Ruitenreiniger GlassVac

In de offerte van Bosch is iets nieuw verschenen. Namelijk de ruitenreiniger GlassVac. Het is bedekt met Power Protection Plus polymeer coating, die wordt gebruikt bij het ruitenwissers in automotivemarkt van Bosch. Welke kenmerken meer heeft de GlassVac Bosch?

PAASEI

Een stijlvol ontwerp geeft een feestelijke sfeer in ieder huis tijdens Pasen. Een paasei dat doet denken aan fragiele en tere Franse macramé kantpatronen zorgt voor een speciaal stijlvol accent. Er bestaan geen grenzen aan uw fantasie bij het ontwerpen van de patronen en wees er vast en zeker van dat uw gasten deze zullen bewonderen – en u ook.

Een body, maar vele koppen

De impactboor Advanced Impact Bosch met talrijke hulpstukken is een allesomvattende oplossing voor schroeven en boren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Warmtebeeldcamera Bosch GTC 400 C Professional

Maak temperatuurverschillen binnen enkele seconden zichtbaar en documenteer de resultaten eenvoudig. Sta eens even stil bij je dagelijks werk, met al zijn klussen, uitdagingen, vragen en onzekerheden die er zijn: hoe zou het zijn om het onzichtbare zichtbaar te maken? Om problemen terug te brengen naar gekleurde beelden die gemakkelijk te interpreteren zijn? En vervolgens dienovereenkomstig te handelen en werken? Het toverwoord is: warmtebeelden

Werktassen van NEO

Als u een gereedschapstas heeft, hebt u geen probleem met de opslag van werkkleding of handgereedschap. NEO heeft nieuwe gereedschapstassen en rugzakken geïntroduceerd. Hieronder vindt u meer informatie over deze producten.

Hoe kunnen we de luchtkwaliteit in onze huizen te verbeteren?

Fijn stof betreft alle deeltjes in de lucht kleiner dan 10 micrometer. Fijn stof is afkomstig van het verkeer, veehouderijen, verbrandingsprocessen (bijv. industrie) en natuurlijke bronnen (bijv. zeezout). Primair fijn stof is direct door menselijke activiteiten in de atmosfeer gebracht. Het deel van de fijnstofconcentratie dat in de lucht wordt gevormd, wordt secundair fijn stof genoemd. PM10 is één van de stoffen die bijdraagt aan smog. Helaas, moeten we niet vergeten dat gevaarlijke fijne stofdeeltjes dringen ook in onze huizen. Wat kunnen we...

Multifunctioneel gereedschap - waarom is er handig om deze thuis te hebben?

De multifunctionele tool, zoals de naam al doet vermoeden, is apparatuur die is ontworpen voor verschillende werkzaamheden. Als je zo'n tool hebt, kun je een beetje op Inspector Gadget lijken. We zijn voorbereid op alle mogelijke gevallen dankzij de verschillende werktips.Met behulp van de Graphite 59G020 multifunctionele tool zullen we proberen te laten zien wat kunnen we doen met zo uitgebreide apparaat. uiteraard

De flexibele schuurroller PRR 250 ES voor de bewerking van vele oppervlakken en materialen

Multi schuurroller is een handige schuurmachine voor elke doe-het-zelver.

EEN KAART MAKEN

Er zijn verschillende manieren om kaarten te maken. Dankzij de DREMEL-tools kan ook iets moois toveren.

Top verkochte boorhamers in 2017 - ranking top 5

Ben je opzoek naar een boorhamer en weet je niet welke model moet je kiezen! Om de keus makkelijker te maken hebben we een ranglijst voorbereid met de meest verkochte boorhamers in afgelopen jaar. Aan de top staat GBH 2-24 DRE Bosch, de tweede plaats heeft de D25133K DeWalt gekregen. Verder hebben we HR2630X7 Makita. Vervolgens DH24PH Hitachi. En de Metabo KHE 2444 sluit onze ranglijst.
Pagina 1 Van 31