Boren en schroeven in verschillende materialen kan nog efficiënter zijn. Als een ideaal voorbeeld wordt de accuboormachine AdvancedImpact 18 QuickSnap gebruikt. Dit is mogelijk dankzij de Bosch Syneon chip - intelligente elektronica van Bosch. De perfecte afstemming van de relevante componenten (lithium-ion batterij, krachtige motor en robuuste planetaire versnelling) zorgen voor een maximale energie-efficiëntie.

Kopen in Rotopino.nl
Boor-schroefmachine Bosch AdvancedImpact 18 QuickSnap
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
231 incl. 21% BTW = € 40,09

De Bosch AdvancedImpact 18 QuickSnap met twee snelheden is de eerste machine van Bosch Green.

Deze accu machine met twee snelheden heeft de Syneon Chip: intelligent gestuurde energie voor optimale kracht en maximale duurzaamheid in elk project. Deze tool is geschikt voor de doe het zelver. Deze slagboormachine van Bosch met de spanning van 18 V en 1,3 Ah accu-capaciteit zorgt voor effectief boren in hout, staal en klopboren in metselwerk. Het is ideaal voor renovaties en installatiewerkzaamheden. Dankzij de Syneon chip onze is de machine nog efficiënter.

 

Hoe werkt de Syneon chip?

Inteligente elektronica zorgen voor een perfecte afstemming van de accu, de motor en de versnellingsbak. Afhankelijk van de bewerking, wordt de verhouding van de snelheid en het koppel optimaal op elkaar afgestemd en de hoeveelheid op te halen nauwkeurige energie die ook echt nodig is. Dus de accu gereedschappen leveren altijd optimale kracht en maximale duurzaamheid. Hier is er geen energieverspilling met afnemende acculading. 
Bosch accu gereedschap met Syneon Chip geven altijd volle kracht tot het einde. De Bosch AdvancedImpact 18 QuickSnap met twee snelheden heeft bovendien Bosch Electronic Cell Protection (ECP) dit beschermt de accu tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Dit voorkomt ongewenst uitschakelen van het gereedschap. Elke assemblage werk wat wordt gedaan, gebeurd snel en gemakkelijk.

 

 

Innovatie:
Nieuwe instrumenten van Bosch, die zijn uitgerust met Syneon chip, worden gekenmerkt door een lange levensduur. Gereedschappen van andere fabrikanten zijn sneller uitgeschakeld. De AdvancedImpact 18 QuickSnap bewijst dat boren en schroeven probleemloos kan worden uitgevoerd.

 

 

Samenvatting:
Syneon Chip voor optimale vermogensselectie naar gelang het soort werk
Intelligente elektronica verbetert de werking van de AdvancedImpact 18 QuickSnap Li-Ion, voorkomt spanningspieken en oververhitting van de batterij
Langere bedrijfstijd om geplande taken te voltooien
De AdvancedImpact 18 QuickSnap levert krachtige boorprestaties in hout, staal, klopboren in metselwerk en schroefboren

 


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden