Beoordeling:

Jaap M.: Krachtig! zeer goed product en snelle levering. 2017-10-02

Lees meer »
305 incl. 21% BTW = 52,93 €
Beoordeling:

Jan van Doorn: Zeer nuttig en behulpzaam, maakt goede snee en draait goed mee, kan ik deze machine zeker aanraden 2015-02-06

Lees meer »
114 incl. 21% BTW = 19,79 €
Beoordeling:

Berend: Inderdaad niet geschikt voor de pro, gebruik deze nu thuis. Leuk om erbij te hebben, doet wel wat die moet doen, daarover geen klachten. Maar niet geschikt voor te dik materiaal. Voor thuis en hobby is die prima. Daarom een goede beoordeling. 2015-01-19

Lees meer »
163 incl. 21% BTW = 28,29 €
Beoordeling:

Arend metaalbewerker: Werkt goed, kan goed en strak knippen. nette afwerking. Geen klachten. 2014-12-17

Lees meer »
Beoordeling:

Frank: Werkt goed, tot nu toe ook nog geen klachten gehoord, moet erbij zeggen doen alleen 1 mm materiaal. Dus kan niet zeggen wat die doet bij dikkere materialen. Voor ons is die goed te gebruiken. 2014-12-09

Lees meer »
Beoordeling:

Een klant: Deze plaatschaar machine is niet slecht, maar volgende keer zou ik iets duurdere kopen. De constructie is niet zo goed, vind ik. Een voordeel is het lage gewicht. 2014-10-23

Lees meer »
325 incl. 21% BTW = 56,41 €
Beoordeling:

Jan: Het werkt in de stalen platen van verschillende dikte, Werkt zonder problemen, kan het product aanbevelen. Bosch is altijd van goede kwaliteit. 2014-10-16

Lees meer »
Beoordeling:

Youri M.: Bij langer gebruik hadden de slagen wat langer mogen zijn. Voor de rest een fijne tool om mee te werken. Niet alles wat onbekend is hoeft slecht te zijn. 2014-10-03

Lees meer »
Beoordeling:

Frans Abelscha: Voor mijn werk heeft de werkgever ( ikzelf dus) een x aantal van deze plaatsscharen aangeschaft. Nu ze een tijde in de omloop zijn krijg ik vaker te horen van mijn jongens : "wat een krachtpatser" of " slijpvrij werken wist niet dat dat kon". Mijn ervaring ermee is dat de ombouw wat slanker en lichter had mogen zijn als je er een x aantal uur mee werkt achtereen. Ik zeg gaan met die banaan 2014-09-25

Lees meer »
Pagina 1 Van 1