Hoe maak je een kerststal? - DIY-project

Kerstbomen, slingers, decoraties en andere kerstaccenten vergezellen ons elk jaar tijdens Kerstmis. In sommige huizen vind je ook miniaturen van kerststal. Hoe het snel en gemakkelijk kan ze makenvind je onderaan.

Verlichtingspaneel

Kerstaccent dat uw interieur zal versieren

Schattige kerstwandlamp - doe het zelf

Ontwerp een unieke wandlamp die je helpt een warme sfeer thuis te creëren tijdens Kerstdagen. Sneeuwvlokken uit de lucht vallen, langere avonden en de geur van zelfgemaakt gebak geven aan dat Kerst voor de deur staat, en nu is het perfecte moment gekomen om seizoensdecoraties te maken. In een paar eenvoudige stappen kunt u met behulp van Dremel-tools eenvoudig zelf een stijlvolle kerstwandlamp maken.

Hoe maak je een kerstkrans?

Hoe een feestelijke tafel te versieren? Een kerstkrans zal zeker een universeel en goed idee zijn. Laten we een moment zoeken en het zelf maken, met trots ons werk presenteren aan de familie tijdens kerstdagen.

Contactloze temperatuurmeting - Thermodetector UniversalTemp van Bosch

We meten de temperatuur zelfs meerdere keren per dag. We doen dit vaak instinctief tijdens dagelijkse activiteiten zoals afwassen, een net bereide maaltijd proberen of voordat we het huis verlaten. In de regel wordt de beoordeling gedaan door aanraking, soms moeten we bovendien helpen met een thermometer of andere meter. Het merkaanbod van Bosch bevat een apparaat waarmee u de temperatuur van elk oppervlak snel, gemakkelijk en veilig kunt meten!

Grootformaat tegels verwerken

Grootformaat tegels zijn een perfecte aanvulling op het interieurontwerp. Hoe groter hoe beter het effect. Hoewel investeerders er geen probleem in zien, is het voor de aannemer een grote logistieke uitdaging en hebben we het over zowel het transport van dergelijke tegels, de behandeling en de montage zelf. Dus hoe verplaats je grootformaat tegels veilig? De SLAB TRANS HEAVY DUTY transportband van Rubi is hiervoor de perfecte oplossing!

Ryobi hybride tools zonder beperkingen

Gereedschap gebruikers kunnen we worden onderverdeeld in gebruikers die willen werken met de tool zonder te beperkingen in de stroomvoorziening en de tweede groep gebruikers die niet willen worden beperkt door een netsnoer. Soms laat de situatie ons echter geen andere keuze dan een compromis te sluiten. Gelukkig weet het merk Ryobi wat het belangrijkst is voor de klant en heeft het een reeks apparaten gemaakt met innovatieve 18V hybride technologie waarmee je zowel handige batterijvoeding als netvoeding kunt gebruiken.

Multifunctionele kruiwagen voor de werkzaamheden in de tuin Worx WG050 Aerocart

Tuinwerk is niet alleen harken, maaien, planten of struiken knippen. Het zijn ook veel activiteiten met betrekking tot het tillen, verplaatsen en vervoeren van zware tassen, stenen en andere min of meer handige items. In de meeste gevallen werkt een traditionele kruiwagen in de tuin. Wat moeten we echter doen als we zware stenen of potten met een tuinboom moeten verplaatsen? Worx heeft een oplossing gevonden!

Nieuwe Bosch GLM 500 laser-afstandsmeter

Het is niet zonder reden dat het merk Bosch wordt geassocieerd met hoge kwaliteit in het kader van de bruikbaarheid van zijn producten. De nieuwe GLM 500 laserafstandsmeter illustreert dit perfect door de klant te bieden wat hij het meest nodig heeft: geavanceerde elektronica.

Arbeidsveiligheid en bescherming aangeboden door Bosch

Arbeidsveiligheid en bescherming van gezondheid is zeer belangrijk voor elke vakman. Daarom Bosch bied uigebreide systemen die werken direct maar ook bieden bescherming op de langere termijn.
Pagina 1 Van 39