Beoordeling:

Bjorn: Polijstmachine doet het prima voor polijsten van keukenbladen van massief hout of steen. Het steun handvat is een must bij polijsten. Voor continue werking werkt deze goed. Draai snelheid is prima te regelen. Prima Machine van Skil. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Ingrid: Alleen gekocht voor het zagen van mijn laminaat vloer, en voor dat geld ga ik niet met de hand zagen. Gelukkig ging alles goed en snel. En mijn vader heeft er nu een bijna nieuwe zaag bij. Makkelijk als ik weer wat te klussen heb. Groetjes en bedankt Ingrid 2015-01-16

Lees meer »
Beoordeling:

Erik: Leuk klein toestel, gebruik deze alleen thuis. Hobby veel in de garage en gebruik het echt veel, staal schuren gaat uitstekend. lekker licht en ligt goed in de hand. Bedankt nog voor de extra info. 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Gast: Voor verf en vloeistoffen prima, voor dikker materiaal heb ik maar een zware gepakt. Was bang dat deze het misschien wel begaf. Maar ja, had hem ook alleen voor dunnere vloeistoffen gekocht, hoef ik niet die zware machine te tillen. 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Richard: Ik ben tevreden met de aankoop, kan ermee solderen, buizen ontdooien, verwijder verf. AANBEVOLEN! PRIJS GOED!! 2014-11-25

Lees meer »
Beoordeling:

Hannah: Om verf te verwijderen of schraapt de overtollige verf weg of hout van gladde braam voorzien. Werkt gemakkelijk, correcte accessoires werken prima op het apparaat, dus ik kan het aanbevelen, aankoop en de transactie zelf ging ook prima. in orde dus 2014-11-25

Lees meer »
Beoordeling:

Andreas: Ik heb het gebruikt bij de bouw van mijn huis. Alles was zeer goed gemengd, had er geen problemen mee. 2014-11-17

Lees meer »
Beoordeling:

Jenske: Praktisch product voor de nagels. Voor het stempelen van hout en materiaal, in orde, aan te bevelen 2014-11-14

Lees meer »
Beoordeling:

Yvonne: Ik heb mijn sloten ontdooid ermee toen het zo koud was. zeer handig apparaat. Ik verwijderde ook sticker uit de auto en bumper en deze keer geen vloek te horen van mijn man. Handig die instelbare temperatuur. 2014-11-06

Lees meer »
Beoordeling:

Gabber: Goede machine funktioniert correct, exact schroeven, De motor is sterk en voor hout, met een diameter tot 40 mm, gaat ook goed Er is ook boor inbegrepen, maar ik zou nieuwe kopen, hoe eerder hoe beter.Met goede set boren is dit leuk machientje. 2014-10-28

Lees meer »
Beoordeling:

Jurgen: Voor renovatie is het optimaal , voor op de bouw te zwak vind ik.. Ik bedoel. De motor is ok. Voor dikke pasta vind ik de machine niet geschikt. 2014-10-23

Lees meer »
Beoordeling:

Ilse: Iedereen moet zo'n ding in huis hebben, echt makkelijk. De batterij houdt het lang vol, en je kan er dus lang mee doen. En de prijs was ook leuk. 2014-10-16

Lees meer »
Beoordeling:

Gerard V.: Ik zou dit product zeker aanraden, gebruiken hem elke dag dus zeker ook voor de professionele gebruiker niet te weerstaan​​. Ik ben blij, stille werking, lage trilling, weinig stof. Goede machine. 2014-10-15

Lees meer »
Beoordeling:

Piet Klerx: Misschien niet een "newlook" machientje , ook niet 1 van de bovenste plank, maar voor normaal gebruik zeer geschikt en zeker voor in huis voor normale klusjes. Als er wat moet gebeuren dan pak ik mijn Skil Groetjes 2014-10-09

Lees meer »
Beoordeling:

Nico H.: Werk met de decoupeerzaag enkel in het hout. Pakt goed op dankzij de regelbare snelheid. Weet zich goed te houden met verschillende hardheden. Zelfs met de hardste hout soorten wordt deze Skil niet warm. Laatst hetzelfde geprobeerd met staal en zelfde effect. Met recht een dijk van een machine. Trilt niet. Zaaglijn blijft mooi zichtbaar. Zeer goede aankoop. 2014-09-19

Lees meer »
Pagina 1 Van 2