Beoordeling:

Jochem: Dit moet een van de beste tools zijn ik ooit heb gekocht, het was niet goedkoop, maar betaald zichzelf. Omdat ik een eigenaar en bestuurder ben van grote vrachtwagens, is de tijd om de remmen te doen een zware klus, zoals jullie weten zitten de bouten goed vast van de wielen en met deze tool gaan ze goed los. loshalen van de remmen gaat ook goed, de versnellingsbak en differentieel zijn ook zo gemonteerd of gedemonteerd. Omdat de tool elektrisch is, heb je de compressor alleen nodig voor... 2015-01-23

Lees meer »
-37%
1 416 894 incl. 21% BTW = 155,16 €
Beoordeling:

Frank bandenmonteur: Super!!!! Ook voor vrachtwagens!!!! 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Marius en Tim: Ik zou deze sleutel aan raden, gebruik het samen met een vriend op de werf, het is zeer goed als het gaat om het manoeuvreren. Wat betreft de batterij zelf snel geladen, bestand tegen lange, goed achter mekaar draaien. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Erwin monteur heftrucks: Goedemorgen, prima, super. uitstekende kracht. Nu ondertussen onmisbaar gereedschap geworden. Een echte aanrader voor de service monteur. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Paul: Het apparaat werkt zonder problemen, wat kan ik zeggen ... goede kwaliteit Hitachi 2015-01-12

Lees meer »
Beoordeling:

Servicemonteur henk: Deze prive gekocht voor in mijn servicebus, onmisbaar gereedschap. Gebruikte eerst een slagsleutel op netspanning, maar dit scheelt een hoop extra gesleep. 2014-12-19

Lees meer »
Beoordeling:

Oldie: Vind dit een fijn ding, genoeg kracht voor het losdraaien van goed vastzittende bouten en moeren, Ik heb er wel een compressor van 300 liter bij in gebruik. Dat scheelt ook een hoop! 2014-12-08

Lees meer »
204 incl. 21% BTW = 35,41 €
Beoordeling:

Trailerservice West INT.: In onze werkplaats en eigenlijk in ons gehele bedrijf is het zo dat we liever meer uitgeven aan een fatsoenlijk produkt dan goedkoper uit zijn met troep. Dat geldt voor zowel voor al ons gereedschap maar ook voor onze trucks en bussen. Voor onze werkplaats welke 24/7 paraat staat is alleen het beste goed genoeg en daarom investeren wij in goed gereedschap. de doppen verwissel je in een oogwenk. Zelfs onder zware belasting wordt deze Hitachi niet warm. Het motortje lijkt wel niet te willen... 2014-10-07

Lees meer »
Beoordeling:

Jan Slaghtter: Revolutionaire aankoop. Goede motor, regelbaar toerental, slagfunctie. Riant aanhaalmoment, eigenlijk een alleskunner die nergens bang voor is. De prijs zou iets lager mogen maar deze machine koop je voor langere tijd en dan mag het wat meer kosten. Hitachi is weer goed bezig zeg ik. Het heeft geen nut om te besparen op kwaliteit. Topper van Hitachi gr. Jan 2014-09-19

Lees meer »
Beoordeling:

Jacob de groen: Sterke en fijne machine om mee te werken, had verwacht dat de machine zwaarder zou aanvoelen. Contact met medewerkers van Rotopino was goed, en geen klachten eigenlijk. 2014-05-28

Lees meer »
Pagina 1 Van 1