Grondboren

Gebruikte filters (0)

1 offerte van 139.00 € naar 139.00 €

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
Grondboor 200x800mm Makita E-07319 Makita

Grondboor 200x800mm Makita E-07319

€ 139 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering Op voorraad 1 st. LEVERING 6 dagen
1

Grondboren

Grondboren zijn gereedschappen waardoor u veel tuin- en constructiewerkzaamheden veel sneller kunt uitvoeren. Het maken van gaten in de grond, zelfs de zeer dichte, zal geen probleem meer zijn. In deze sectie hebben we voor u een aanbod van boren met verschillende parameters voorbereid. Hier vind je oplossingen voor zowel kleine als meer veeleisende klussen.

 

Soorten grondboren

Het type boor dat wordt gebruikt, moet goed worden gekozen voor het type ondergrond en de werkzaamheden die ermee moeten worden uitgevoerd. Handboren zijn beschikbaar voor tuinieren. Ze worden meestal gebruikt voor het planten van planten. Afhankelijk van de diameter van het gereedschap, kunt u kleine gaatjes krijgen die geschikt zijn voor kleine stekken, maar ook grotere voor het verplanten van grote planten.
Handboormachines zullen voor sommige klussen niet werken. In steenachtige, kleiachtige en verdichte grond zullen boormachines die op boorplatforms zijn gemonteerd het beter doen. Dankzij hen zal het werk veel sneller gaan en zonder dat er veel kracht nodig is. De apparaten zijn ook veel handiger dan de handmatige modellen.

 

Handboor - waar moet je op letten?

Ongeacht welk werk u moet doen, vergeet niet om de boor altijd te kiezen op basis van de behoeften en de aard van het werk. Met langere boren maak je diepe en gelijkmatige gaten, maar het gereedschap zal meer weerstand moeten overwinnen. Voor zeer harde oppervlakken moeten we kiezen voor duurzame staalboren. Het is belangrijk dat het in de boorinstallatie gemonteerde gereedschap geen hoge trillingen doorgeeft, stabiel is en geen gebruik van grote hoeveelheden kracht vereist.