Quigo Green - Nieuw van Bosch

Vaak zijn we in de situatie dat een nivelleerhulpmiddel een handig apparaat is. Als je een plank moet ophangen of gordijnrails net boven het raam moet bevestigen. Zonder dat kleine apparaatje is dit werk veel onnauwkeuriger. Aan de andere kant kunnen we gebruik maken van traditionele waterpas, maar dat is veel meer tijdeisen en moeilijker. Daarom een zelfnivellerende lasers een geweldige oplossing is. Aanbod van Bosch omvat zowel die voor meer professionele toepassingen als modellen voor minder veeleisende gebruikers. Bosch Quigo is een...

Rustiek plafondlamp van wijnkist

Veel van je lokale drankwinkels hebben misschien extra wijnkisten die je gewoon kan ophalen. Laat ze niet verloren gaan! Verander deze bakken in een functioneel kunstwerk, waardoor een rustieke lamp ontstaat.

12V of 18V? De keuze is aan u!

Consumenten zijn inmiddels gewend geraakt aan fabrikanten van elektrische gereedschappen dat ze graag een keuze willen maken. Gelukkig proberen de meesten van hen de smaak van hun klanten te raken en bieden ze de keuze uit niet één, maar meerdere modellen van een bepaald elektrisch gereedschap. Grotere fabrikanten bieden ook de mogelijkheid om elektrisch gereedschap met verschillende spanningsklassen te kiezen. En dus bevat de merkaanbieding van AEG zowel elektrisch gereedschap van 12 V als 18 V!

Niets slaat harder dan HART

HART is de volgende gereedschap merk, at van over de oceaan tot ons is gekomen. Hoogwaardige gereedschappen zijn bedoeld voor timmer-, constructie- en sloopwerkzaamheden. Dankzij de innovatieve timmerhamers, die bekend staan om hun hoogwaardige vakmanschap en innovatieve ontwerp, heeft het HART-merk een reputatie opgebouwd in vele landen over de hele wereld.

Apparaat voor terrass en bestrating voegen reinigen - Patio reiniger

De lente is een tijd waarin we in onze tuinen niet alleen moeten letten op planten, maar ook op de rest van de decoratie-elementen die erin zitten. Een grote oprit met een decoratief bestrating stenen en een houten terras aan de achterkant van het huis zullen mooi in het omliggende groen passen, op voorwaarde dat ze ook goed worden verzorgd. Wat te doen wanneer het mos boven de tegels groeit en het terras eruit ziet alsof het al jaren niet wordt gebruikt? Het Ryobi-merk heeft hiervoor een eenvoudige oplossing gevonden!

Greenworks verovert de Europese markt!!!

De Greenworks is een merk dat innovatieve, op batterijen werkende machines verkoopt, ontworpen om tuinieren nog aangenamer te maken. Geen ontlading, lage bedrijfskosten en probleemloze werking van de apparaten zijn slechts enkele van de voordelen van de merkproducten van Greenworks.

Een leuke speelgoedkist op wieletjes !!!

Met dit verrijdbare speelgoedmeubel tover je een glimlach op het gezicht van je kind. Je kunt er niet alleen allerlei speelgoed in kwijt, maar dankzij het schoolbordje en de puzzeluitsparingen ook de creativiteit van je kleintje mee prikkelen. In elf stappen maak je deze kist en geef je 'm een look die perfect bij de kinderkamer past.

EMPIRE-meetinstrumenten - de kracht van innovatie, rechtstreeks uit de VS.

Onlangs verscheen een nieuw merk van EMPIRE-meetinstrumenten op de markt, die van over de oceaan naar ons toe kwam om een nieuw niveau van professionaliteit in te stellen. Het merk EMPIRE produceert al meer dan 100 jaar meetinstrumenten van de hoogste kwaliteit voor gebruik in de bouw en andere industriële sectoren. Dankzij honderd jaar ervaring en innovatieve technologieën die zijn gecreëerd op basis van de behoeften en verwachtingen van professionals, heeft het merk het vertrouwen van de industrie gewonnen en is het de onbetwiste leider in...

Bosch ProCORE18V - Nieuwe dimensie van kracht

De nieuwe Bosch ProCORE18V-batterijen zijn momenteel de krachtigste batterijen uit de geschiedenis. Een nieuwe vermogensdimensie voor alle professionele 18V-elektrische gereedschappen, dankzij het gebruik van moderne aansluittechnologie en innovatieve COOLPACK 2.0-behuizing met een nog beter warmteafvoersysteem. Het aanbod omvat 3 Bosch ProCORE18V-batterijen met verschillende capaciteiten: 4.0Ah (compact), 8.0Ah (prestaties) en 12.0Ah (uithoudingsvermogen), die, afhankelijk van het soort werk dat wordt uitgevoerd, de juiste batterij kunnen kiezen,...

Eerste Bosch-polijstmachine voor verticale oppervlakken

Beoordeling: 1,0/5
Wanneer we een nieuwe auto kopen, onze ogen genieten van mooie machine, maar ook van glazende, prachtiche lak erop. Helaas, na verloop van tijd het oorspronkelijke glans verdwijnt en in plaats daarvan verschijnen er microsferen en schaafwonden, waardoor hetcarrosserie van de auto dof wordt en meer wordt blootgesteld aan externe atmosferische factoren zoals UV-straling, vorst of regen. Dankzeij een professionele polijstmachine kunt u de oorspronkelijke oude look van de auto snel en effectief herstellen. Het merk Bosch lanceerde onlangs de eerste...
Pagina 1 Van 36