Beoordeling:

Oskar: Goede koopwaar werd zeer snel geleverd. Werkt feilloos. 2014-11-27

Lees meer »
296 incl. 21% BTW = 51,37 €
Beoordeling:

Arjan: Deze ook aangeschaft, en ben zeer tevreden, het voordeel is wel dat je niet met een snoer loopt te zeulen, makkelijk voor moeilijke hoekjes te slijpen en mooi strak. Zeker een aanrader. 2014-11-27

Lees meer »
Beoordeling:

Frank Timmerman: Hallo, ik ben van beroep ook nog timmerman, ik gebruik deze schaaf veel bij het plaatsen van houten kozijnen, deuren plaatsen en dakkapellen plaatsen en afwerken. Dit is nu mijn derde schaafmachine en ook weer een goede aankoop. De vorige waren ook van Bosch en waren versleten anders had ik nog geen nieuwe gekocht. Voor mijn werk is dit een aanrader, en de prijs sprak me ook aan. Groeten van Frank 2014-11-25

Lees meer »
234 incl. 21% BTW = 40,61 €
Beoordeling:

Rolf: Ik werk met het roerwerk in de renovatie, dus ik meng lijmen, verf, gips eigenlijk alles. Totaal geen klachten en problemen. Aanrader 2014-11-17

Lees meer »
Beoordeling:

Mathijs: Ben er ook zeer tevreden mee, gooede aankoop geweest.. De zijhandgreep is een goede hulp. Aanbevolen. 2014-11-17

Lees meer »
118 incl. 21% BTW = 20,48 €
Beoordeling:

Oskar: Werkt uitstekend. aanbeveling waard. 2014-11-17

Lees meer »
134 incl. 21% BTW = 23,26 €
Beoordeling:

Wolf: Zeer snelle snede, de snedes zijn zeer nauwkeurig in te stellen, kan het product zeker aanbevelen Groet Wolf 2014-11-14

Lees meer »
1 200 incl. 21% BTW = 208,26 €
Beoordeling:

Kikker: Met een transformator erbij was dit een goede keuze, meer beveiliging, kan ik zeker aanbevelen. Het bedrijf gaat meer van deze machines aanschaffen, eindelijk. Service-afdeling nog bedankt voor het advies. 2014-11-04

Lees meer »
634 incl. 21% BTW = 110,03 €
Beoordeling:

Klaus: Deze freesmachine is echt aan te bevelen, stevige en solide, de extra verlichting is zeer behulpzaam. Klaus 2014-10-28

Lees meer »
439 incl. 21% BTW = 76,19 €
Beoordeling:

Een klant: Deze plaatschaar machine is niet slecht, maar volgende keer zou ik iets duurdere kopen. De constructie is niet zo goed, vind ik. Een voordeel is het lage gewicht. 2014-10-23

Lees meer »
317 incl. 21% BTW = 55,02 €
Beoordeling:

Gerard dakkapelspecialist: Nagelpistool al een tijdje geleden gekocht en ik gebruik het op het werk. Nails eenvoudig te laden, diepte-instelling bereik is met enkele stap te regelen, wat handig is, want soms moet ik met verschillende dieptes werken of met verschillende harde houtsoorten. Maar het doet goed, zelfs nog geen loze schoten gehad. Ik vind dit ook een heel prettige machine om mee te werken. 2014-10-23

Lees meer »
366 incl. 21% BTW = 63,52 €
Beoordeling:

Andre: 1 minpunt, moest batterijen en lader er los bij kopen, jammer. Verder nu ik er mee werk geen klachten. 2014-10-22

Lees meer »
110 incl. 21% BTW = 19,09 €
Beoordeling:

Gert de Bruin: Opmerkelijk boorhamer. Probleemloos omgaan met betonnen plaat uit de jaren 80, mijn andere machine kon het niet aan. Levensduur weet ik niet, ik heb de machine nog niet zo lang. De prijs is goed voor zijn prestaties. Hoop wel dat deze machine lang meegaat.. 2014-10-21

Lees meer »
Beoordeling:

Gerrie: Aanrader, gebruik hem veel voor mijn hobby. Vogelhuisjes en voederkastjes maken. Geen spijt gehad van deze aankoop. Ik vind dit een echte aanrader voor de hobbyist. 2014-10-16

Lees meer »
Beoordeling:

Makita fan: Weer een produkt van Makita gekocht. En zoals altijd. Super super super goed. 2014-10-15

Lees meer »
Pagina 5 Van 8