Beoordeling:

kees: Een krachtige motor,ligt lekker in de hand,echt fijn om mee te werken,beitels gemakkelijk te wisselen. 2018-02-15

Lees meer »
83 incl. 21% BTW = 14,41 €
Beoordeling:

Alfred: Het werken met deze tool werkt zeer comfortabel. Is ook zeer stabiel en veilig, dat is heel belangrijk voor mij. 2015-02-06

Lees meer »
256 incl. 21% BTW = 44,43 €
Beoordeling:

Pieter: Ik gebruik deze in mijn werkplaats, de voetplaat is zeer stabiel, ik ben zeer tevreden met de aankoop. 2015-02-03

Lees meer »
123 incl. 21% BTW = 21,35 €
Beoordeling:

Wim van der Zanden: Krachtige motor, goed scherpe messen, goede spaanuitworp, glijdt makkelijk. Zeker een aanrader. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Jörg: Zeer goede producten voor thuis werk. Goede prestaties, goede kwaliteit, een beste machine. 2015-01-21

Lees meer »
Beoordeling:

Richard: Gewoon prima, goed in te stellen. lekker simpele machine zonder veel poespas. En Hitachi heeft gewoon goede machines. Bedankt voor de prima service, zo maak je het niet vaak mee. 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Ivo: Ik gebruik deze ook voor thuis. Prima en goed werkend. En ook bedankt voor het advies. groeten van Ivo 2014-12-19

Lees meer »
69 incl. 21% BTW = 11,98 €
Beoordeling:

Frank Timmerman: Hallo, ik ben van beroep ook nog timmerman, ik gebruik deze schaaf veel bij het plaatsen van houten kozijnen, deuren plaatsen en dakkapellen plaatsen en afwerken. Dit is nu mijn derde schaafmachine en ook weer een goede aankoop. De vorige waren ook van Bosch en waren versleten anders had ik nog geen nieuwe gekocht. Voor mijn werk is dit een aanrader, en de prijs sprak me ook aan. Groeten van Frank 2014-11-25

Lees meer »
234 incl. 21% BTW = 40,61 €
Beoordeling:

Oskar: Werkt uitstekend. aanbeveling waard. 2014-11-17

Lees meer »
134 incl. 21% BTW = 23,26 €
Beoordeling:

Marcel: Ik ben blij met het product. De levering is ook heel goed gegaan! Ik ben meer dan tevreden met rotopino en de machine. 2014-11-04

Lees meer »
Beoordeling:

Houtbewerker: Ik gebruik het op het werk met alleen harder hout, goede frees, zodat u strak kunt werken. Messen met goede uitwisseling ook geen probleem. Gewoon een goede machine, 2014-10-22

Lees meer »
-31%
382 262 incl. 21% BTW = 45,47 €
Beoordeling:

Leen: De schaafmachine heb ik nog maar kort in mijn bezit. Zijn werk doet hij, maar de afwerking is belabberd. De voorzijde van de schaaf is namelijk ietwat getordeerd t.o.v. de achterzijde. De voorzool is, samen met de achterzool, vlakgeslepen, waardoor je weer goed kunt schaven. Dit resulteert in een voorzool, die aan de ene kant een volle millimeter dunner is dan aan de andere zijde. Defect is hij dus niet, maar wel is dit in mijn ogen onvoldoende en een professioneel stuk gereedschap onwaardig.... 2014-10-12

Lees meer »
Beoordeling:

Schaafsma: Zeer goede schaver voor dagelijks en professioneel gebruik !!!!! 2014-10-09

Lees meer »
201 incl. 21% BTW = 34,88 €
Pagina 1 Van 1