Beoordeling:

Hans: Absoluut een topapparaat! 2015-02-01

Lees meer »
Beoordeling:

Groen medewerker: Deze machine prive gekocht voor het slijpen van de oude kettingen van mijn werk, super deze slijper. Uitstekend instelbaar! Baas blij en mijn portemonnee nu ook. Goede tip, bedankt. 2015-01-28

Lees meer »
175 incl. 21% BTW = 30,37 €
Beoordeling:

Oscar: In zijn klasse, en voor de prijs, is het product is sensationeel. Rustig, krachtig. Alleen het beschermschild van het zaagblad is misschien een beetje zwak, als het kan zou ik Makita adviseren een andere beschermkap te monteren. Verder geen klachten of opmerkingen. Evengoed een aanrader. 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Wouter: Sterke motor en nog betere accu. uitstekende 10 Volt machine. goed instelbaar, goed vast te houden, niet te zwaar. Een echte aanrader weer van Makita. 2015-01-26

Lees meer »
122 incl. 21% BTW = 21,17 €
Beoordeling:

Frits: Machine is eenvoudig te vervoeren, is zeer efficient' en tevreden 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Marco: Dit is een klapper voor professionals, sterk, prima accu. Gebruik ik in mijn garage en ik ben blij met deze machine. 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Dennis: Alles functioneert tiptop. 2015-01-23

Lees meer »
279 incl. 21% BTW = 48,42 €

Gerard siertuinen: Deze zaag is geweldig. Stinkt niet zoals andere slijpers die ik gebruikt heb. Gaat als een speer door tegels en stoepranden. Een nadeel vind ik het starten, je moet wel een paar keer trekken voor dat die start. Maar als die start, klinkt die eigenlijk als een kart, beste gaaf. Was wel een uitgave, maar ben zeer tevreden. 2015-01-22

Lees meer »
1 235 incl. 21% BTW = 214,34 €
Beoordeling:

Fons: Zag deze bij de lui op de bouw en heb er mee gewerkt, goed apparaat. Ik heb deze nu ook gekocht met beitels en boren erbij. Jeetje wat een fijne machine. Niet te zwaar, ramt lekker door, en de kortingsprijs met beitels en boren was nog leuker. Rotopino bedankt, we spreken mekaar weer gauw. Groet Fons. 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

Nico: Goed vast te houden, lawwaai valt mee, voor kleine dingen te slijpen goed. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

erik: Goede grip, robuust, geluid valt mee, gaat maar door met snijden. Gewoon een uitstekende slijper. 2015-01-19

Lees meer »
119 incl. 21% BTW = 20,65 €
Beoordeling:

Bartus: Makita he, dus goed, stevig, degelijk en gaat maar door. Voor simpel decouperen is dit de machine. 2015-01-19

Lees meer »
75 incl. 21% BTW = 13,02 €
Beoordeling:

Jochem: Bedankt jongens, goedkoop is inderdaad niet altijd duurkoop. Werkt echt als een speer en ik heb ook gelijk de compressor vervangen. Ook zeer belangrijk. ;) :) 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

arnold: prima machine, geen klachten. gebruik deze om regelkasten in elkaar te zetten, lekker handig ding. aanbeveling waard 2015-01-13

Lees meer »
Beoordeling:

zach: Super machine, niets anders dan goed. Handgrepen zijn echt goed. Zeker een aanrader. 2015-01-12

Lees meer »
Pagina 3 Van 8