed en rijden inderdaad erg lichtjes. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer. 2014-09-10

Lees meer »
Pagina 1 Van 1