Hoe kunnen we de luchtkwaliteit in onze huizen te verbeteren?

Fijn stof betreft alle deeltjes in de lucht kleiner dan 10 micrometer. Fijn stof is afkomstig van het verkeer, veehouderijen, verbrandingsprocessen (bijv. industrie) en natuurlijke bronnen (bijv. zeezout). Primair fijn stof is direct door menselijke activiteiten in de atmosfeer gebracht. Het deel van de fijnstofconcentratie dat in de lucht wordt gevormd, wordt secundair fijn stof genoemd. PM10 is één van de stoffen die bijdraagt aan smog. Helaas, moeten we niet vergeten dat gevaarlijke fijne stofdeeltjes dringen ook in onze huizen. Wat kunnen we...

Multifunctioneel gereedschap - waarom is er handig om deze thuis te hebben?

De multifunctionele tool, zoals de naam al doet vermoeden, is apparatuur die is ontworpen voor verschillende werkzaamheden. Als je zo'n tool hebt, kun je een beetje op Inspector Gadget lijken. We zijn voorbereid op alle mogelijke gevallen dankzij de verschillende werktips.Met behulp van de Graphite 59G020 multifunctionele tool zullen we proberen te laten zien wat kunnen we doen met zo uitgebreide apparaat. uiteraard

De flexibele schuurroller PRR 250 ES voor de bewerking van vele oppervlakken en materialen

Multi schuurroller is een handige schuurmachine voor elke doe-het-zelver.

EEN KAART MAKEN

Er zijn verschillende manieren om kaarten te maken. Dankzij de DREMEL-tools kan ook iets moois toveren.

Top verkochte boorhamers in 2017 - ranking top 5

Ben je opzoek naar een boorhamer en weet je niet welke model moet je kiezen! Om de keus makkelijker te maken hebben we een ranglijst voorbereid met de meest verkochte boorhamers in afgelopen jaar. Aan de top staat GBH 2-24 DRE Bosch, de tweede plaats heeft de D25133K DeWalt gekregen. Verder hebben we HR2630X7 Makita. Vervolgens DH24PH Hitachi. En de Metabo KHE 2444 sluit onze ranglijst.

Bosch gereedschap met nanoBlade

Decoupeerzaag en reciprozaag met nano Blade als een kettingzaag? Deze combinatie dient Bosch om gemakkelijker en nauwkeuriger te kunnen zagen. We kunnen kiezen uit drie verschillende tools, namelijk de EasyCut 12 gedreven door accu, en de netstroom zaagmachines EasyCut 50 i AdvancedCut 50. Deze nogal ongebruikelijke oplossing zou DIY-enthousiastelingen moeten aanspreken. Planken zagen? Takken kleinmaken? Met de 900 gram lichte EasyCut 12 op accu klaar je met gemak dagelijkse klussen in huis en tuin, zelfs uit de vrije hand en dus zonder...

Draadloze gereedschap Graphite Energy+ : Nieuwe Aangeboden Producten

Trouwe gebruikers van het merk Graphite, maar ook liefhebbers van draadloze gereedschappen kunnen tevreden zijn, omdat de nieuwe lijn van Graphite Energy + -producten op de markt komt. Dit zijn snoerloze gereedschappen die worden aangedreven door een 18V Li-Ion-batterij. De gebruiker kan zijn set gereedschappen vrij configureren en een batterij met de juiste capaciteit selecteren.

Welke soort van netwerk decoupeerzaag kopen? Top 5-ranglijst voor professionals.

In de ranglijst hebben we rekening gehouden met de meest gekozen decoupeerzaagmachines door de klanten van rotopino.nl. Op de eerste plaats hebben we Bosch GST 150 BCE, gelijk achter is de decoupeerzaag DeWalt DW331K en daarna Hitachi CJ160V. Als volgende vinden we de Makita 4350FCTJ en Metabo STEB 140.

Metaalboren HSS PointTeQ - nieuw bij Bosch

De HSS spiraalboor PointTeQ biedt snel boren in metaal dankzij de PointTeQ-punt. Ze werken goed in veel werken met betrekking tot het boren van gaten in metaal met behulp van een boormachine of een schroef / boormachine.

Multitool op accu Dremel 8220 - Nieuw

Dremel multitool voor precisiewerk. Het gereedschap wordt vaak gekozen door doe-het-zelf-liefhebbers. Dremel verbeterd zijn tools om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van gebruikers te voldoen. Deze keer bevat de aanbieding een nieuw model onder draadloze gereedschappen: de draadloze multigereedschap Dremel 8220.
Pagina 1 Van 30