Beoordeling:

Melanie: Binnen de hogere prijscategorie voor dit artikel heb ik gekregen wat ik verwachtte. Hij is gemaakt van kunststof, maar voelt sterk en robuust aan. 2018-01-30

Lees meer »
26,64 incl. 21% BTW = 4,62 €
Beoordeling:

Bert: Sterk apparaat,zeer geschikt voor veel volume. Ook continu gebruik gaat uitstekend. 2017-09-25

Lees meer »
210 incl. 21% BTW = 36,45 €
Beoordeling:

Michel Bouwman: Verbazend wekkend goede kitspuit op accu, gaat de hele dag mee bij zeer intensief gebruik. Makkelijk schoon te maken 2017-04-08

Lees meer »
69 incl. 21% BTW = 11,98 €
Beoordeling:

Merel: Handig, snel en makkelijk schoon te maken. 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

Arjan: Bedankt voor de leuke aanbieding, de bewoners zijn erg blij met het nieuwe gereedschap, en de knutsel-uurtjes zijn er wel leuker op geworden. Bedankt Rotopino voor alles. SUPER!!!!!! 2015-01-26

Lees meer »
-17%
38,67 32,17 incl. 21% BTW = 5,58 €
Beoordeling:

Frans: Muren waren zo klaar en als die goed is afgesteld heb je bijna geen nevel. Prima toestel om snel en dekkend mee te verven. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Max: Een beetje duur dacht ik, maar al met al wel waard, deed altijd met een knijpding, maar het is nu vullen met siliconenkit en snel en het effect is super. Na loslaten niets lekt en de buis is niet verstoppen. Avond geen moede en trillende handen meer echt geld waard. dank je voor advies. gr Max 2014-12-19

Lees meer »
Beoordeling:

Hendrik: Ik kocht deze te gauw, de tweede keer dat ik zou dat niet doen. Heb hem nu gebruikt voor de schutting. Wie weet gebruik hem ooit weer. Werkt goed, maar weet niet wat ik er verder mee moet. Gegroet Hendrik 2014-11-14

Lees meer »
Beoordeling:

Marleen: Werkt super, trap is nu gedaan. Lekker snel klaar, enigste nadeel vind ik het schoonmaken van dat apparaat. Maar verder is het een echte aanrader. 2014-11-14

Lees meer »
Beoordeling:

Frankie: Werkt goed, vindt alleen de vulbeker te klein. Wel veel werk gehad met schoonmaken, en was vergeten door te spuiten met water. Kleine tip. Lees goed de gebruiksaanwijzing! 2014-10-15

Lees meer »
Beoordeling:

Lijmsmurf: Zeer goed pistooltje, wordt zeer gauw warm, makkelijk in bediening, alles is te zien waardoor je geen kans heb op oververhitting.Temperatuur is goed onder kontrole te houden zelfs als er veel mee gewerkt moet worden. Nogmaals zeer goed lijmpistooltje. 2014-09-23

Lees meer »
-26%
76 56 incl. 21% BTW = 9,72 €
Beoordeling:

Huisschildercentrale: Erg handig voor het dagelijkse schilderwerk. Voor mijn werk schilder ik daarom dacht ik omdat de baas er niet aan wilde, ik bestel hem zelf wel. De spuitvorm kan je makkelijk aanpassen aan het te spuiten oppervlak en aan de soort verf. Je moet er ff mee oefenen maar dan heb je wel wat in je handen. Als je er mee gewend ben dan zal het spuiten vloeiender gaan dan ooit. Wanneer ik lagen moet spuiten dan lopen ze niet meer over in elkaar wat voor een strak en egaal effect gaat. 2014-09-16

Lees meer »
Pagina 1 Van 1