Welke tuinspade moet je kiezen? Ranking van de beste schoppen

Een schop is een uitermate handig stuk gereedschap in de tuin. Het lijkt erop dat zijn keuze niet moeilijk is. In feite is het de moeite waard om op verschillende aspecten te letten: de vorm en scherpte van de punt en een geprofileerd en comfortabel handvat.

Welke dompelpomp moet ik nemen? Maak een keuze uit onze ranglijst.

U wilt een vuilwaterpomp kopen en weet niet welke u moet kiezen? U hebt een dompelpomp nodig om water met modder uit een vijver of ondergelopen kelder te pompen. Bekijk de vuilwaterpompen die door onze klanten worden aanbevolen. De ranglijst van de meest gekochte pompen omvat efficiënte en betrouwbare pompen.

Bladblazer/-zuiger welke te kiezen? De ranglijst volgens Rotopino.nl

Tuin Bladblazer is een apparaat dat ons werk vooral in de herfst een stuk gemakkelijker maakt. Hoe u de beste kiest en waarnaar u moet zoeken. Kijk welke apparaat u voor uw tuin kunt kopen. Bekijk de ranglijst van de meest gekochte bladblazer/-zuiger.

Hoe maak je een rek voor wijn en wijnglazen? - DIY-project

De herfst is gekomen en daarmee ook langere en koelere avonden. We veranderen terrassen en balkons in een comfortabele fauteuil bij de open haard, en we verplaatsen sociale bijeenkomsten buiten naar gesloten kamers. Nodig je vrienden uit naar huis, bereid een heerlijk diner en zet een rek met wijn en glazen op tafel dat je zelf kunt maken aan de hand van onderstaande instructies.

Ranglijst van de beste tuinslangen. Welke slang beste om te kopen?

Overweegt u een waterslang aan te schaffen? Bekijk de ranglijst van de meest populaire slangen.

PVC - VERLICHTING

Heeft u een kleine ruimte die u zou willen verlichten? Upcycle PVC-buizen tot kolomlampen om een ​​zachte gloed aan elke ruimte te geven.

Test van de AEG FS 280 vlakschuurmachine

Het schuren van grote vlakke oppervlakken is een taak die tijd, geduld en vooral het gebruik van goed gereedschap vereist. Daarom is een vlakschuurmachine met een rechthoekig of vierkant plateau het beste voor het bewerken van houten voorwerpen zoals meubels, tafelbladen of deuren. Zo'n gereedschap is de AEG FS 280 vlakschuurmachine, die we voor u hebben mogen testen.

Nieuwe AEG-tools!

Er zijn zojuist nieuwe modellen impact-apparaten aan het AEG-aanbod toegevoegd! Slagmoersleutel en AEG slagschroevendraaier met 6 bedieningsmodi. Ontworpen om de werkefficiëntie te verhogen door meer controle over het gereedschap en een beter vermogensniveau bij elke toepassing.

Meetinstrumenten van 365 SMART

Het merk SMART is in 2015 opgericht om hoogwaardige producten te kunnen leveren aan veeleisende vakmensen. In 2018 veranderde het merk zijn naam in 365 SMART en omvatte het aanbod machines, apparaten en accessoires voor elektrisch gereedschap. Het brede assortiment aan producten en hun hoge kwaliteit zorgden ervoor dat het merk 365 SMART een groter aantal klanten kreeg en herkenbaarder werd op de gereedschapsmarkt.

Hoe maak je een kurkbord van oude bakvormen – doe-het-zelf-project

Veel dingen in onze huishoudens verslijten en moeten vroeg of laat worden weggegooid en vervangen door nieuwe. Vandaag vertellen we je wat je moet doen met de oude bakvormen die ergens onder in de keukenkast liggen en laten we zien hoe je er praktische kurkplanken van maakt.
Pagina 1 Van 45