Beoordeling:

willem: prima machine, ik geef hem op ziin sodemieter, soms is tie zo heet dat tie niet meer vast te houden is, maar hij blijft het doen,niet meer verkrijgbaar maar met een Dewalt zit je wel goed 2018-07-17

Lees meer »
Beoordeling:

Danny Breuk: geweldig overal waar het niet nodig is om dikke delen te snijden, dankzij accu comfortabele gereedschap 2017-11-08

Lees meer »
72 incl. 21% BTW = 12,50 €
Beoordeling:

Gert-Jan: Voor ons een toppertje ! Prima voor lichte schuurwerk 2017-09-25

Lees meer »
-22%
67 52 incl. 21% BTW = 9,02 €
Beoordeling:

Gerard: Handige schuurmachine. Licht in hand Voor mij een topper! 2017-09-25

Lees meer »
120 incl. 21% BTW = 20,83 €
Beoordeling:

Jacob de Boer: Ik ben zeer tevreden over dit apparaat. Is goed en handig, schuurt prima. 2017-09-25

Lees meer »
Beoordeling:

Jan hardeman: Stevige doeltreffende vlakschuurmachine. Vooral gebruikt met grof schuurpapier met klittenband. Grote oppervlakken waarbij een grote afname gewenst is is deze machine op zijn best. De stofopvang zoals getoond op de productfoto is meer dan voldoende. Leegkloppen van filter gaat prima en voorkomt dure aanschaf van stofzuigerzakken etc kortom heel tevreden 2016-09-14

Lees meer »
Beoordeling:

Alain: Echt een fijne degelijke iets te dure polijstmachine! Alain 2016-05-11

Lees meer »
Beoordeling:

Zwier Brummen: het duurde even voordat de schuurmachine er was maar het wachten was meer dan de moeite waard over de kwaliteit van bosch hoef je niet te twijfelen. verreweg de goedkoopste aanbieder Bedankt als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug!!! 2016-01-24

Lees meer »
Beoordeling:

Harrie: Sterk, en gewicht valt mee, er is goed mee te werken voor een langere duur. Ligt goed in de hand. Geen klachten. 2015-03-13

Lees meer »
Beoordeling:

Gast: Gewoon super, de laadtijd van de batterij is ook snel, en weet niet beter van Bosch dan dat het goede machines zijn. 2015-03-06

Lees meer »
-28%
509 368 incl. 21% BTW = 63,87 €
Beoordeling:

KAY: Voor mij, de motor is van belang. Hier bij deze motor soepel werkt. Extra handgreep lichter maakt werk. goede prijs 2015-02-06

Lees meer »
Beoordeling:

Isaac: Fijn schuurmachine, alleen opletten dat het schuurpapier niet te warm wordt, de klithechting kan niet goed daartegen (bedankt nog voor de uitleg, nu snap ik het), dus ik druk nu minder hard en nu ook geen klachten meer en geen gevloek. ;) :) Groetjes Isaac en Ga zo door Rotopino. prima service en zo 2015-02-03

Lees meer »
-21%
165 130 incl. 21% BTW = 22,56 €
Beoordeling:

Lexa: Handig klein schuurmachientje, deuren waren snel geschuurd. Merci. 2015-01-26

Lees meer »
Beoordeling:

fries sloopbedrijf: Na de eerste dag was er al 1 kapot, gebeld en nieuwe gekregen. (nette service) Deze nog geen klachten over, deze DeWalt machines gaan goed door en kunnen ook tegen een stootje. Met stof gaat ook goed, we blazen ze een paar keer per dag schoon en gaan weer door. Aanrader als je wat zwaarder werk hebt. En Rotopino nog bedankt voor de prima service. 2015-01-23

Lees meer »
Beoordeling:

Bjorn: Polijstmachine doet het prima voor polijsten van keukenbladen van massief hout of steen. Het steun handvat is een must bij polijsten. Voor continue werking werkt deze goed. Draai snelheid is prima te regelen. Prima Machine van Skil. 2015-01-23

Lees meer »
Pagina 1 Van 4