Beoordeling:

reina: Je kunt dit niet beoordelen omdat je het niet gaat bestellen. Er staat geen volledige beschrijving bij. Zo staat er niet bij hoelang de staafjes zijn en hoeveel staafjes het zijn. Hierdoor weet je niet wat je koopt. 2018-12-06

Lees meer »
Beoordeling:

Tom: Kwaliteit prijs uitstekend 2018-10-13

Lees meer »
16 incl. 21% BTW = 2,78 €
Beoordeling:

gosia: top product,beschermd tegen de muggen 100% ook bij de open ramen!!! 2018-06-12

Lees meer »
9,88 incl. 21% BTW = 1,71 €
Beoordeling:

lesley: uitstekende schop , a+++ 2018-05-20

Lees meer »
17,99 incl. 21% BTW = 3,12 €
Beoordeling:

Fabienne P: Heel leuke keukentje. Wel wat prijzig maar voor mij twee kinderen heeft al veel uren speelplezier opgeleverd! 2017-11-08

Lees meer »
Beoordeling:

Karin: Ik heb mijn stoomreiniger een aantal weken geleden aangeschaft, ik ben er erg tevreden over. De stoomreiniger is makkelijk in gebruik, tijdens het reinigen kan water bijgevuld worden. Schoonmaken is nu een stuk sneller en gemakkelijker geworden 2017-11-08

Lees meer »
Beoordeling:

stein: In mijn geval is het puur gebruik in de tuin- snoeien na bomen en takken. Soms wordt die ook gebruikt door mijn broer om hout in blokken snijden. Apparaat is erg handig en makkelijk te gebruiken. 2017-11-08

Lees meer »
101 incl. 21% BTW = 17,53 €
Beoordeling:

Rene Dijkstra: Mooie compacte handbijl voor allerlei klussen. Vormgeving is mooi en ligt lekker in de hand. 2017-10-11

Lees meer »
32 incl. 21% BTW = 5,55 €
Beoordeling:

Coen: Ik zal niet te veel schrijven. Het is gewoon geweldig 2017-10-11

Lees meer »
67 incl. 21% BTW = 11,63 €
Beoordeling:

mark: Werkt zeer gemakkelijk; bij verstopping kan terugdraaiknop gebruikt worden; is ook stil; trechter is gemakkelijk verwijderbaar als er een verstopping is in de trechter; het materiaal wordt mooi gehakseld. 2017-10-11

Lees meer »
-17%
612 510 incl. 21% BTW = 88,51 €
Beoordeling:

Roos J.K: Geweldig apparaat wist al dat deze goed zou zijn en ben er erg blij mee mijn vloeren en bed etc. zijn onwijs schoon. 2017-10-11

Lees meer »
Beoordeling:

Rialtho: dit zijn geen led lampjes! 2017-10-07

Lees meer »
Beoordeling:

Michel: Na diverse snoeischaren van verschillende merken te hebben gebruikt en waar iedere keer toch weer iets van kapot ging besloten om een keer voor dit type te gaan. Mijn snoeiwerk bestaat vnml uit leilinden, dakplatanen en knotwilgen. Meestal betekent dit in ieder geval een aantal uren snoeiwerk van takken met zeer verschillende dikten. Sommige takken zijn makkelijk(er) te bereiken dan anderen. Het probleem met andere snoeisnaren was dat of de snoeischaar kapot ging, of de veer 'versleten'... 2017-10-06

Lees meer »
29 incl. 21% BTW = 5,03 €
Beoordeling:

Bianca geurts: Super veel sfeer geeft deze lamp,makkelijke montage. Lamp is van goede kwaliteit echt een aanrader. 2017-09-09

Lees meer »
66 incl. 21% BTW = 11,45 €
Beoordeling:

de Waart: Grasmaaier werkt prima, tuin is ongeveer250M2 gras. Maakt wel redelijk veel herrie en je moet flink krachtig / handig zijn om hem te starten (aan te trekken) dit kan voor vrouwen / jongeren moeilijk zijn (je moet de gashendel-beugel indrukken + aan het startkoord trekken. sinds deze week een probleem, de benzine loopt er spontaan uit, bij de benzinetoevoer (waar de gele "choke-knop" zit loopt de benzine er zo uit, lijkt te hevelen uit de tank, stopt niet meer wat een brandgevaarlijke situatie... 2017-07-14

Lees meer »
355 incl. 21% BTW = 61,61 €
Pagina 1 Van 4