Beoordeling:

Raymond Van M.: Is licht van gewicht en handig, heb gebruikt bij het wisselen wiel in auto, werkte uitstekend. Prijs is ook aantrekkelijk, kan ik echt aanraden 2017-10-11

Lees meer »
Beoordeling:

Karel Vinkema: Ik kan de slagmoersleutel aanbevelen. is zeer goed in de hand, het werken met de tool is erg handig. Twee machines in een machine, echt handig. 2015-02-10

Lees meer »
Beoordeling:

Marco: Dit is een klapper voor professionals, sterk, prima accu. Gebruik ik in mijn garage en ik ben blij met deze machine. 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

John: Good machine, good very good performance, good battery en like allways very good Quality from Bosch!! It was much easier now!! Until next time. 2014-11-27

Lees meer »
Beoordeling:

ZZP frans: Nog steeds geen klachten, met een goede passende bit draai je zelfs goed vastzittende schroeven los, het is het geld waard. Aanrader!! 2014-11-17

Lees meer »
Beoordeling:

Hitachi gek: Hitachi geeft u een goed apparaat. 2 accu's voor extra lang door kunnen werken, echt een fantastische product. Aanbeveling waard. 2014-10-17

Lees meer »
Beoordeling:

Gerrie: Aanrader, gebruik hem veel voor mijn hobby. Vogelhuisjes en voederkastjes maken. Geen spijt gehad van deze aankoop. Ik vind dit een echte aanrader voor de hobbyist. 2014-10-16

Lees meer »
Beoordeling:

Filipo: Ik gebruik deze accu slagschroevendraaier dagelijks voor mijn werk van 's ochtends vroeg tot de klus geklaard is. Ik moet toegeven dat mijn hand niet moe worden als voorheen met een ouder logger apparaat. De accu gaat opgeladen lekker lang mee. Voorzien van slagmechanische waardoor mijn schroeven als een warm mes door de boter gaan. Nog een voordeel is het feit dat er 3 versnellingen zijn en het werken in hoeken. Mijn Makita komt op moeilijk bereikbare plaatsen waar zijn voorganger... 2014-09-16

Lees meer »
Pagina 1 Van 1