Beoordeling:

wvw: super afkortzaag al heel veel mee gezaagd topkwaliteit voor een zeer goede prijs , snelle bezorging ook 2015-04-30

Lees meer »
325 incl. 21% BTW = 56,41 €
Beoordeling:

Harrie: Sterk, en gewicht valt mee, er is goed mee te werken voor een langere duur. Ligt goed in de hand. Geen klachten. 2015-03-13

Lees meer »
Beoordeling:

Victor: zeer goed gebouwd, stabiele design, comfortabele grip, prima instelbaar, goede koop gedaan. de prijs te laag is voor deze kwaliteits-machine 2015-01-21

Lees meer »
120 incl. 21% BTW = 20,83 €
Beoordeling:

Walter: Uitstekende slijper, doet niet onder voor een 220 v slijper, Was even een rib uit mijn lijf, maar het gemak maakt veel goed, in de tijd dat ik deze nu gebruik, pak ik alleen die grote 305 mm slijper op 220 v als het echt moet. Heb er inderdaad wel accu's bij gekocht. 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

Artez: Boort zeer goet. met Intensief gebruikt erg sterk, het betonboren gaat met gemak. Inbegrepen is kleine koffer, neemt weinig ruimte in,In het algemeen is prijs / kwaliteit geweldig. Weet het nog niet met beitelen. Ik deze tool sterk aanbevelen. 2015-01-20

Lees meer »
131 incl. 21% BTW = 22,74 €
Beoordeling:

Jan: Deze gekregen van moeder de vrouw voor mijn verjaardag. Prima machine en zoals staat vermeld klopt inderdaad de laser niet bij verstek en kantelzagen. maar als je dat weet, maakt het niets uit. nooit een laser gebruikt, maar leuk dat het erop zit. In ieder geval alleen de laser is fout. Ik vind dit een top apparaat. Vrouwtje van me bedankt. 2015-01-19

Lees meer »
253 incl. 21% BTW = 43,91 €
Beoordeling:

Tank: Goed werkende slijper. vooral het regelbare toerental is fijn. Vooral met lamellenschijven werken is die uitstekend. Goed vast te houden. Aanrader 2014-11-21

Lees meer »
Beoordeling:

Farroud: Deze zaag verdient mijn aanbeveling. Zeer solide en stevig gebouwd. Als je al kijkt naar het concept dan verbaast het je hoe de specialisten van Metabo alles zo nauwkeurig en passend hebben kunnen ontwerpen. Echt een zaag van de hoogste plank. ..........alleen jammer dat het zaagblad niet naar rechts kan hellen maar dit is mini-commentaar. 2014-09-22

Lees meer »
Beoordeling:

artur l.: Om kort te zeggen: voor dit geld de beste slijper . 1 klein nadeel voor iemand met kleine handen zoals ik , bij bediening met 1 hand redelijk log maar goed dat is iets persoonlijks 2014-09-22

Lees meer »
Beoordeling:

jop: zeer sterke machine voor professionele gebruik. Niks op aan te merken. Groet 2014-09-19

Lees meer »
Beoordeling:

Gregoir: Deze afkortzaag is ideaal voor kleine hoeken en materialen. Met zagen komt er veel zaagstof vrij in vergelijking met mijn vorige afkortzaag. Het zaagblad is ideaal voor zowel hout als alu. Tot slot , de laser doet wat ie moet doen. prima zo. 2014-09-18

Lees meer »
Pagina 1 Van 1