Wat onderscheidt Collomix-mengers? Het is de moeite waard om het antwoord op deze vraag te kennen, vooral omdat de mixer een hulpmiddel is dat veel wordt gebruikt bij renovatie- en afwerkingswerkzaamheden. Het maakt het mengen van verschillende stoffen mogelijk, waardoor de juiste bereiding van stopverf of lijm wordt vergemakkelijkt. Er zijn veel modellen mixers op de markt. De meeste apparaten worden gevoed via het lichtnet, maar er zijn ook batterijmodellen. Het merk Collomix biedt professionele handmixers, zowel op batterijen als elektrisch

Reden 1. Degelijke constructie

Collomix-mixers hebben een constructie op basis van een metalen arm. Dankzij de toevoeging van kunststof is de behuizing niet alleen duurzaam, maar ook flexibel, zodat we de machine veilig opzij kunnen zetten zonder zich zorgen te maken over schade.

 

Reden 2. Dubbele motorbehuizing
Een dubbele motorbehuizing met geleiders voor elektrische bedrading betekent dat zelfs als de buitenkabel beschadigd is, er niets met de motor kan gebeuren.

 

Reden 3. Doordachte installatie van het netsnoer
Het netsnoer is in de juiste hoek gemonteerd, zodat het niet wordt beschadigd wanneer de machine in een liggende positie wordt geplaatst.

 

Reden 4. Gemakkelijke toegang tot het netsnoer en schakelaar
Slechts drie schroeven delen de gebruiker om in de schakelaar en het netsnoer te komen. Bovendien is het mogelijk om de kabel zelf te vervangen of om de trigger te controleren zonder de garantie te verliezen.

 

Reden 5. Sterke tandwielen
Speciaal ontworpen tandwielen, gehard tot 63 HRC op de Rockwell-schaal, garanderen een hoog rendement van het mechanisme dat verantwoordelijk is voor het mengproces.

 

 

Reden 6. Hoogwaardig organometaalvet
Het op basis van ervaring uit de auto-industrie geselecteerde smeermiddel zorgt voor de juiste werking van componenten.

 

 

Reden 7. Ventilatie openingen

Zelfs bij een kort  contact van het apparaat met regen wordt ze niet beschadigd omdat de ventilatieopeningen naar beneden zijn geplaatst. 

 

 

Reden 8. Beperkte geluidsemissie
Mixerconstructies zijn uitgerust met geluidsisolerende schuim die de geluidsemissie reduceren tot 82dB (XO 1) en tot 87dB (XO 4, XO 6).

 

 

Reden 9.  Laag trillingsniveau
Het trillingsniveau bij belasting is 1,6 m / s2 (XO 1) en 2 m / s2 (XO 4, XO 6), waardoor met de Collomix-mixers in continue modus kan gewerkt worden.

 

Reden 10. Eenvoudig transport
Een speciaal gat in de handgreep maakt het mogelijk om de mixer te bevestigen voor gemakkelijk transport.

 

 

Reden 11. Kwaliteitscontrole
Elke Collomix handmixer wordt, na te zijn gefabriceerd, getest in een apparaat dat speciaal voor dit doel is gemaakt. De mixer wordt gedurende 6 minuten getest. Strenge controle vermindert het risico op voorverkoopklachten vrijwel tot nul.

 

 

 

 

Reden 12. Productie
Collomix-mengers worden geproduceerd in Duitsland.


Reden 13. 3 jaar garantie
Mixers worden gedekt door een garantie van 3 jaar, ongeacht de vorm van aankoop.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe