Geleiderails

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Geleiderails zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Geleiders voor zagen en kettingzagen

Geleiders zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke kettingzaag. De accessoires zijn verantwoordelijk voor het comfort en de snijprestaties. De ketting van de machine is daarop gebaseerd. In deze categorie hebben wij voor u hoogwaardige zaagbladen voor kettingzagen voorbereid, die vervaardigd zijn door bekende en gerespecteerde fabrikanten als Makita.

 

Kettingzaaggeleiders

Het juiste geleider voor uw kettingzaag verhoogt uw werkefficiëntie en stelt u in staat het meeste uit uw machine te halen. De meeste accessoires hebben een uiteinde met een ronde staaf, wat optimaal is voor de meeste klussen. Modellen met een puntig uiteinde zijn ontworpen voor houtsnijwerk.
Let bij het kiezen van een zaagblad op de afmetingen ervan. Een te lang zaagblad zal de motor van uw kettingzaag te zwaar belasten, waardoor hij vaker stuk zal gaan. Een te korte stang geeft je niet het volle vermogen van de machine. Voor huishoudelijk werk zijn modellen met een lengte tot 35 cm geschikt. Voor veeleisender werkzaamheden, zoals het vellen van bomen en struiken of het zagen van brandhout, zijn langere modellen van ongeveer 40 cm lengte geschikter. De meeste fabrikanten geven de werklengte aan op het zaagblad, exclusief het deel waarmee het accessoire aan de zaag wordt bevestigd.
Geleiders zijn, net als kettingen, de meest gebruikte onderdelen van kettingzagen. Accessoires zijn van cruciaal belang voor de manier waarop kettingzagen werken, dus moeten ze worden afgestemd op de uitrusting, en worden vervangen wanneer ze versleten zijn. Bij rotopino.nl kunt u kiezen uit een groot aantal zaagbladen, zodat u zeker de perfecte oplossing voor uw kettingzaag zult vinden. Kijk wat we voor u hebben voorbereid!