Hoe maak je een houten lepel ?

Je bent dus geïnteresseerd in houtsnijden en je wilt iets praktisch maken? Lees dan de stapsgewijze handleiding voor het snijden van je eigen houten lepel. Van het zoeken van de juiste houtsoort en het gebruik van je Dremel accessoires tot het polijsten en in de puntjes afwerken voor op de eettafel, houtsnijden is zo’n verslavende bezigheid dat je daarna meteen aan een snijplank wilt beginnen.

Welke grastrimmer kiezen? Ranglijst van TOP 5

Beoordeling: 2,0/5
De ranglijst van de grastrimmer presenteert modellen die worden aangedreven door een 18V lithium-ionbatterij. De volgorde van de producten in de ranglijst is bepaald op basis van de meest gekochte modellen op rotopino.nl en hun technische parameters. De grasmaaiers die in de ranglijst worden voorgesteld, genieten ook de beste beoordelingen van onze klanten.

Nieuwe afkort/verstekzaag Bosch GCM 18V-216 Professional

Accu-verstekzagen zijn niet langer ongebruikelijk in de elektrische gereedschapsindustrie. Bijna elk groot bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van elektrisch gereedschap, heeft het in de afgelopen 2 jaar in zijn aanbod geïntroduceerd, met meer of minder succes. Voor het Bosch-team is het tijd voor een compleet nieuwe oplossing: de eerste Bosch GCM 18V-216 Professional accu afkortzaag.

Maak je klaar voor het tuinseizoen met Ryobi

De lente komt eraan, dus het is tijd om het seizoen in onze tuinen te beginnen, zodat de komende maanden kunnen we daarvan genieten! Wat te onthouden en welke tools helpen ons tijdens het werk? Samen met het merk Ryobi stellen we voor!

Wat is het verschil tussen GTC 400C en GIS 1000C?

Ongeacht of we werken in de verwarmings-, ventilatie-, sanitair-, elektrische-, afwerkingsindustrie, in bijna al deze industrieën komen we een situatie tegen waarin we een temperatuurmeting moeten doen om te controleren of alles naar behoren werkt en dat er geen storingen zijn. Het merkaanbod van Bosch omvat twee apparaten die ons hierbij zullen helpen: GIS 1000C en GTC 400C. Over de verschillen, functies en toepassing van deze meetinstrumenten leest u in onderstaand artikel.

Mens erger je niet: de speciale doe-het-zelf versie voor wel 8 personen

Mens-erger-je-niet is natuurlijk een klassiek bordspel dat iedereen kent. Als je oude kartonnen bord inmiddels uit elkaar valt en niet meer zo mooi is, kun je nu je eigen mens-erger-je-niet maken van hout. En onze doe-het-zelf versie ziet er niet alleen goed uit, je kan ook nog eens met veel meer mensen tegelijk spelen.

Zelf een kattenbak maken – zo mooi kan het kleinste kamertje van de kat zijn.

In onze stap-voor-staphandleiding lees je hoe je van een saaie kattenbak een kattentoilet maakt dat gezien mag worden. En het mooie is: ons DIY kattentoilet is meer dan alleen een eyecatcher. Behalve voor de kattenbak is er namelijk ook ruimte voor een zak kattenbakvulling en andere spulletjes voor de kat.

Welke Bosch slagboormachine, volgens professionals?

We vroegen experts welke Bosch slagboormachine het beste is? Op basis van hun mening hebben we een ranglijst opgesteld van Bosch klopboormachines. Professionals gaven 3 modellen machines aan: GSB 21-2 RCT, GSB 13 RE, GSB 1600 RE.

4 slimme elektrische gereedschappen voor elke DIY klus

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij laten je de vier ‘miskende talenten’ van het elektrisch gereedschap zien: kleine, slimme helpers die je ondersteunen bij alle klussen en klusjes rondom huis. Of het nu gaat om nauwkeurig meten, veiliger boren, rechte lijnen trekken of op moeilijk zichtbare plekken kijken ... leg je traditionele gereedschap maar aan de kant, vanaf nu wordt alles veel eenvoudiger!

Gereedschapkast- welke kiezen? Ranglijst van de beste gereedschapskaren

Beoordeling: 5,0/5
Elke garage heeft overvloed van handgereedschap. Om de orde te handhaven een gereedschapkast is een ideaal oplossing. Op de markt zijn er veel verschillende modellen. We hebben besloten om u te helpen beslissen. We hebben een ranging van gereedschapskasten die aanbevolen zijn door de monteurs voorbereid.
Pagina 1 Van 41