Draadspoel voor grastrimmer

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Draadspoel voor grastrimmer zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Draadspoel/draadkop voor grastrimmer

Als u goed wilt zorgen voor de groene zones rond uw huis, moet u zich uitrusten met de juiste apparatuur om de taak gemakkelijker te maken. Als u een egale grasmat wilt, kunt u denken aan de aanschaf van een benzinegazonmaaier of gewoon een maaimachine. De trimmerkop van de grastrimmer maakt het mogelijk om kleine takken te verwijderen, maar is ook handig voor het maaien van gras. In onze rotopino.nl webshop vindt u de beste producten voor het onderhouden van een mooie groene omgeving bij u thuis.

Maaikop - een van de belangrijkste producten

Er zijn verschillende soorten maaikoppen verkrijgbaar voor benzine bosmaaiers.
De 2-bladige kop is het meest geschikt voor laag tot middelmatig gras. De 4-snijkop is het meest geschikt voor hoog gras en struikgewas. Hij wordt gekocht voor benzinemaaiers met een groot vermogen en een grote motor. De snijelementen in snijkoppen zijn van verschillende materialen gemaakt. Dit kan plastic zijn, maar ook aluminium, wat zeker een betere keuze is. In onze winkel vindt u een schat aan koppen voor benzine bosmaaiers, maaiers en trimmers. Wij presenteren apparatuur van de beste fabrikanten tegen aantrekkelijke prijzen. De technische gegevens van de grastrimmer draadspoel kunnen afwijken. Het verschil is bijv. aan de diameter of soort draad(nylondraad, duurzaam elastisch draad).

Draadspoelkop - wat is het beste model om te kiezen?

Bij het beoordelen van koppen voor benzinezeisen en meer, moet u kennis maken met automatische en halfautomatische modellen, want deze accessoires verschillen nogal van elkaar.

Manuele kop

- vereist dat de strengen onafhankelijk van elkaar worden opgewonden. Daarom moet je van tevoren de kop uit elkaar halen, de lijn doorknippen, in de bussen steken en goed opwinden. Met deze kop moet je je instellen op meer werk dan met halfautomatische of automatische modellen. Veel mensen kiezen echter voor dit product omdat het betaalbaar is. 

Semi-automatische kop

- deze product hoeft niet te worden gedemonteerd om de lijn erop te winden. Druk gewoon op de juiste knop op de behuizing om een nieuwe lijn op te winden en de oude weg te werken. 

Automatische kop

- werpt de lijn alleen uit wanneer deze te kort wordt of breekt. In onze online winkel vindt u veel verschillende koppen om te vergelijken. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

Een snijkop kiezen - waar moet u op letten?

Bij het kiezen van een kop voor uw bosmaaier, trimmer of grasmaaier zijn er enkele belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden:
Voor welk type machine wilt u een kop kopen? Welke motorinhoud heeft de machine? Is de giek gebogen of recht? Welke lijndikte wil je? Is het handmatig of automatisch? Hoe worden de strengen eruit getrokken? Als het groen dat u wilt schoonmaken niet veeleisend is, dan is een 2-bladige kop geschikt voor kleinere snoeischaren en trimmers. Als u echter geïnteresseerd bent in een trimmerkop voor een machine met een gemiddeld vermogen, dan kunt u het beste kiezen voor een halfautomatisch model. Voor krachtige apparatuur is een 4-bladige kop geschikt, die zelfs dunne takken aankan. Het is goed te weten dat nylon monofilament sneller verslijt dan aluminium. Een plastic monofilament is prima voor kleine klusjes. Als er echter veel meer werk in uw tuin moet worden verricht, kunt u het beste kiezen voor een aluminium monofilament kop.

Benzine-aangedreven bosmaaier

In onze online shop vindt u niet alleen grastrimmerkoppen, maar ook vervangmessen voor benzine bosmaaiers. De messen maken de machine efficiënter en geschikt voor moeilijkere werkomstandigheden. De benzinegrasmaaier is zeer geschikt voor het maaien van onkruid, begroeiing en het verwijderen van groot gras. Dit soort producten wordt aanbevolen voor grote tuinen, maar ook voor kleinere tuinen waar moeilijk te bereiken plaatsen voorkomen.

Gebruik van grastrimmers

Grastrimmers gebruiken een snijelement dat is een draad. Daarom is de trimmer, in vergelijking met de benzine bosmaaier, geschikt voor minder veeleisend werk. Deze accessoires worden aanbevolen voor het maaien in kleine tot middelgrote tuinen. Op de markt zijn trimmers te vinden die zijn uitgerust met een accu, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inpluggen.

Moet u een trimmer of een bosmaaier bestellen?

Bij het winkelen kan het moeilijk zijn om de meest geschikte uitrusting te kiezen. Daarom moet je op de parameters letten. Voor kleine en middelgrote tuinen is een elektrische trimmer van niet meer dan 500 watt voldoende. Als u echter een grotere tuin hebt met meer gras, onkruid en begroeiing, dan is het de moeite waard om te kiezen voor een elektrische trimmer met een groter vermogen. Als u echter niet afhankelijk wilt zijn van een kabel en u wilt meer functionaliteit en vermogen, dan kunt u het beste kiezen voor een benzinezeis.
In deze categorie vindt u een assortiment producten, waaronder diverse onderdelen voor benzine-aangedreven maaimachines en trimmers. De prijs ervan hangt af van het merk en de grondstoffen waarvan ze zijn gemaakt. Als u nog twijfelt over een bestelling, helpen onze deskundige adviseurs u graag verder.

Met ons ruime assortiment van duizenden producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Onze winkel garandeert een snelle verzending en levering van gehele assortiment naar uw adres.