Ryobi hybride tools zonder beperkingen

Gereedschap gebruikers kunnen we worden onderverdeeld in gebruikers die willen werken met de tool zonder te beperkingen in de stroomvoorziening en de tweede groep gebruikers die niet willen worden beperkt door een netsnoer. Soms laat de situatie ons echter geen andere keuze dan een compromis te sluiten. Gelukkig weet het merk Ryobi wat het belangrijkst is voor de klant en heeft het een reeks apparaten gemaakt met innovatieve 18V hybride technologie waarmee je zowel handige batterijvoeding als netvoeding kunt gebruiken.

Multifunctionele kruiwagen voor de werkzaamheden in de tuin Worx WG050 Aerocart

Tuinwerk is niet alleen harken, maaien, planten of struiken knippen. Het zijn ook veel activiteiten met betrekking tot het tillen, verplaatsen en vervoeren van zware tassen, stenen en andere min of meer handige items. In de meeste gevallen werkt een traditionele kruiwagen in de tuin. Wat moeten we echter doen als we zware stenen of potten met een tuinboom moeten verplaatsen? Worx heeft een oplossing gevonden!

Nieuwe Bosch GLM 500 laser-afstandsmeter

Het is niet zonder reden dat het merk Bosch wordt geassocieerd met hoge kwaliteit in het kader van de bruikbaarheid van zijn producten. De nieuwe GLM 500 laserafstandsmeter illustreert dit perfect door de klant te bieden wat hij het meest nodig heeft: geavanceerde elektronica.

Arbeidsveiligheid en bescherming aangeboden door Bosch

Arbeidsveiligheid en bescherming van gezondheid is zeer belangrijk voor elke vakman. Daarom Bosch bied uigebreide systemen die werken direct maar ook bieden bescherming op de langere termijn.

Veeg met een Ryobi draadloze veegmachine!

Vind je het leuk om orde in uw garage of werkplaats te houden? Hebt u een apparaat nodig dat ook zorgt voor de omgeving rond uw huis? We kunnen u voorstellen een nieuwe Ryobi R18SW3-0 draadloze veegmachine. Een uitstekende oplossing waarmee u een traditionele bezem, stofzuiger en tuinblazer kunt vervangen! Ontdek wat hij kan doen!

50 jaar draadloos gereedschap van Bosch

Iedereen die met draadloze tools te maken heeft gehad, weet hoeveel ze hun werk vergemakkelijken, zowel thuis als in de tuin, in de werkplaats of op bouwplaatsen. Het merk Bosch probeert al tientallen jaren netwerkapparatuur vervangen door draadloze tools. Daarom is het constant bezig met het ontwikkelen van de technologie van batterijsystemen en u kunt zien dat het het op het hoogste niveau doet!

Nieuwe Bosch-boor-/schroefmachine voor professionals

Elke professionele gebruiker van de tools moet eigenaar zijn van een gereedschapskoffer met de nieuwe boor-/schroefmachine van Bosch. Met de ontwikkeling van technologie en de groeiende vraag van gebruikers heeft dit merk een nieuwe, handige 18-volt schroevendraaier met borstelloze motor ontwikkeld. We presenteren u een nieuwe GSR 18V-50!

Eenvoudig en praktisch: Zelfgemaakte bijzettafel voor de woonkamer

Zou het niet geweldig zijn als je direct naast de bank je spullen ergens op kunt zetten – zonder dat het veel ruimte kost? Wij hebben een simpele en eenvoudige oplossing: een bank bijzettafel! Je kunt er kopjes of glazen op kwijt én er tijdschriften in opbergen. Je maakt deze bijzettafel eenvoudig zelf met deze stap-voor-staphandleiding. Zo staat niets een gezellig avondje op de bank meer in de weg.

Herfst in de tuin met Worx

De herfst is een tijd waarin we wat meer tijd aan onze tuinen moeten besteden en ze goed moeten voorbereiden op de komst van de winter. Tijd om de dode takken te snijden, het bladerentapijt op het gazon te stofzuigen en te lange grassprieten in te korten. Onvervangbaar Worx tuingereedschap helpt ons hierbij!

Welke bladblazer? - waar u op moet letten bij het kiezen?

De populariteit van tuinblazers neemt elk jaar toe. Ze kunnen niet alleen worden waargenomen in de handen van stedelijke groenwerkers, maar ook in kleinere of grotere bedrijven of gewoon bij elk een tuin. Dit komt omdat fabrikanten het potentieel van deze tools zijn gaan zien. Naast de grote en grove verbrandingsventilatoren die we gewend zijn in parken, op trottoirs en parkeerterreinen, hebben fabrikanten kleinere, compactere apparaten ontwikkeld voor dagelijks gebruik in onze huishoudens. Hoeveel fabrikanten, zoveel modellen en hoeveel...
Pagina 1 Van 39