Beste ideeën voor kerstcadeaus 2018

Voor haar

Klik
hier

Zie
hieronder

Voor hem

Klik
hier

Zie
hieronder

Voor kind

Klik
hier

Zie
hieronder

Voor hem

Steelstoomreiniger met handstoomreiniger FSMH13101SM - BlackDecker

135 €
Steelstoomreiniger met handstoomreiniger van BlackDecker is een perfect cadeau voor een veeleisend huis. Een rijk assortiment accessoires maakt het mogelijk om bijna elk oppervlak in uw huis op te ruimen - van de vloeren, via de gootsteen, tot aan de bekleding. Onvervangbare hulp bij het schoonmaken

NanoBlade-accuzaag EasyCut 12 - Bosch

120 €
NanoBlade-accuzaag Bosch EasyCut 12 is een hulpmiddel dat in handen moet zijn van elke doe-het-zelver en amateur-tuinier. Een handig apparaat die de uitvoering van vele interessante projecten zal vergemakkelijken.

Multitool - rechte slijper met accessoire set - Itamati

29,90 €
Multislijper Itamati is een perfect cadeau voor elke doe-het-zelf-liefhebber. Een hulpmiddel met vervangbare accessories biedt een breed scala aan mogelijkheden. De compacte constructie van tool garandeert een comfortabele bediening.

Ruitenreiniger GlassVac - Bosch

58 €
GlassVac glasreiniger is een eenvoudig en handig hulpmiddel voor het reinigen van ramen, spiegels en douchecabines. Een geweldige propositie voor vrouwen die van orde houden in hun huis en bovenal hun tijd waarderen.

Accu stofzuiger EasyVac 12 - Bosch

85 €
Stofzuiger Bosch EasyVac 12 is een onmisbare assistent voor elke vrouw. Dankzij de hoge zuigkracht kan hij zelfs nog grotere verontreinigingen aan. Dit is een universele reinigingsapparatuur voor thuis en in de auto.

Accu-tacker PTK 3,6 LI - Bosch

63 €
In de werkplaats van elke liefhebber van meubel renovatie kan niet missen aan een handige nietmachine voor het bevestigen van leer, stof of karton op houten oppervlakken. In dit geval is de accu-tacker van Bosch het beste voor u.

Multigereedschap 3000 - Dremel

197 €
Multigereedschap Dremel 3000 is een droom die uitkomt voor vrouwen die een hoofd vol ideeën hebben en graag hun eigen doe-het-zelf projecten uitvoeren. De set bevat een breed assortiment accessoires en hulpstukken waarmee u een reeks werken kunt uitvoeren met betrekking tot snijden, graveren, slijpen en polijsten.

Schroef/boormachine DS10DAL WA + UB10DL - Hitachi

146 €
Schroef-/boormachine is een uniek geschenk voor je man. Aangedreven door lithium-ion batterij is zeer comfortabel in het gebruik. Daarnaast set bevat een zaklamp, die in veel situaties heel nuttig kan zijn.

Accu schroevendraaier 58G150 - Graphite

56 €
Graphite-schroevendraaier is het perfecte cadeau voor elke vrouw die van DIY houdt, meubels vastschroeft en kleine reparaties uitvoert. De tool heeft een gebroken handvat dat het gemakkelijker maakt om in krappe ruimtes te werken.

Microbrander 2000-6 (soldeerbout) versa tip - Dremel

47,43 €
Het perfecte cadeau voor vrouwen die zich bezighouden met zelf gemaakte decoraties. Bestemd voor het solderen, smelten en snijden bij een hoge temperatuur.

Multischuurmachine + accessories (15-delig) Stylo+ - Dremel

62 €
Dremel Stylo + is een hulpmiddel voor graveren, polijsten, slijpen en snijden. Een uitstekend cadeau voor vrouwen met een artistieke ziel en enthousiasme voor handwerk.

Gereedschap Set 12V TE-TK 12 Li - Einhell

81 €
Einhell-set is een voorstel voor vrouwen die houden van uitdagingen. De accuschroevendraaier, het multifunctionele gereedschap en de toorts zijn perfect voor vele renovatie- en montagewerkzaamheden. Alles met twee accu's en oplader.

Boor-schroefmachine 58G224 - Graphite

111 €
De Graphite 58G224 draadloze schroevendraaier is een geschenk dat elke doe-het-zelver zal waarderen. 2 snelheidsbereiken, 20 koppelinstellingen en een 10 mm snelspanboorkop maken het eenvoudig om elke taak te voltooien.

Graveerpen + extra graveerpunten Engraver hobby - Dremel

35 €
De Graveerpen van Dremel is een geweldig cadeau idee voor vrouwen die gespecialiseerd zijn in decoratie.Maakt het mogelijk om de originele gadgets maken. Decoreren glas, keramiek, leer, enz.is ook er mee mogelijk. Dit zal toestaan dat een vrouw om creatieve projecten te realiseren.

Lijmpistool 930 hobby Glue gun 930 - Dremel

26,64 €
Elke vrouw die liefhebster is van zelfgemaakte decoratie heeft een accu lijmpistool van Dremel nodig. Die maakt het mogelijk hechten van elementen in enkele seconden. Geef je vrouw een lichtgewicht en handig apparaat, waardoor krijgt ze onvervangbaar kansen op het werk en decoratieve kunsten.

Laserafstandsmeter ZAMO - Bosch

53 €
De ZAMO Bosch laserafstandsmeter is een perfect cadeau voor vrouwen die graag hun huisruimte willen veranderen. Het appataar helpt om de afstand nauwkeurig te meten en de afstand te bepalen. De metingen kunnen gemakkelijk worden afgelezen op het verlichte display.

Ramenreiniger SMART White - Nilfisk

45 €
Ramen wassen met Nilfisk is een genot. Accu aangedreven apparaat is eenvoudig te bedienen en comfortabel in gebruik. Rijke uitrusting garandeert een grote veelzijdigheid.

Vlakschuurmachine R12PS-L13S - Ryobi

105 €
Ryobi vlakschuurmachine is een lichtgewicht en handig hulpmiddel dat perfect in de handen van een vrouw past. Het oppervlak wordt gemakkelijk geschuurd en oude verf wordt verwijderd. Het geïntegreerde micro filtratiesysteem zorgt voor een schone en stofvrije werking.

Modelbouw-graveerset Micromot 50/E - Proxxon

86 €
Modelbouw- en graveerset is een hulpmiddel voor vele toepassingen. Elke doe-het-zelver moet ze in zijn werkplaats hebben. De uitgebreide uitrusting die aan de tool is gekoppeld, biedt de gebruiker veel mogelijkheden.

Multitool RMT12011L - Ryobi

103 €
De voordelen van de Ryobi multifunctionele tool zullen gewaardeerd worden door elke vrouw die van praktische oplossingen houdt. Dankzij de verwisselbare koppen kunt u met de tool snijden, schuren en schrapen.

Handcirkelzaag compact DSM20 - Dremel

164 €
Hand Cirkelzaag van Dremel is een tool, die elke vrouw die van zelf klussen houdt moet hebben. Model DSM20 is een handige en compakt apparaat, dankzij hem elke vrouw kan haar creatieve projecten realiseren.

Gereedschap Set 5-delig Creator 40D103 - Topex

17,04 €
Een set Topex Creator-gereedschappen in een stijlvolle kleur, opgedragen aan een echte huisvrouwdie niet bang is om het heft in eigen hand te nemen en zal kleine reparaties en renovaties in zijn huis uitvoeren.

Broodmes 23cm (102614) - Fiskars

16 €
Deze Fiskars broodmes snijdt gemakkelijk door het brood heen zelfs met een harde korst. Met mooie desing en soft handgreep

Accu stofzuiger Handy 2-in-1 - Nilfisk

128 €
Nilfisk Home Stofzuiger, naast het feit dat het goed werkt, presenteert zich indrukwekkend. Deze apparatuur voldoet aan de verwachtingen van veeleisende gebruikers. Het wordt niet alleen gebruikt in huisreiniging, maar ook bij het schoonmaken van de auto.

Schaar voor gevogelte Functional Form (859975) - Fiskars

23 €
Krachtige schaar voor het villen, snijden en schuin knippen van gevogelte en wild. Zal helpen uw vrouw aan de familie kerstdiner voor te bereiden.

Lijmpistool Creator 42E505 - Topex

10,23 €
Lijmpistool uit de Topex Creator-serie gewijd aan vrouwen voor verschillende doe-het-zelf klussen. Geleverd met glitterslijmpatroon voor het decoreren van riet en kerstversiering.

SDS-Plus Boren Set 20st - Bosch

20,07 €
Een rijke set van boren is een onmisbare uitrusting voor elke doe-het-zelver. De set bevat 20 boren in populaire maten voor veelzijdige toepassingen. Je maakt iets speciaals met de Bosch-set.

Multipack Mini-X-Line-sets 3+1 X-Line - Bosch

19,79 €
Een rijke set van boren en bitjes ideaal voor werkplaats en voor doe-het-zelver. Verschillende soorten en maten van accessoires maken het mogelijk om verschillende taken uit te voeren. Met Bosch creëer je iets speciaals.

Combihamer DH26PC - Hitachi

190 €
Combihamer is het perfecte cadeau voor elke "klusjesman". Het DH26PC-model met een 840 W-motor is perfect voor boren, boorhameren en hakken.

Boor-schroefmachine ONE+ RCD18022L - Ryobi

107 €
Een verrassend en praktisch cadeau-idee is de boor/-schroefmachine van Ryobi, waarmee uw man vele projecten in het comfort van zijn werkplaats zal uitvoeren. Bij de apparaat horen accu's, oplader en een draagtas.

Boor-schroefmachine GSR 120-LI - Bosch

101 €
Een speciaal geschenk voor uw man zal een Bosch-boor/schroefmachine zijn - een vriend van elke man. Een hulpmiddel dat in elk huis nodig is.

Accu handstofzuiger PAS 18 LI - Bosch

120 €
Stofzuiger Bosch PAS 18LI is een waardevolle helper. Dankzij de hoge zuigkracht kan het zelfs nog grotere vervuiling aan. Het is een universele uitrusting voor het opruimen van de werkplaats, thuis en auto.

Cirkelzaag PKS 55 - Bosch

87 €
Ben je opzoek naar een cadeau voor een man met passie? De ideale oplossing is een Bosch cirkelzaag. Het is ontworpen voor gevorderde amateurs en professionals die actief zijn met timmerwerk. Deze geschenk zal zorgen dat zelfs thuis de decoratieve houtbewerking en timmerwerk zou toelaten aan een man toveren de echte wonderen van hout.

Auto-stofzuiger PD1200AV - BlackDecker

52 €
Fantastisch cadeau voor mannen zou zijn een handmatige auto-stofzuiger. Dit is een nuttig element in elke garage. Ideaal voor het opzuigen van smalle ruimte van de auto. Uitgebreid assortiment aan accessoires stelt u in staat om een verscheidenheid van de werkzaamheden effectief uit te voeren.

Gereedschap Set 18V Energy+ 58G016 - Graphite

110 €
Een speciaal geschenk voor uw man is de Graphite-boormachine uit de nieuwe Energy + -serie. Aangedreven door een lithium-ion-batterij, is het uitermate handig in gebruik. Bovendien bevat de set een zaklamp die in veel situaties handig is en een tas voor gemakkelijk vervoer en opslag van de set.

Accu schroevendraaier met accessoires CSD4130GN - Ryobi

68 €
Als uw man een echte doe-het-zelver is, aarzel dan niet om hem een Ryobi accuschroevendraaier te geven, die met succes de traditionele schroevendraaier vervangt, zodat hij gemakkelijk en snel verschillende elementen kunt monteren.

Gereedschapskoffer 84-116 - Neo

57 €

Doppen/bittenset 94-delig YT-1268 - Yato

86 €
Als je man duurzame dopsleutels nodig heeft, maak hem dan een verrassing en geef hem een Yato-set. De set bestaat uit 94 delen. De set kan worden opgeborgen in een praktische koffer.

Microkettingzaag NanoBlade EasyCut 50 - Bosch

81 €
Decoupeerzaag EasyCut50 van Bosch met het innovatieve nano Blade-mes is een onvervangbaar gereedschap voor het zagen van hout, plinten en gelamineerde panelen. Eenvoudige em makkelijke bediening worden gewaardeerd door elke doe-het-zelver.

Laserafstandsmeter PLR 30C - Bosch

83 €
Bosch laser-afstandsmeter is een uiterst eenvoudig te gebruiken meetinstrument, ideaal voor doe-het-zelvers. Dankzij talrijke functies is het mogelijk om verschillende metingen uit te voeren en deze vervolgens over te brengen naar de smartphone met behulp van de Measure & Go-toepassing.

Schroef/boormachine DS10DAL WA + UB10DL - Hitachi

146 €
Schroef-/boormachine is een uniek geschenk voor je man. Aangedreven door lithium-ion batterij is zeer comfortabel in het gebruik. Daarnaast set bevat een zaklamp, die in veel situaties heel nuttig kan zijn.

Soldeerpistool 44E005 - Topex

26,33 €
Het soldeerapparaat kan de perfecte kerstcadeau zijn voor een doe-het-zelver. Zeker voor een man die het leuk vind iets te verwerken of repareren. Set geleverd met reserve grotten, tin, hars en koffer.

Klopboormachine PowerMaxx SB Basic - Metabo

119 €
Laat je man zich een echte held voelen in zijn huis en geef hem een Metabo-snoerloze boormachine. Een geweldige tool die goed zal werken bij montage- en renovatiewerkzaamheden en vele andere speciale taken.

Lamp ONE+ R18ALU-0 - Ryobi

41 €
Ryobi-lamp is niet alleen nuttig als verlichting op werkplaats, maar ook als een lichtbron in het huis of tijdens het kamperen. Twee verlichtingsmodi afhankelijk van de behoeften en een praktische ophanghaak.

Gereedschapstas 58G021 - Graphite

30,68 €
De Graphite gereedschapstas is een praktisch geschenk voor elke doe-het-zelver. De tas heeft veel vakken en haken, waardoor hij zowel kleine als grote gereedschappen en extra accessoires gemakkelijk kan opbergen.

Opbergbox 40x40x12cm 84-130 - Neo

24,63 €
Een praktische NEO-organizer voor alle mannen die graag orde willen houden in hun werkplaats. Met 12 praktische containers kunt u alle benodigde accessoires in de doos plaatsen en dankzij een handige draagbeugel kunt u de organizer gemakkelijk vervoeren.

TOEBEHORENSET "SP", 86-DELIG SP - Metabo

40,66 €
Rust je man uit met solide accessoires die elke klus sneller en efficiënter maken. De Metabo-set met een breed scala aan boren, bits en doppen zal perfect zijn als een geschenk.

Accu multitool 59G020 - Graphite

72 €
Voel de kracht van de mogelijkheden die de Graphite multifunctionele tool biedt. Dit is een ideale voorstel voor diegenen die op zoek zijn naar een universele tool voor verschillende toepassingen.

Decoupeerzaag GST 700 - Bosch

79 €
Bosch decoupeerzaag is een uitstekend snijgereedschap dat veel voldoening schenkt aan professionals en doe-het-zelvers. Het compacte ontwerp vereenvoudigt de bediening en de optimale trapsnelheid en hoog motorvermogen zorgen voor uitstekende snijprestaties.

Lijmpistool Gluematic 3002 - Steinel

24,48 €
Het verbinden van verschillende elementen is niet moeilijk voor het Steinel lijmpistool. Een handig hulpmiddel met temperatuurregeling is het perfecte geschenk voor gebruikers met hoge verwachtingen

Heteluchtpistool RH600T NA - Hitachi

43 €
Als je man een doe-het-zelver is, mag heteluchtpistool niet ontbreken in zijn gereedschap verzameling. Deze multifunctionele tool zal meer dan eens vreugde brengen.

Steek-ring sleutelset 8-24 mm YT-0362 - Yato

38,27 €
Met de Yato YT-0362 steek-ring sleutelset alle montage werkzaamheden zijn geen probleem meer. De gebruiker kan genieten van stevig gemaakte gereedschappen gemaakt van chroom-vanadium-staal.

Kruislaser UniversalLevel 2 - Bosch

78 €
Als je een man in huis heb die het grootste deel van de verbouwings- en montagewerkzaamheden zelf uitvoert, kan hij de Bosch-kruislaser in zijn gereedschap niet missen, waardoor elk werk eenvoudiger zal zijn dan we zouden denken.

Dopsleutels 1/2" 1/4" met accessoires 82st. 38D694 - Topex

72 €
Dopsleutelset Topex is de droom van elke doe-het-zelvers. In set onder andere doppen, bitjes en ratel. Het geheel is verpakt in een handige kunststof koffer.

Gereedschap Set GSB 13 RE + GWS 750-125 - Bosch

119 €
Van de set professionele Bosch-gereedschappen, zal elke enthousiaste renovatie- en werkplaatsmedewerker die zijn werkplaats wil aanvullen met een hamerboor en haakse slijper, blij zijn.

Boor-schroefmachine PAEY74A1LF2G - Panasonic

220 €
Goede gereedschap is de basis van elk werk. Daarom wordt de draadloze accuschroefmachine van Panasonic aanbevolen voor elke doe-het-zelver om thuis en in de werkplaats te werken. Het gereedschap is perfect uitgebalanceerd, zodat het stevig in uw hand ligt, en de 18-stappen koppelbesturing stelt u in staat om de schroefkracht precies in te stellen.

- Bosch

61 €
De perfecte set voor een doe-het-zelver! Het bevat echte imiterende gereedschappen. Dankzij dit geef je het kind de kans om zijn vader te imiteren.

Speelgoed Constructie set voor kinderen - Bosch

16,46 €
De creatieve machinetoolset met de Bosch Ixolino-schroevendraaier staat garant voor vele uren plezier voor uw kind. Met een schroevendraaier met rechts / links rotatie en talrijke constructie-elementen kan u kind eigen constructies bouwen of een van de 11 voorgestelde modellen maken

Bosch Car Tuning Set 8668 - Bosch

21 €
Bosch Car Tuning Set zal kinderen ongetwijfeld veel plezier bezorgen. Ze zullen niet alleen knutselen , maar ook om een speelgoedauto te bouwen. Bovendien kan de auto in de set op drie verschillende manieren vastgeschroefd worden zodat het speelgoed zich niet zo snel zal vervelen.

Speelgoed Professional Line Cirkelzaag 1619M00L26 - Bosch

15,64 €
De speelgoedcirkelzaag is een geweldig voorstel voor kinderen die hun ouders graag tijdens de werk zien. Het speelgoed maakt een realistisch geluid van de cirkelzaag en zet de schijf in beweging met een druk op de knop.

Speelgoed boormachine 8410 - Bosch

11,77 €
Als je kind je graag thuis helpt tijdens reparaties of in de werkplaats, moet je hem een speelgoed boormachine van Bosch geven. Speelgoed ligt comfortabel in de handen van een klein kind, en een realistisch geluid van boren zal het kind ideaal inleven in de rol van een kleine doe-het-zelver.

Theo Klein Bosch speelgoed ontbijtset 9564 - Bosch

25 €
Een ontbijtset is een origineel en praktisch geschenk voor meisjes. Dankzij dit kunnen kleine dames urenlang spelen met het gebruik van keukengerei dat de echte imiteert.

Schroevendraaier voor kinderen - Einhell

19 €
Imiteren van professionele speelgoed schroevendraaier Einhell zal ontwikkelen manuele vaardigheden en creativiteit van uw kind. Het is het perfecte kerstcadeau.

LEGO blokken - Olivia's Laboratorium Friends - Lego

16 €
LEGO blokken - Olivia's Laboratorium van Lego Friends zijn creatieve blokken die de verbeelding van uw kind zullen beïnvloeden. De set van 90 blokken bevat onder andere Olivia mini pop, gereedschappen en andere accessoires om te spelen.

LEGO blokken 3in1 Sportwagen Creator - Lego

16 €
LEGO blokken 3in1 Sportwagen Lego Creator is een 122-delige set blokken waarmee uw kind een cruiser, een snelle motorboot of een solide vrachtwagen kan bouwen. Een uitstekend geschenk dat de verbeelding van elk creatief kind zal stimuleren.

Kettingzaag voor kinderen - Einhell

30 €
Speelgoed kettingzaag is een prachtig cadeau voor een kind. Draaiende ketting, aan / uit-schakelaar, LED-indicator en een realistisch motorgeluid zullen ervoor zorgen dat ons kind zich als een echte houthakker voelt.

LEGO blokken 3in1 Rode Helicopter Creator - Lego

16 €
LEGO blokken 3in1 Rode Helicopter Lego Creator biedt uw kind drie extra's. Het propellervliegtuig heeft roterende propellers, een intrekbaar landingsgestel en een open cockpit, en als je je verveelt, kun je het in een draagvleugelboot of helikopter veranderen.