Kantenfrees GKF 12V-8 - eerste Bosch kantenfrees aangedreven door een accu

Bosch beidt zijn aanbod van kantefrees machinens uit met GKF 12V-8 gedreven met een accu. De tool is klein van formaat en heeft een ongewone constructie die het draaien vereenvoudigt. De Bosch GKF 12V-8 draadloze freesmachine wordt aanbevolen voor vakmensen die zich bezighouden met, onder andere, montage van keukens, trappen, meubels, ramen installatie.

Decoratieve plantenbakken/bloempotten

De lente is in de volle gang, daarom om onze tuinruimte meer kleur en persoonlijke tintje te geven kunnen we de terracotta bloempotten verven en graveren.

Bijzondere 5-in-1 vaas

Een stabiel frame van naturel hout fungeert als basisonderstel, vijf naast elkaar geplaatste glazen flessen vormen het podium voor vijf bosjes frisse lentebloemen. Zo geeft u een bijzondere touch aan het Moederdag-ontbijt.

PSR & PSB 18 LI-2 Ergonomic

Een uitstekende ergonomie, compacte constructie en een krachtige motor. Met deze machines schroef- en boorwerkzaamheden gebeuren zonder inspanning.

Houten blokken, versiering voor de kinderkamer.

Hoe kan een decoratie maken die ook kunnen laten zien aan de ouders de dag, maand of jaar van hun kleuter. We presenteren het project van het merk Dremel. Houten kubussen zijn niet alleen een charmante decoratie van een kinderkamer, maar ook een uniek geschenk voor een pasgeborene.

Meet hoog met de zaag en schaar met telescopische steel van Bosch

Het aanbod van Bosch tuingereedschap is uitgebreid met accusnoeischaar en heggenschaar met telescoopstang. Deze gereedschappen maken de verzorging van bomen en hoge struiken mogelijk zonder een ladder te hoeven gebruiken. Ze worden aanbevolen aan individuele gebruikers.

Modulair systeem van Gardena voor het vergroenen van muren

Beoordeling: 5,0/5
Verticale tuinen is een flexibel systeem om snel en eenvoudig kale muren tot leven te brengen met bloemen, kruiden en groenten. Kan gebruikt worden in huizen, terrassen of balkon's. Een geweldige idee om in saaie muuren wat leven brengen. Met weinig ruimte kunnen we wel onye eigen oase creëren. Gardena heeft in aanbod toegevoegd accessoires waarmee u snel en eenvoudig een grijze stedelijke ruimte kunt transformeren in een groen eiland.

Ruitenreiniger GlassVac

In de offerte van Bosch is iets nieuw verschenen. Namelijk de ruitenreiniger GlassVac. Het is bedekt met Power Protection Plus polymeer coating, die wordt gebruikt bij het ruitenwissers in automotivemarkt van Bosch. Welke kenmerken meer heeft de GlassVac Bosch?

PAASEI

Een stijlvol ontwerp geeft een feestelijke sfeer in ieder huis tijdens Pasen. Een paasei dat doet denken aan fragiele en tere Franse macramé kantpatronen zorgt voor een speciaal stijlvol accent. Er bestaan geen grenzen aan uw fantasie bij het ontwerpen van de patronen en wees er vast en zeker van dat uw gasten deze zullen bewonderen – en u ook.

Een body, maar vele koppen

De impactboor Advanced Impact Bosch met talrijke hulpstukken is een allesomvattende oplossing voor schroeven en boren op moeilijk bereikbare plaatsen.
Pagina 1 Van 31