Boren en schroeven in verschillende materialen kan nog efficiënter zijn. Als een ideaal voorbeeld wordt de accuboormachine PSB 18 LI-2 gebruikt. Dit is mogelijk dankzij de Bosch Syneon chip - intelligente elektronica van Bosch. De perfecte afstemming van de relevante componenten (lithium-ion batterij, krachtige motor en robuuste planetaire versnelling) zorgen voor een maximale energie-efficiëntie.

De Accu slagboorschroefmachine PSB 18 LI-2 met twee snelheden is de eerste machine van Bosch Green.

Deze accu machine met twee snelheden heeft de Syneon Chip: intelligent gestuurde energie voor optimale kracht en maximale duurzaamheid in elk project. Deze tool is geschikt voor de doe het zelver. Deze slagboormachine van Bosch met de spanning van 18 V en 1,3 Ah accu-capaciteit zorgt voor effectief boren in hout, staal en klopboren in metselwerk. Het is ideaal voor renovaties en installatiewerkzaamheden. Dankzij de Syneon chip onze is de machine nog efficiënter.


Zie ook: Alle slagboormachines bij Rotopino.nl

Hoe werkt de Syneon chip?

Inteligente elektronica zorgen voor een perfecte afstemming van de accu, de motor en de versnellingsbak. Afhankelijk van de bewerking, wordt de verhouding van de snelheid en het koppel optimaal op elkaar afgestemd en de hoeveelheid op te halen nauwkeurige energie die ook echt nodig is. Dus de accu gereedschappen leveren altijd optimale kracht en maximale duurzaamheid. Hier is er geen energieverspilling met afnemende acculading. 

Bosch accu gereedschap met Syneon Chip geven altijd volle kracht tot het einde. De Accu slagboorschroefmachine PSB 18 LI-2 met twee snelheden heeft bovendien Bosch Electronic Cell Protection (ECP) dit beschermt de accu tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Dit voorkomt ongewenst uitschakelen van het gereedschap. Elke assemblage werk wat wordt gedaan, gebeurd snel en gemakkelijk.


Innovatie:

Nieuwe instrumenten van Bosch, die zijn uitgerust met Syneon chip, worden gekenmerkt door een lange levensduur. Gereedschappen van andere fabrikanten zijn sneller uitgeschakeld. De PSB 18 LI-2 bewijst dat boren en schroeven probleemloos kan worden uitgevoerd.


Zie ook: Een 5-in-1 oplossing accuboormachine - Bosch Flexi Klik Systeem


Samenvatting:

Syneon chip betekent precies gemeten batterij-energie door middel van een optimale coördinatie van de kracht en snelheidPerfecte match van de batterij, de motor en de versnellingsbakLangere levensduurTot 85 procent meer vermogenstoepassing mogelijk dan vergelijkbare concurrende machines.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe