2offerte van26.10EUR naar52.00EUR
26,10 incl. 21% BTW = € 4,53
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
52 incl. 21% BTW = € 9,02
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
Pagina 1 Van 1

Accessoires en apparatuur voor kantfreesmachines

Randfreesmachines zijn bedoeld voor het bewerken van randen en hoeken. Deze uiterst handige apparaten bieden voldoende bewegingsvrijheid en stellen u in staat om zelfs moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. U zult echter niet al hun mogelijkheden benutten zonder het gebruik van de juiste accessoires voor kantfreesmachines.


Apparatuur voor randfreesmachines

Met randfreesmachines kunt u verschillende oppervlakken bewerken door te snijden. Ze zijn perfect voor het profileren van de randen van materialen. Om de precisie van hun werk te vergroten, is het de moeite waard om de apparaten uit te rusten met geschikte accessoires. Apparatuur voor randfreesmachines kan veel verschillende componenten bevatten. In ons aanbod vind je onder andere bases voor randfreesmachines of speciale zuignappen voor frezen met een sterke en stabiele structuur, die een hoog werkcomfort aan randen en hoeken garanderen. De apparatuur voor kantfreesmachines uit ons aanbod is gemaakt van hoogwaardige materialen door bekende en gerespecteerde fabrikanten.
Bij rotopino.nl vindt u niet alleen accessoires voor kantenfreesmachines, maar ook voor boven- en onder freesmachines, lamellen, steekmachines en specialistische apparatuur.