Plantenstandaard - een ideale plek voor je planten

Schuilt er in jou een plantenliefhebber? Dan is deze idee iets voor jou. : in zes simpele stappen maak je zelf een trendy plantenstandaard. Het enige wat je nodig hebt zijn houten latjes, verf, een paar schroeven en een accuschroevendraaier – bijvoorbeeld de IXO – en je kunt aan de slag!

Meest populaire elektrische gereedschappen van Hitachi - top 10-ranglijst

We presenteren u een enigszins ongebruikelijke rangschikking, omdat deze betrekking heeft op verschillende categorieën Hitachi-producten. Zoals we al eerder hebben aangegeven, zullen de Hitachi-tools hun naam veranderen in HiKOKI. We besloten, als een kleine samenvatting, om hier de topproducten van dit merk te presenteren met het "oude" merk, die erg populair bij ons zijn.

LiHD-batterijtechnologie Metabo - efficiënt draadloos werken

Professionele draadloze gereedschappen ontwikkelen zich zeer dynamisch, wat we onder meer kunnen zien naar het voorbeeld van LiHD accutchnologie ontwikkeld door het merk Metabo. Door aanname draadloze gereedschappen moeten hetzelfde zijn en zelfs beter dan netwerkapparaten. Daarom de producenten zijn opzoek naar oplossingen om deze doel te bereiken. Het merk Metabo biedt LiHD-technologie, waardoor de gebruiker accugereedschappen kan vinden in alle vermogen bereiken van 400 tot 3200W.

Stijlvolle plek voor je PC: laptopstandaard van koperen buizen

Bijzonder chic en praktisch: deze laptopstandaard van koperen buizen en blank hout. Gebruiksvoorwerp én decoratie in één – een trendy blikvanger in huis.

Geef eenvoudig uw eigen stijl vorm - idee voor unieke boekenrek

Materiaal voor buitengewone woonideeën en unieke stukken is overal te vinden. Laat u inspireren, begin en verheug u erop om uw visies te verwezenlijken en uw geheel persoonlijke smaak individueel te presenteren.

Fietsgarage - bikeport - Bescherming tegen weer en wind

Bent u het beu uw fiets naar de kelder te dragen? Deze bikeport om zelf te bouwen is de oplossing – en ziet er tegelijk goed uit! Neem een dag de tijd en doe voor u en uw fietsen met deze fietsgarage iets goeds.

Draadloze gereedschappen - waar moet u op letten ?

Draadloze gereedschappen zijn erg populair, maar het kiezen van het juiste model is vaak niet de gemakkelijkste. Samen met het Greenworks-merk, een fabrikant van tuingereedschap, adviseren we over welke functies aandacht moet worden besteed bij het kiezen van een draadloos gereedschap.

Tuin gereedschap van Greenworks - voel deze kracht in je tuin

Tuin gereedschappen gedreven door accu van Greenworks zijn gericht voor lichte evenals zware werkzaamheden. Dit alles dankzij moderne, krachtige batterijen die effectief en efficiënt werk garanderen. Hoge spanningen 24V, 40V en 60V zorgen ervoor dat deze gereedschappen vergelijkbare resultaten bereiken als gereedschappen die worden gevoed via het netaansluiting. De krachtigste, komen overeen met hun kracht met verbrandingsapparaten, en dit betekent dat u heel efficiënt in uw tuin kunt werken zonder lawaai of uitlaatgassen.

Laser afstandsmeter GLM 120 C met een ingebouwde camera - nieuwe product van Bosch

GLM 120 C is de eerste Bosch-afstandsmeter met een camera. Met de digitale zoeker kunnen bij toepassingen buitenshuis afstanden tot wel 120 meter worden geviseerd. Optimale helderheid en duurzaamheid worden verschaft door het 2,8” kleurendisplay met veiligheidsscherm. Het apparaat kan worden bediend met behulp van de Measuring Master applicatie. Ideaal om te gebruiken in de renovatie- en bouwsector. Het zal het werk van timmerlieden, ambachtslieden, architecten en elektriciens vergemakkelijken.

Plantenbak voor het terras of balkon maken.

Zo maakt u een houten plantenbak voor uw terras of balkon. Als uw terras of balkon wel een beetje schaduw kan gebruiken en u een klein boompje of palmpje wilt planten om het geheel een beetje aan te kleden? Met idee van Dremel binnen paar uurtjes bent u in het bezit van een designer-plantenbak!
Pagina 1 Van 33