Graveren van een leren hoesje voor je telefoon

Jeuken je handen om naar de werkplaats te gaan en de kunst van het graveren te ontdekken? Lees dan onze eenvoudige stap-voor-stap instructies voor het graveren van je eerste stuk van leer – het hoesje voor je smartphone. Van het overbrengen van je ontwerp op het leer tot en met het gebruik van het juiste accessoire voor je Dremel multigereedschap laten wij je van begin tot eind alles zien. Het eindresultaat? Een persoonlijk item om je smartphone met gepaste trots in te bewaren.

Graveren met DREMEL - hoe start je ermee???

Heb je er al eens over gedacht om te beginnen met graveren? Of je nu dagelijkse huishoudelijke voorwerpen wilt opleuken of een persoonlijk cadeau voor iemand wilt maken, voor graveren heb je oefening, vertrouwen en doorzettingsvermogen nodig. In onze handige beginnershandleiding over graveren vind je alles van het kiezen van de juiste materialen tot en met de Dremel accessoires die erbij horen, zodat je snel kunt beginnen aan jouw graveeravontuur.

Snijden voor beginners - hoe start je met snijden!!!

Zijn er dingen in jouw huis die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Misschien wil je gaten maken in een gipsplaat of overweeg je zelf een plantenbak te maken. Welke klus je ook wilt aanpakken, met het snijgereedschap van Dremel wordt het een fluitje van een cent. In onze handige beginnershandleiding voor snijden leren we je de basis. We leggen uit wat het beste gereedschap en de beste hulpstukken zijn voor je project en leren je hoe ze te gebruiken. Je zult zien, je huis is in een mum van tijd opgeknapt.

DIEREN SNIJDEN UIT HOUT - DIY project van Dremel

Ben je toe aan iets nieuws op DIY-gebied en wil je leren werken met je houtsnij gereedschap? Met onze stap-voor-stap uitleg snijd je in een mum van tijd je eigen houten speelgoed. We laten je van begin tot eind zien hoe je te werk moet gaan, van het overnemen van het ontwerp tot de afwerking van ruwe randen. Waar wacht je nog op? Lees verder, leer werken met je houtbewerking gereedschap en begin met het maken van handgemaakt speelgoed voor de kleinsten.

13 redenen waarom u Collomix-mixers zou moeten kiezen

Wat onderscheidt Collomix-mengers? Het is de moeite waard om het antwoord op deze vraag te kennen, vooral omdat de mixer een hulpmiddel is dat veel wordt gebruikt bij renovatie- en afwerkingswerkzaamheden. Het maakt het mengen van verschillende stoffen mogelijk, waardoor de juiste bereiding van stopverf of lijm wordt vergemakkelijkt. Er zijn veel modellen mixers op de markt. De meeste apparaten worden gevoed via het lichtnet, maar er zijn ook batterijmodellen. Het merk Collomix biedt professionele handmixers, zowel op batterijen als elektrisch

Voor de werkplaats en de keuken, - de Dremel VersaFlame-brander

Een grotere of kleinere gasbrander is een verplichte tool op de werkplaats van elke dor-het-zelver. Het werkt perfect tijdens werk gerelateerd aan solderen, krimpen en lassen. De zeer hoge vlamtemperatuur van de brander maakt het echter een breed scala aan toepassingen, niet alleen in de werkplaats, maar ook in de keuken.

Maken van een puzzel

Puzzelen is altijd leuk. En om onze kleintjes wat plezier bezorgen kunnen we op een makkelijke manier iets voor hun maken.

Nieuwe systeem van modulaire NEO-boxen

Het is lang bekend dat het NEO merk voortdurend zijn assortiment van transportsystemen ontwikkelt, samen met de groeiende vraag van zijn klanten. Onlangs is zijn aanbod uitgebreid met een innovatief, mobiel modulair systeem, dat een uitstekende oplossing is voor het transporteren en opslaan van groot aantal gereedschap.

Welke accu - bladblazer kiezen? Ranglijst TOP 5

Tuinblazers zijn heel populaire apparaten die worden gebruikt tijdens tuinwerkzaamheden in herft. Maar deze apparaat wordt ook meer in andere seizoenen in gebruik genomen. Bijvoorbeeld in de lente en de zomer, wanneer we op een eenvoudige en snelle manier af willen van verschillende onzuiverheden, waaronder zand van straatstenen of kleine takken van het gazon na de winter. Een draadloze blazer is een geweldig alternatief voor gewone harken en de beste oplossing voor mensen die een mobiel apparaat nodig hebben om het gebied rond het huis snel op...

Composteren in je zelfgemaakte compostbak

Het is niet alleen goed voor het milieu en je tuin... composteren geeft ook voldoening! Het is namelijk ideaal dat ‘afval’ omgezet wordt naar ‘het zwarte goud’ van tuiniers: compost. Compost kun je natuurlijk kopen in de winkel, maar leuker is het om het zelf te maken, bovendien is het gratis. Je hebt er niet veel meer voor nodig dan een plekje in je tuin van ongeveer 1 m² en (geschikt) gft afval! Het voordeel van een ‘open’ compostbak tegenover bijvoorbeeld een plastic compostvat is dat wanneer een bak (zeker aan de onderkant)...
Pagina 1 Van 35