Gast: Jarda Truckservice
2014-07-08 11:31

Yato vs. Gedore

Goedenmorgen,

Wij zijn bezig om onze werkplaats totaal te vernieuwen inclusief nieuw gereedschap voor onze jongens. Vanaf het begin waren wij Gedore klant echter een klant van ons raadde ons Yato aan.
Wie kan mij meer vertellen over dit merk en de kwaliteit. Is het zo goed als gedore of mannesman. Wij doen vaak klussen langs de weg zodat het gereedschap wel tegen een stootje of een buitje moet kunnen.

Groetjes aan alle monteurs
Gast: Eric
2014-07-15 13:48

Re: Yato vs. Gedore

Ikzelf werk bij een heftruckbedrijf, wij werken met YATO en diverse andere merken, ik zeg maar zo, al het gereedschap is goed. Kapot krijgen is alleen mogelijk als je er dingen meedoet waar het niet geschikt voor is. YATO gereedschap is wel degelijk en sterk. Ik zou zeggen laat je goed inlichten en probeer het uit. En groetjes van een mede monteur.
Gast: wegwerker
2014-07-16 13:26

Re: Yato vs. Gedore

Wij zijn als truckservicebedrijf vorig jaar overgestapt op Yato en ik moet zeggen en het is gewoon goed spul zolang je het maar gebruikt waarvoor het is bestemd. Sommige jongens bij ons gebruiken ratels weleens als hamer en ja daar kan geen 1 merk tegen. Bij ons zijn wij wel zuinig op de spullen want als er wat kapot gaat door "stom" gebruik dan moeten wij dat zelf betalen. Een echte aanrader vind ik de Hydraulische krik 10T Yato YT-1713 voor het zwaardere werk. Heb er zelf 1 in de camper liggen en in de servicetruck.
Voor de jongens ( en 1 dame) die binnendienst hebben raad ik de Gereedschapskar 177 delig Yato YT-5530 aan.
Keep on moving
Groetjes de wegwerker
Gast: Henk
2014-07-23 14:18

Re: Yato vs. Gedore

Gedore is van oudsher een zeer gewaardeerd merk. Maar met de economische toestand van tegenwoordig is het weleens goed om een goedkoper merk zoals Yato te nemen.

Heb zelf een 120 delige doppenset van Yato aangeschaft maar niks mis mee.

Gegroet
Pagina 1 Van 1