Beoordeling:

Karel de Graaf: Prettige machine om mee te werken, ligt stevig in de hand en loopt niet weg. Makkelijk te bewegen en stof opvang werkt redelijk goed. toerental is makkelijk en goed regelbaar. Ik heb wat verschillende soorten korrel papier gekocht om te kijken welke het beste was. Eigenlijk is deze geschikt voor alle korrels schuurpapier. Een goede waardering waard!! 2015-01-22

Lees meer »
-23%
155 119 incl. 21% BTW = 20,65 €
Beoordeling:

Walter: Uitstekende slijper, doet niet onder voor een 220 v slijper, Was even een rib uit mijn lijf, maar het gemak maakt veel goed, in de tijd dat ik deze nu gebruik, pak ik alleen die grote 305 mm slijper op 220 v als het echt moet. Heb er inderdaad wel accu's bij gekocht. 2015-01-20

Lees meer »
Beoordeling:

Helma: Hou je van knutselen. dan is dit een aanrader. Voor van allerlei hobby geschikt. Aanrader. Bedankt jongens van Rotopino, en groetjes. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Nico: Goed vast te houden, lawwaai valt mee, voor kleine dingen te slijpen goed. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

Dolf: Machine ziet er niet uit, maar werkt perfect. Had nooit van Celma gehoord, Ga denk ik ook de boorhamer van Celma kopen, als die net zo goed en krachtig is. Ben ik voortaan fan van Celma. 2015-01-19

Lees meer »
Beoordeling:

erik: Goede grip, robuust, geluid valt mee, gaat maar door met snijden. Gewoon een uitstekende slijper. 2015-01-19

Lees meer »
119 incl. 21% BTW = 20,65 €
Beoordeling:

dino: Fijne machine om precies mee te slijpen, dit is mijn derde slijper en de eerste waar ik zo secuur metaal mee kan bewerken. Stap toch maar over op Bosch machines. 2015-01-12

Lees meer »
-34%
158 104 incl. 21% BTW = 18,05 €
Beoordeling:

Marco: Komplete set voor weinig geld, sterk en goed. 2015-01-12

Lees meer »
-25%
157 117 incl. 21% BTW = 20,31 €
Beoordeling:

Poetsgek: Deze aangeschaft omdat de snelheid instelbaar is, nu kan ik wat meer dan alleen poetsen. Ik vind trouwens dat het zijn geld waard is, verliest weinig van zijn kracht bij het te hard drukken op de machine. Deze machine vind ik een aanrader. 2015-01-12

Lees meer »
190 incl. 21% BTW = 32,98 €
Beoordeling:

Joerg: Ben tevreden met het apparaat, en kan deze zeker aanbevelen.Joerg uit Soest 2014-12-17

Lees meer »
-26%
198 146 incl. 21% BTW = 25,34 €
Beoordeling:

Egbert: Hadden deze als proef besteld. Na 2 weken al gelijk 10 stuks van besteld. Wij werken veel met het vervangen van sloten en openen van gesloten deuren. Zeer sterk! Deze machine is een uitstekende aanvulling op de Makita BTM40 die we al jaren gebruiken. Rotopino bedankt voor de tip en tot de volgende keer. :) :) :) 2014-12-17

Lees meer »
Beoordeling:

Henkie: Prima ding, van mij mogen jullie meer verschillende produkten van Celma gaan verkopen. heb nu drie machines van Celma en ze bevallen alle drie. Nog geen spijt! 2014-12-08

Lees meer »
Beoordeling:

Dr. Dre: Goed product, het afhelen van de flens is makkelijk met de pensleutel, de extra handgreep is erg behulpzaam, voor precies werken heb je deze echt wel nodig. Groet Dr. Dre 2014-11-27

Lees meer »
Beoordeling:

Erik: Geschikt voor een verscheidenheid aan poetsen van hout, Ik heb ook geprobeerd eiken te poetsen met bijenwas. Hier kan je met de hand niet tegenop poetsen. Word niet warmmt, dus ook voor meubels uitermate geschikt!!!! Geen klachten over de afhandeling van de bestelling, duidelijk en op tijd en nog bedankt voor de raad en suggestie. 2014-11-27

Lees meer »
-31%
360 250 incl. 21% BTW = 43,39 €
Beoordeling:

Gerhard: Slijper is ok, schijven houdt lang vol zonder vervanging. Prijs is ook bemoedigend, het werk ermee zelf is ook goed en efficiënt, aan te bevelen. 2014-11-25

Lees meer »
Pagina 2 Van 4